Κατρίν
Νεοφερμένο μέλος
Η Κατρίν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
04-02-09
10:20
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα...
Θα ήθελα την συμβουλή σας , πως να διαλέξω ένα γατάκι.
Δεν νομίζω ότι θα με ενδιέφερε ράτσα.
Το σπίτι που μένω είναι μεγάλο, έχω έναν γιο 11 χρονών, και στον κάτω όροφο μένει η μητέρα μου , που έχει ένα σκύλο ράτσας λουκάνικο.
Δηλαδή τα 2 τους θα έρχονται καθημερινά σε επαφή.
Ακόμη το σπίτι είναι μεζονέτα και θα υπάρχει πρόσβαση να βγει έξω , δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο για να χαθεί / χτυπήσει κτλ...
Ευχαριστώ
Κατερίνα
Θα ήθελα την συμβουλή σας , πως να διαλέξω ένα γατάκι.
Δεν νομίζω ότι θα με ενδιέφερε ράτσα.
Το σπίτι που μένω είναι μεγάλο, έχω έναν γιο 11 χρονών, και στον κάτω όροφο μένει η μητέρα μου , που έχει ένα σκύλο ράτσας λουκάνικο.
Δηλαδή τα 2 τους θα έρχονται καθημερινά σε επαφή.
Ακόμη το σπίτι είναι μεζονέτα και θα υπάρχει πρόσβαση να βγει έξω , δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο για να χαθεί / χτυπήσει κτλ...
Ευχαριστώ

Κατερίνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
04-02-09
10:26
καλημερα καλως ηρθες. 
στο σημειο γατοαγγελιες χαριζονται, θα βρεις πολλα γατακια να δινονται, και αφου δε σε πειραζει η ρατσα, καλο ειναι να παρεις ενα αδεσποτακι να το σωσεις
καλη επιτυχια

στο σημειο γατοαγγελιες χαριζονται, θα βρεις πολλα γατακια να δινονται, και αφου δε σε πειραζει η ρατσα, καλο ειναι να παρεις ενα αδεσποτακι να το σωσεις
καλη επιτυχιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
04-02-09
10:29
Αν το παρεις και μικρουλι, θα συνηθισει πολυ γρηγορα το σκυλακι της μητερας σου...θελει λιγο προσοχη να μη σου βγαινει εξω, κι αν βγαινει, να βγαινει με την επιβλεψη σουκαλημερα καλως ηρθες.
στο σημειο γατοαγγελιες χαριζονται, θα βρεις πολλα γατακια να δινονται, και αφου δε σε πειραζει η ρατσα, καλο ειναι να παρεις ενα αδεσποτακι να το σωσειςκαλη επιτυχια

καλως ηρθες κι ο,τι θες ειμαστε στη διαθεση σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα.
04-02-09
10:30
Καλημερα και καλωσηρθες!
Εδω μπορεις να δεις γατακια που χαριζονται...
https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=17
Αφου δεν εχεις προβλημα με το να ειναι ρατσα, το καλυτερο πιστευω ειναι να σωσεις καποιο αδεσποτο...
Υπηρχε καποια στιγμη και ενας ζευγος Βιρμανιας που χαριζοταν, αλλα δεν ξερω αν ειναι ακομα διαθεσιμα τα γατουνια.
Οσο για το σκυλο, με πολυ υπομονη και εκπαιδευση, πιστευω θα τα καταφερετε να τα πηγαινουν θαυμασια!
Επισης το οτι θα βγαινει εξω, ναι μπορει να ειναι επικινδυνο. Εχει προσβαση σε δρομο? Αλλα γατακια αδεσποτα που μπορει να το κολλησουν καποια ασθενεια? Η γειτονια ειναι ζωοφιλη η υπαρχουν περιστατικα φολας?
Οπως καταλαβαινεις το να βγαινει εξω ειναι ενα σοβαρο θεμα και αν δεν ειναι σε ελεγχομενο χωρο μπορει να χαθει, να χτυπηθει και πολλα αλλα...
Τωρα, οσον αφορα την επιλογη της γατας, ειναι θεμα υποκειμενικο.
Τα μωρα χρειαζονται πολυ φροντιδα και εκπαιδευση, ενω οι ενηλικες γατες σου ερχονται σχεδον "ετοιμες" και ειναι πολυ πιο φιλικες και χαδιαρες... Αν ειναι μακρυτριχο, θελει πολυ περιποιηση το τριχωμα κλπ.
Παντως σε γενικες γραμμες η φροντιδα ειναι ιδια.
Εδω μπορεις να δεις γατακια που χαριζονται...
https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=17
Αφου δεν εχεις προβλημα με το να ειναι ρατσα, το καλυτερο πιστευω ειναι να σωσεις καποιο αδεσποτο...
Υπηρχε καποια στιγμη και ενας ζευγος Βιρμανιας που χαριζοταν, αλλα δεν ξερω αν ειναι ακομα διαθεσιμα τα γατουνια.
Οσο για το σκυλο, με πολυ υπομονη και εκπαιδευση, πιστευω θα τα καταφερετε να τα πηγαινουν θαυμασια!
Επισης το οτι θα βγαινει εξω, ναι μπορει να ειναι επικινδυνο. Εχει προσβαση σε δρομο? Αλλα γατακια αδεσποτα που μπορει να το κολλησουν καποια ασθενεια? Η γειτονια ειναι ζωοφιλη η υπαρχουν περιστατικα φολας?
Οπως καταλαβαινεις το να βγαινει εξω ειναι ενα σοβαρο θεμα και αν δεν ειναι σε ελεγχομενο χωρο μπορει να χαθει, να χτυπηθει και πολλα αλλα...
Τωρα, οσον αφορα την επιλογη της γατας, ειναι θεμα υποκειμενικο.
Τα μωρα χρειαζονται πολυ φροντιδα και εκπαιδευση, ενω οι ενηλικες γατες σου ερχονται σχεδον "ετοιμες" και ειναι πολυ πιο φιλικες και χαδιαρες... Αν ειναι μακρυτριχο, θελει πολυ περιποιηση το τριχωμα κλπ.
Παντως σε γενικες γραμμες η φροντιδα ειναι ιδια.
stellak
Διάσημο μέλος
Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα.
04-02-09
10:32
Καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα
Κατ'αρχάς συγχαρητήρια που αποφάσισες να υιοθετηθείς από γατούλα! Η δική μου γνώμη θα ήταν να κοιτάξεις στο τμήμα "χαρίζονται" για κάποια ενήλικη γατούλα που να τα πηγαίνει καλά με σκύλους. Από όσο έχω δει, αναφέρεται αυτή η πληροφορία σε αρκετές αγγελίες. Έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τον σκυλάκο της μητέρας σου. Επίσης, το γεγονός ότι ως ενήλικη θα είναι πιθανότατα ήδη στειρωμένη, θα σε απαλλάξει από το άγχος της επέμβασης αλλά και την έγνοια μην χαθεί ψάχνοντας για ταίρι.
Εννοείται πως στην αρχή δεν θα πρέπει να βγαίνει καθόλου στην αυλή, μέχρι να μάθει καλά το σπίτι και να συνηθίσει τις μυρωδιές που θα την βοηθήσουν να μη χάνεται. Αν η αυλή σου βλέπει σε δρόμο, θα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος από τα αυτοκίνητα.
Εύχομαι να σε βοήθησα λίγο και καλή τύχη στην αναζήτηση!

