ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
26-08-08
11:07
Επειδή σήμερα είναι ημέρα που ανκοινώνονται οι σχολές στις οποίες πέρασαν οι υποψήφιοι φοιτητές, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα μέλη του φόρουμ που είτε είναι υποψήφιοι φοιτητές είτε έχουν παιδιά που πέρασαν στο πανεπιστήμιο, να έχουν μια καλή σταδιοδρομία. Επειδή ξέρω με τι όνειρα ξεκινάει ένας φοιτητής ή μια φοιτήτρια το μόνο που έχω να πω είναι ότι τους εύχομαι να έχουν την δύναμη να τιμήσουν τον όρκο τους όταν τελειώσουν την σχολή τους και να μην πουλήσουν ποτέ την ψυχή τους και τον κόπο που έκαναν.
Καλό κουράγιο σε όλους και όλες
Καλό κουράγιο σε όλους και όλεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
26-08-08
13:38
Καλή σταδιοδρομια παιδιά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
26-08-08
14:28
εισε ψυχαρα βρε ουρανια
.Ολα καλα στα παιδια
.Ολα καλα στα παιδια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum