ruko
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν θα πηγαινα, αλλα αφου θα βγω απο το σπιτι για αλλες δουλειες ειπα να παω μπας και δω κανενα γνωστο.

mimikaki
Διάσημο μέλος

Είδα μια συμμαθήτρια με 2 παιδιά ΚΙΟΛΑΣ

πότε πρόλαβε?? Απαπά κατάθληψη με έπιασε ότι γέρασα!!!

ladycat
Διάσημο μέλος
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Mια δική μου έχει 4! Και συνεχίζει!πήγα και την έριξα
Είδα μια συμμαθήτρια με 2 παιδιά ΚΙΟΛΑΣπότε πρόλαβε?? Απαπά κατάθληψη με έπιασε ότι γέρασα!!!
![]()

Εγω ευτυχώς δεν είδα κανέναν! Πολύ γρήγορα ψήφισα και έφυγα!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν είναι ότι δε χρειάζεται να το δηλώσεις, αλλά ότι δεν έχεις καμιά δικαιολογία να μην πάς από τη στιγμή που θα μπορούσες με μια αίτηση στα ΚΕΠ (αν είχαν ανακοινώσει εγκαίρως τις εκλογές....Eγω ψηφιζω στην Κομοτηνη και πηγα να δηλωσω σ ενα αστυνομικο τμημα οτι ειμαι μακρια για να ψηφισω και μου πανε οτι δεν χριαζεται να το δηλωσω,εχει αλλαξει ο νομος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool