skai-animals
Δραστήριο μέλος
μηπωσ γνωριζει κανεισ που μπορω να βρω το βιντεο αυτο???

δυστηχως δεν θυμαμαι ουτε σε πιο στρατοπεδο, ουτε ακριβως πια χρονια συναιβει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Εγώ θυμάμαι πριν λίγο καιρό που είχε αναφερθεί ότι ένας από ένα στρατόπεδο πήρε ένα όπλο και σκότωσε όλα τα σκυλιά του στρατόπεδουΥπάρχει ένα topic.
μπορεισ να μου δωσεισ το ινκ?
αυτο που θυμαμαι και ψαχνω τοσον καιρο τωρα ειναι που πολοι στρατιωτεσ επρεπε να κανουν ωσ ασκηση αυτο που ανεφεα... κι μαλιστα τα σκυλια τα ξεκοιλιαζαν ζωντανα και τα ειχε τραβιξει η καμερα!!! εχω ψαξει σχεδον παντου και δεν βρισκω τιποτα!!!
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Αυτό ψάχνω....ίσως δεν το βρίσκεις επειδή το έχουν ''παγώσει'' και αφαιρέσει από το youtube(αν το είχαν ανεβάσει εκεί)
μπορει...αλλα το ειχαν παιξει και στο star, alter, alpha...τι στο καλο! καπου πρεπει να υπαρχει!!!
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
skai-animals
Δραστήριο μέλος
ναι το θυμαμαι, ηταν στην... λατινικη αμερικη, νομιζω κολομβια. Εχει πολλα χρονια απο τοτε. Η πετα δεν εκανε κατι;
χμ... αν σου πω πωσ ημουν πολυ μικρη ηλικιακα και δεν θυμαμαι καν...νομιζα πωσ ηταν στην ελλαδα, να φανταστεισ ουτε την χωρα δεν θυμαμαι!!! αλλα το ειχαν προβαλει ολα τα καναλια... δεν ξερω αν εκανε κατι η πετα... γνωριζεισ αν υπαρχει καποιο βιντεο που μπορω να βρω στο ιντερνετ???
ευχαριστω πολυ!
zenia1
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool