yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
17-06-07
17:35
Αν θυμαστε σχετικα με σκυλια ειχα αναφερει μια πολυ δυσκολη περιπτωση σκυλου στην ολυμπιαδος που καποιος τον εκρυβε και δεν πιανονταν. Το καταφυγιο ζωων με ειδοποιησε οτι μπορεσαν να τον πιασουν και πανε καλα τα πραγματα. Παραθετω μερος απο το εμαιλ
Καλησπέρα,
διάβασα σε ένα κείμενό σας της 12/5/07 για τον σκύλο που δαγκώνει αρκετά συχνά περαστικούς και που κάποια κυρία τον κρύβει.Οι πληροφορίες σας είναι ακριβείς όμως από 11/6/07 ο σκύλος αυτός έχει πιαστεί από την ειδική υπηρεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης, στειρώθηκε αμέσως και βρίσκεται τώρα πια στα δικά μου χέρια. Ξεκίνησα μια προσπάθεια ώστε να νοιώσει ασφαλής και ότι πια είναι σε περιβάλλον φιλικό για αυτόν όπου, εκτός από φαγητό, θα έχει και ανθρώπους να ασχολούνται μαζί του.Είμαι αισιόδοξη ότι θα γίνει σιγά-σιγά κοινωνικός, τουλάχιστον αυτό με κάνουν να ελπίζω 3 παρόμοιες περιπτώσεις που αν'ελαβα να φέρω εις πέρας τον τελευταίο χρόνο και που ευτυχώς είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ευχαριστώ
Βάσω Χατζημανώλη
Καλησπέρα,
διάβασα σε ένα κείμενό σας της 12/5/07 για τον σκύλο που δαγκώνει αρκετά συχνά περαστικούς και που κάποια κυρία τον κρύβει.Οι πληροφορίες σας είναι ακριβείς όμως από 11/6/07 ο σκύλος αυτός έχει πιαστεί από την ειδική υπηρεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης, στειρώθηκε αμέσως και βρίσκεται τώρα πια στα δικά μου χέρια. Ξεκίνησα μια προσπάθεια ώστε να νοιώσει ασφαλής και ότι πια είναι σε περιβάλλον φιλικό για αυτόν όπου, εκτός από φαγητό, θα έχει και ανθρώπους να ασχολούνται μαζί του.Είμαι αισιόδοξη ότι θα γίνει σιγά-σιγά κοινωνικός, τουλάχιστον αυτό με κάνουν να ελπίζω 3 παρόμοιες περιπτώσεις που αν'ελαβα να φέρω εις πέρας τον τελευταίο χρόνο και που ευτυχώς είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ευχαριστώ
Βάσω Χατζημανώλη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα.
10-12-07
21:53
Ωωωπ αυτό τώρα το είδα…το σχόλιο μου είναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
11-12-07
08:57
Μπράβο! Που βοήθησαν ένα σκυλάκι που προφανώς δεν είναι και εύκολη περίπτωση!
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα.
11-12-07
13:23
Αν θυμαστε σχετικα με σκυλια ειχα αναφερει μια πολυ δυσκολη περιπτωση σκυλου στην ολυμπιαδος που καποιος τον εκρυβε και δεν πιανονταν. Το καταφυγιο ζωων με ειδοποιησε οτι μπορεσαν να τον πιασουν και πανε καλα τα πραγματα. Παραθετω μερος απο το εμαιλ
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ
Βάσω Χατζημανώλη
Ψάχνω από χτες την αρχική αναφορά, αλλά δεν την βρήκα. Ξέρει κανείς πού είναι; Όχι τίποτα άλλο, αλλά τον ξέρω καλά αυτόν τον σκύλο, κι ήθελα να δω πώς αναφέρθηκε εδώ.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
12-12-07
02:47
Ποια αρχικη αναφορα? ειναι εμαιλ που μου εστειλε η κυρια χατζημανωλη ο σκυλος ειναι εκει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum