Καλή ψήφο σε όλους!

ruko

Διάσημο μέλος

Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
exelixi4-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βαριεμαι...και δεν γουσταρω και καθολου αυτη τη φορα να παω...αλλα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω θα παω σε λιγο...
Δεν θα πηγαινα, αλλα αφου θα βγω απο το σπιτι για αλλες δουλειες ειπα να παω μπας και δω κανενα γνωστο.:P

πήγα και την έριξα:P:P:P

Είδα μια συμμαθήτρια με 2 παιδιά ΚΙΟΛΑΣ:blink::blink: πότε πρόλαβε?? Απαπά κατάθληψη με έπιασε ότι γέρασα!!!:lol::lol:

εγω ψηφιζω στην χιοοοοοοοοοοοο χεχεχε δεν πηγα

Eγω ψηφιζω στην Κομοτηνη και πηγα να δηλωσω σ ενα αστυνομικο τμημα οτι ειμαι μακρια για να ψηφισω και μου πανε οτι δεν χριαζεται να το δηλωσω,εχει αλλαξει ο νομος.

πήγα και την έριξα:P:P:P

Είδα μια συμμαθήτρια με 2 παιδιά ΚΙΟΛΑΣ:blink::blink: πότε πρόλαβε?? Απαπά κατάθληψη με έπιασε ότι γέρασα!!!:lol::lol:
Mια δική μου έχει 4! Και συνεχίζει!:/:
Εγω ευτυχώς δεν είδα κανέναν! Πολύ γρήγορα ψήφισα και έφυγα!

Πωπω,ξεμπέρδεψα και από κει

Eγω ψηφιζω στην Κομοτηνη και πηγα να δηλωσω σ ενα αστυνομικο τμημα οτι ειμαι μακρια για να ψηφισω και μου πανε οτι δεν χριαζεται να το δηλωσω,εχει αλλαξει ο νομος.
Δεν είναι ότι δε χρειάζεται να το δηλώσεις, αλλά ότι δεν έχεις καμιά δικαιολογία να μην πάς από τη στιγμή που θα μπορούσες με μια αίτηση στα ΚΕΠ (αν είχαν ανακοινώσει εγκαίρως τις εκλογές....:down:)να ψηφίσεις στα κέντρα εταιροδημοτών της πόλης που διαμένεις.... Δικαιολογημένοι είναι όσοι δεν ψήφισαν επειδή είχαν χαρτί από γιατρό (νοσοκομείου), εργάζονταν σε νοσοκομεία και δε θυμάμαι τι άλλο είπαν.... Εκβιαστικά το πήγαν μη χαθεί καμία ψήφος, αλλά παρόλα αυτά είχαμε μεγάλη αποχή σε αυτές τις εκλογές... Λογικό ήταν με όλα αυτά που γίνονται.....:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back