Κατ'αρχάς συγχαρητήρια που αποφάσισες να υιοθετηθείς από γατούλα! Η δική μου γνώμη θα ήταν να κοιτάξεις στο τμήμα "χαρίζονται" για κάποια ενήλικη γατούλα που να τα πηγαίνει καλά με σκύλους. Από όσο έχω δει, αναφέρεται αυτή η πληροφορία σε αρκετές αγγελίες. Έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τον σκυλάκο της μητέρας σου. Επίσης, το γεγονός ότι ως ενήλικη θα είναι πιθανότατα ήδη στειρωμένη, θα σε απαλλάξει από το άγχος της επέμβασης αλλά και την έγνοια μην χαθεί ψάχνοντας για ταίρι.
Εννοείται πως στην αρχή δεν θα πρέπει να βγαίνει καθόλου στην αυλή, μέχρι να μάθει καλά το σπίτι και να συνηθίσει τις μυρωδιές που θα την βοηθήσουν να μη χάνεται. Αν η αυλή σου βλέπει σε δρόμο, θα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος από τα αυτοκίνητα.

Εύχομαι να σε βοήθησα λίγο και καλή τύχη στην αναζήτηση!
Κατρίν
Νεοφερμένο μέλος
Η Κατρίν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
04-02-09
11:10
Ευχαριστώ πάρα πολύ !!!!
Μόνο από την κουζίνα είναι ο δρόμος κοντά, και έχουμε πάντα κλειστά γιατί εύκολα μπορεί να μπει κάποιος.
Από την άλλη το μπαλκόνι είναι πχ σε ύψος 1/2 ορόφου , και έχει κήπο περιφραγμένο.
ΟΚ αν θα θέλει να την <κάνει > σίγουρα θα βρει τρόπο.
Απλά θεωρώ χωρίς να έχω γνώσεις ότι μόλις <<μάθει >> τον χώρο του δεν θα <<ψάχνεται>> πως να φύγει.
Πραγματικά προτιμώ ένα εγκαταλελειμμένο να βρει σπίτι.
Ευχαριστώ
Πρέπει να πάω οδοντίατρο
θα κοιτάξω μετά για αυτά που εδώ έχετε για υιοθεσία...
Κατερίνα

Μόνο από την κουζίνα είναι ο δρόμος κοντά, και έχουμε πάντα κλειστά γιατί εύκολα μπορεί να μπει κάποιος.
Από την άλλη το μπαλκόνι είναι πχ σε ύψος 1/2 ορόφου , και έχει κήπο περιφραγμένο.
ΟΚ αν θα θέλει να την <κάνει > σίγουρα θα βρει τρόπο.
Απλά θεωρώ χωρίς να έχω γνώσεις ότι μόλις <<μάθει >> τον χώρο του δεν θα <<ψάχνεται>> πως να φύγει.

Πραγματικά προτιμώ ένα εγκαταλελειμμένο να βρει σπίτι.
Ευχαριστώ
Πρέπει να πάω οδοντίατρο
θα κοιτάξω μετά για αυτά που εδώ έχετε για υιοθεσία...
Κατερίνα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum