Καλησπέρα!

Ρικος

Νεοφερμένο μέλος

Η Ρικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 43 μηνύματα.
Γεια σας παιδια!Το κανονικο κου ονομα ειναι Τανια!Ρικο λενε τη γατα μου(αν και ειναι θυληκια)!Ειναι μεγαλη σε ηληκια και εχει προβλημα με την καρδια της και το στομαχι της:(!Ειμαι σιγουρη πως θα λθσω ολα τα ερωτηματα μου σχετικα με τα προβληματα της σε αυτο το φορουμ...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας παιδια!Το κανονικο κου ονομα ειναι Τανια!Ρικο λενε τη γατα μου(αν και ειναι θυληκια)!Ειναι μεγαλη σε ηληκια και εχει προβλημα με την καρδια της και το στομαχι της:(!Ειμαι σιγουρη πως θα λθσω ολα τα ερωτηματα μου σχετικα με τα προβληματα της σε αυτο το φορουμ...:)

Καλως ηρθες Τανια στην μεγαλη γατοπαρεα μας.:hello::hello::hello:
Υπαρχει θεματικη ενοτητα για την υγεια της γατας αλλα εχουμε και κτηνιατρους μου μπαινουν στο φορουμ και εχουν την καλοσυνη να μας παρεχουν συμβουλες υγειας και να λυνουν τις διαφορες αποριες.:)
Αλλα να θυμασαι οτι την διαγνωση και την θεραπεια της γατουλας σου, μονο ο κτηνιατρος σας μπορει να την κανει.Το φορουμ σε καμια περιπτωση δεν μπορει να αντικαταστησει τον ρολο του.:)
Ειναι εδω για να σου λυσει τις διαφορες αποριες σου αλλα και να σου δωσει περισσοτερες πληροφοριες σε διαφορα θεματα.:)
Ευχομαι περαστικα στην γατουλα σου.:D και να προσθεσω οτι χαιρομαι "κατατι" περισσοτερο που εισαι απο Θεσ/νικη!:D
Τελικα οσο παμε και πληθυνουμε οι γατογονεις, στην πολη μας!;):up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back