gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλές απόκριες σε σας και τα γατάκια σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτογράφιες!

Εμένα μου άρεσε περισσότερο αυτή με την γάτα-γουρουνάκι!

Σαν αληθινό γουρουνάκι είναι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Ταχχχχχ, που είσαι;;;
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ελπίζω να είναι φοτοσοπιά... και όχι μπογιά....
Δεν νομίζω οτι είναι αληθινές, σιγά μην καταφέρεις αυτά τα σχέδια σε μιά γάτα!
Είμαστε ανεξάρτητα ζώα, τα αιλουροειδή!!!

Οπωσδήποτε είναι επεξεργασμένες φωτογραφίες.

Melini
Διάσημο μέλος
Ελπίζω να είναι φοτοσοπιά... και όχι μπογιά....
Ναι, γιατί αν ήταν μπογιά, η δικιά σου γάτα θα καθόταν να τη βάψεις ψάρι ή νεκροκεφαλή...

Πιθανότατα παρέμβαση στις φωτιγραφίες είναι.... καλά, η νεκροκεφαλή είναι φανταστική!!! Αντε!! Καλές απόκριες σε όλους λοιπόν!
Υ.Γ. Μέχρι το Πάσχα μπορεί να έχουν βγει γάτες κοτόπουλα, αρνάκια, λαμπάδες τζι άι τζο κλπ. Και για όσους επιμένουν να δοκιμάσουν γατοζωγραφική, προτείνω το All time classic των ημερών: χαρταετός χωγραφισμένος στην κοιλιά!!!

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Το βιβλίο: Why paint cats (the ethics of feline aesthetics) Burton Silver,Heather Busch
Σκοπεύω κάποια στιγμή να το παραγγείλω και τότε θα σας πω.
Melini βλέπω έχουμε τα ίδια γούστα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rajah
Νεοφερμένο μέλος
Πολύ πλάκα έχουν τα ζουζούνια! Όντως το γουρουνάκι είναι σαν αληθινό 
Καλές απόκριες σε όλους σας και σατ γατούνια σας!!!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
ωραιες παντως ειναι τα αστεροφεγγαρακια, και ο σκελετος - νεκροκεφαλη
drf
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool