Κακοποίηση σε pet shop στο κέντρο της Αθήνας

zoo

Πολύ δραστήριο μέλος

Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
Σήμερα έκλαψα πάρα πολύ. :cry:
Υάρχουν 2 πετ-σοπ στην οδό Αθηνάς πλησίον του δημαρχείου της Αθήνας, που εμπορεύονται και ζώα και τα έχουν σε τρισάθλια κατάσταση.Το ένα μάλιστα μετά από παλαιότερες διαμαρτυρίες εξ ' όσων γνωρίζω, μάζεψε τουλάχιστον τις κότες, πάπιες και φραγκόκοτες και γαλοπούλες που είχε στοιβαγμάνες σε πολύ μικρά κλουβιά πάνω στο πεζοδρόμιο. :mad:
Το τελευταίο είναι το πετ - σοπ γωνία με Σοφοκλέους στο φανάρι, όπου μπήκα για να δω τι θα μου πει και είχε 2 κεραμμυδόγατες που τις πωλούσε 25 ευρώ και 35 την πιο μεγάλη. Ρώτησα τον ιδιοκτήτη ( τάχα από ενδιαφέρον) και μου είπε ότι φέρνει μόνο με παραγγελία Σιαμ και Περσικές και μάλιστα με χαρτιά από εκτροφία του εξωτερικού. Επειδή δυστυχώς είχε πολύ κόσμο το κατάστημα, δεν τον ρώτησα και για τιμή.
Μπήκα σε αυτό γιατί πιο πριν στο κατάστημα που είναι γωνία στον πεζόδρομο δίπλα στο Notos Gallery, είδα ένα Σιαμεζάκι μωρό κλεισμένο σε κλουβί.:mad: Σφίχτηκε η καρδιά μου και μπήκα να το δω γιατί δεν μου φάνηκε καλά από έξω.
Όντως το αριστερό του ματάκι είχε ένα προβληματάκι και όταν τους ρώτησα, μου είπαν ότι έτσι είναι όλα τα μωρά, έχουν πρόβλημα με τα μάτια τους και μετά φτιάχνουν!!! :down::mad:
Το μωρό ήταν 2 μηνών ( εμένα μου φάνηκε μικρότερο) και το κουκλί μου με το που πλησίασα γραπώθηκε στα κάγκελα και μόλις το χάιδεψα έκανε σαν τρελλό για χάδια...:cry::cry::cry:
Με δυσκολία συγκράτησα τα δάκρυα, τα οποία με πήραν μόλις βγήκα έξω. Ήθελα σαν τρελλή να ανοίξω το κλουβί να φύγει...
Στο δίπλα κλουβί 2 περσικά γατούλια, που όμως μόλις πήγα να χαιδέψω μου χώσαν τα νυχάκια τους, τα καημένα, πιθανά από φόβο.
Τα πουλούσε όλα 150 ευρώ και μου είπε χωρίς χαρτιά, αλλά δεν είναι ημίαιμα...:confused:
Να φανταστείτε μόλις χάιδευα τη Σιαμεζούλα, βλέπω να με κοιτάνε 2 ματάκια και να θέλουν χάδια. Και το χάιδεψα το ψυχούλι μου. Τι λέτε να ήταν; Κουνάβι παιδιά!!!:blink: Το καημένο...πρώτη φορά είδα τέτοια λαχτάρα για χάδι και αγάπη από ζωάκια και μάλιστα αυτού του είδους.

Όλα τα ζωάκια ήταν να τα λυπάσαι. Ένας πανέμορφος πολύχρωμος τεράστιος παπαγάλος με κομμένα τα φτερά. Βρωμιά παντού...
Πόνεσε η ψυχή μου. Έτσι μου ήρθε να του τα σπάσω όλα εκεί μέσα και να ελευθερώσω όλα τα ζωάκια...

Ως πότε πια θα γίνονται θύματα στο κέρδος κάποιων εγκληματιών, αθώα ζωάκια;

:mad::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Εικόνα048.jpg
    Εικόνα048.jpg
    80,1 KB · Εμφανίσεις: 230
  • Εικόνα052.jpg
    Εικόνα052.jpg
    166,4 KB · Εμφανίσεις: 142
  • Εικόνα049.jpg
    Εικόνα049.jpg
    128 KB · Εμφανίσεις: 153
  • Εικόνα067.jpg
    Εικόνα067.jpg
    148,3 KB · Εμφανίσεις: 386
Αυτά τα δύο πετ σοπ είναι ήδη σεσημασμένα, διάβασε π.χ. εδώ και εδώ.:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ "ωραία"....:mad: ειδικά,η τελευταία φωτό με τις τιμές κιόλας...μλκς.

