Κακοποίηση με εικόνα και ήχο

Kater1na

Νεοφερμένο μέλος

Ο Kater1na αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
'Εψαχνα στο youtube για videos με γατάκια και αντι για κάποιο ευτυχησμένο γατάκι, σε ένα συγκεκριμένο video, βλέπω ενα τύπο να χαιδεύει ενα αδέσποτο και στη συνέχεια να το παίρνει και να το πετά με όλη του τη δύναμη στον αέρα και το κακόμοιρο να γυρνάει σβούρες! ΕΛΕΟΣ! Είδα και τα υπόλοιπα videos τους και έχουν πάρει κάποια άτομα με πρόβληματα ψυχικής υγείας και ένα ανήλικο και τα βάζουν να κάνουν ότι τους κατέβει γιατι το βρίσουν αστείο.
Ο καθένας μπορεί να φανταστεί ότι ίσως να μην είναι αυτό το χειρότερο που έχουν κάνει σε ζώα αλλά τουλάχιστον σε αυτό υπάρχει και το οπτικοακουστικό υλικό που το αποδεικνύει..
Στη σελίδα αυτή έχουν τα πρόσωπα τους και οτι μένουν στη μικρή πολη της Σπαρτης οπότε είναι πανευκολο κάποιος να βρεί όνομα και επίθετο, άσε που στη φώτο που πετάει το γατι φαίνεται πεντακάθαρα το πρόσωπό του.
Τα βίντεο τα έχω κατεβάσει και στο pc σε περίπτωση που αυτό που κάνει συνιστά ποινικό αδίκημα και τιμωρείται να μην το εξαφανίσουν απο το youtube και "ούτε γάτα ούτε ζημιά" Εστειλα email με την ηλεκρονική διεύθυνση σε κάποιες φιλοζωικές
Ελεος βρε παιδία οποιος δέι τα βίντεο με τον ανήλικο (με τίτλο το τρελό παιδι του σχολείου, τι το βάζουν να λέει και να κάνει) και τους ψυχικά ασθενείς (τον τρόπο που τους εκμεταλλεύονται για να γελάσουν) και το αδέσποτο (που του φέρθηκαν έτσι) νομίζω μπορεί να βγάλει συμπεράσματα για το τι ακριβώς ηθικούς φραγμούς έχουν αυτα τα άτομα

Η ηλεκτονική διεύθυνση είναι οι εξής
https://www.youtube.com/watch?v=AajVkcPNEks

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλεος τι ήθελα και το είδα. καλά είναι μεγάλο νούμερο αυτό αν τον έβλεπα μπροστά μου θα του έκανα τα ίδια και χειρότερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον απέσυραν το βίντεο, δεν υπάρχει πια στο youtube.

Απαγορεύεται απο τους όρους χρήσεις του youtube οι χρήστες του να ανεβάζουν video όπου κακοποιούν ζώα, οπότε αν καποιος το κάνει flag οι αρμόδιοι ελέχουν αν όντως υπήρχε κακοποίηση (και γενικά παράβαση των όρων χρήσης του site) και το διαγράφουν. Το γνώριζα οτι θα συμβεί αυτο και έχω κατεβάσει το video στο pc (για αποδεικτικό στοιχείο) αλλά δεν ξέρω τι να κάνω ούτε με αυτό, ούτε με τα νεύρα που μου έχόυν προκαλέσει αυτ'α τα άτομα.

Απο δευτέρα θα ψάξω να βρω τηλέφωνα φιλοζωικών εφόσον έχω το video αλλά δεν ξέρω ποιές και ούτε αν θα ασχοληθούν, προς το παρον έχω στείλει email σε κάποιες φιλοζωικές που βρήκα στο internet .

Εκτός απο το ζωάκι, απο τα σχόλια στα video (το τρελο παιδί του σχολείου:series¨κλπ) υποψιάζομαι και το ανήλικο παιδί που το βάζουν να κατουράει το παράθυρο του σχολείου (δείχνουν κ το γεννητικό του οργανο) και να λέει διαφορα προσβλητικά για το ίδιο, ίσως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και να το εκμεταλλευονται για να γελούν (σίγουρα τα άλλα δυο άτομα είναι άτομα που έχουν πρόβλημα ψυχικής υγείας και τα βάζουν να τους λένε βλακιες για να γελάνε, έψαξα και υπάρχουν αρκετά video τους απο άλλα account με τιτλους όπως "ο τρελος της Σπαρτης" και με σχόλια προφανώς απο κάτω που αναγνωρίζουν και τους θύτες και τα θύματα) αλλά το ανήλικο αναρωτιέμαι αν ήταν το παιδί καθενός απο εμάς τι θα κάναμε?

Είναι προφανές ότι χρησιμοποιούν τους πιο "αδυναμους" για να γελάνε όπως κ το γατάκι. Τα έχω πάρει ουφ

καλα ολα αυτα αλλα ποιος θα βρεθει απο εκει περα ωστε να αναγνωρισει το προσωπο αυτο??βεβαια ειδικα αυτο με το παιδι ειναι πολυ σοβαρο το εχεις και αυτο στον υπολογιστη αποθηκευμενο??

Ναι το έχω αποθηκεύσει και εστειλα και τη διεύθυνση στο "χαμόγελο του παιδιου" με την ελπιδα ότι θα το δουν και αυτοί που ξέρουν κάτι παραπάνω. Να σκεφτούν αν το παιδί έχει πέσει θύμα οποιασδήποτε εκμετάλλευσης γιατι η μητέρα μου όταν το είδε μου είπε ότι αυτό το παιδί ,ο τρόπος που περιγράφει κάποια πράγματα (και αν όντως έχει καποιο νοητικό πρόβλημα) μπορεί να τα έχει υποστεί στη πραγματικότητα.
Για το αν θα αναγνωριστούν τα άτομα αυτά σε μία μικρή πόλη όπως η Σπαρτη που το πολύ να έχει 2-3 λύκεια ή γυμνάσια δεν είναι δύσκολο.
Αν οι αρμόδιοι αποφασίσουν οτι τελείται κάτι αξιόποινο.

Θα παρακαλέσω αν κάποιος δεί αυτα τα βίντεο να μην κάνει οποιοδήποτε σχολιασμό στη σελίδα τους. Αρχικά γιατι, αν σκεφτείτε τον παραλληλισμο JackAss και SpartAss, μάλλον θέλουν να γίνουν "διάσημοι" και επιπλέον αν θελήσει κάποια φιλοζωική ή το χαμόγελο του παιδιου να δράσει (αν κρίνουν κάτι αξιόποινο) θα είναι πιο δύσκολο με τη προειδοποίηση των ατόμων αυτών.

κακοποίηση στη Σπάρτη

Καλησπέρα,
Κατερίνα θα ήθελα να μου στείλεις το βιντεο με το γατάκι της Σπαρτης, στέλνω μαιλ στο δήμο κ θα ήθελα να το στείλω για να τους ταρακουνίσουμε να σταματήσουν οι κακοποιήσεις.
ευχαριστω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back