Καλές Απόκριες!

gatouni

Πολύ δραστήριο μέλος

Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα.
Βρήκαμε αυτές τις φωτογραφίες και, μέρες που είναι, είπα να τις δημοσιεύσω. Που ξέρετε, μπορεί να πάρει κανείς ιδέες για μόνιμη μεταμφίεση του αγαπημένου του ζώου.

Καλές απόκριες σε σας και τα γατάκια σας.

gat01.jpg

gat02.jpg

gat03.jpg

gat04.jpg

gat05.jpg

gat06.jpg

gat07.jpg

gat08.jpg

gat09.jpg

gat10.jpg

gat11.jpg

gat12.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελπίζω να είναι φοτοσοπιά... και όχι μπογιά.:)...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink::blink::lol::lol::lol::lol::up:
ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτογράφιες!:up::up::up:
Εμένα μου άρεσε περισσότερο αυτή με την γάτα-γουρουνάκι!:up:
Σαν αληθινό γουρουνάκι είναι!;):up::lol::lol:

Εμείς θέλουμε σίντυ μασκαρά:P
Ταχχχχχ, που είσαι;;;

Δεν νομίζω οτι είναι αληθινές, σιγά μην καταφέρεις αυτά τα σχέδια σε μιά γάτα! ;) Είμαστε ανεξάρτητα ζώα, τα αιλουροειδή!!!;):P
Οπωσδήποτε είναι επεξεργασμένες φωτογραφίες.:)

Ναι, γιατί αν ήταν μπογιά, η δικιά σου γάτα θα καθόταν να τη βάψεις ψάρι ή νεκροκεφαλή... :P

Πιθανότατα παρέμβαση στις φωτιγραφίες είναι.... καλά, η νεκροκεφαλή είναι φανταστική!!! Αντε!! Καλές απόκριες σε όλους λοιπόν!

Υ.Γ. Μέχρι το Πάσχα μπορεί να έχουν βγει γάτες κοτόπουλα, αρνάκια, λαμπάδες τζι άι τζο κλπ. Και για όσους επιμένουν να δοκιμάσουν γατοζωγραφική, προτείνω το All time classic των ημερών: χαρταετός χωγραφισμένος στην κοιλιά!!! :lol:

Είναι εικόνες από ένα βιβλίο και δεν ξέρω αν τις έχουν βάψει πραγματικά. Ελπίζω πως δε συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Το βιβλίο: Why paint cats (the ethics of feline aesthetics) Burton Silver,Heather Busch
Σκοπεύω κάποια στιγμή να το παραγγείλω και τότε θα σας πω.
Melini βλέπω έχουμε τα ίδια γούστα:).

:P Πολύ πλάκα έχουν τα ζουζούνια! Όντως το γουρουνάκι είναι σαν αληθινό :lol:
Καλές απόκριες σε όλους σας και σατ γατούνια σας!!! :D

Εμένα μου άρεσε περισσότερο η γατούλα με τον Σκοτζέζο και οι ασπρόμαυρες γατούλες με τα φεγγαράκια και τα αστεράκια!!!:D

μακαρι να μην ειναι μπογια ρε παιδια.
ωραιες παντως ειναι τα αστεροφεγγαρακια, και ο σκελετος - νεκροκεφαλη

photoshop ειναι , γατομάνες μη ψαρώνετε ! αφήστε τα ψάρια για τις γάτες :happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back