Βρε παιδια, οκ ειναι σεσημασμενα, τι μπορουμε να κανουμε εμεις??

Εγω ειμαι μεσα σε ο,τι κι αν πειτε, αλλα πες τε κατι..

φιλικα
Κατερινοφρου και μπιζουκατσικωμενη

Αυτά τα δύο πετ σοπ είναι ήδη σεσημασμένα, διάβασε π.χ. εδώ και εδώ.:mad:

Προσπάθησα στην αναζήτηση, αλλά θέλει ακριβώς τον τίτλο για να στο βγάλει, οπότε άνοιξα το θέμα.

Διάβασα κάτι για βύσμα που έχουν αυτά τα πετ-σοπ και δεν γίνεται τίποτα στην Ελλάδα.
Δεν υπάρχει κανένας παγκόσμιος οργανισμός, να ενημερώσουμε και να πιέσουμε; Και με φωτογραφίες; Ας πάμε πολλοί και να βγάλουμε μερικές φωτό με διαφορετικά κάθε φορά ζώα ( δήθεν για ενδιαφέρον για αγορά), για να μην ψυλιαστούν.
Τι λέτε; Υπάρχει κάτι, έστω στην ευρώπη; Και στην Vicky που έγραφε παλιά εδώ και είναι Αμερική, μπορούμε να στείλουμε να το διαδώσει στους Έλληνες της Αμερικής. Να πιέσουμε από παντού.

Πήρα φόρα και ίσως να μην γίνεται τίποτα, αλλά η εικόνα του κουναβιού! να ζητάει χάδια...με τρελλαίνει! :cry:

Προσπάθησα στην αναζήτηση, αλλά θέλει ακριβώς τον τίτλο για να στο βγάλει, οπότε άνοιξα το θέμα.

Διάβασα κάτι για βύσμα που έχουν αυτά τα πετ-σοπ και δεν γίνεται τίποτα στην Ελλάδα.
Δεν υπάρχει κανένας παγκόσμιος οργανισμός, να ενημερώσουμε και να πιέσουμε; Και με φωτογραφίες; Ας πάμε πολλοί και να βγάλουμε μερικές φωτό με διαφορετικά κάθε φορά ζώα ( δήθεν για ενδιαφέρον για αγορά), για να μην ψυλιαστούν.
Τι λέτε; Υπάρχει κάτι, έστω στην ευρώπη; Και στην Vicky που έγραφε παλιά εδώ και είναι Αμερική, μπορούμε να στείλουμε να το διαδώσει στους Έλληνες της Αμερικής. Να πιέσουμε από παντού.

Πήρα φόρα και ίσως να μην γίνεται τίποτα, αλλά η εικόνα του κουναβιού! να ζητάει χάδια...με τρελλαίνει! :cry:

ζου... αν βρεις ακρη εγω και ολοι/ες μας ειμαστε μεσα, ειμαι βεβαιη.
Υπαρχει προιστορια αλλα δεν ενδιαφερθηκαν καποιοι, για δες τα λινκς που σου εδωσαν

Oι Υπουργοί όλοι νοιάζονται για τα ζωάκια που έχουμε εμείς άρχοντες στα σπίτια μας. Δεν κοιτάνε αυτές τις άθλιες συνθήκες φύλαξης ζώων.
Παιδιά η Φωτεινή Πιπιλή είναι γνωστή φιλόζωος. Την έχω δει και σε πορεία που κάναμε΄. Όπως και ο Λομβέρδος. Ήταν και οι δύο μια φορά σε πορεία που έγινε πριν την Ολυμπιάδα. Αν τους γράφαμε μια επιστολή για τις γενικότερες φύλαξης ζώων στα πετ σόπ της Ελλάδας. ΄Οτι διατηρούν ζώα χωρίς χαρτιά φυλακισμένα κλπ:hmm:

Πολύ καλό Ουρανία. Δεν το γνώριζα. Κάποιος που να γράφει καλά όμως, γιατί εγώ δεν ήμουν ποτέ καλή στην έκθεση...:redface:

Μακάρι να γίνει κάτι.Αυτά τα petshop εκεί είναι άθλια και δεν είναι τα μόνα βέβαια:down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back