Καλοκαιρινό bazaar για τ' αδέσποτα!

strayshelp

Δραστήριο μέλος

Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ SHOPPING PARTY!
Φρέσκιες ιδέες για
καλοκαιρινό αξεσουάρ,κόσμημα,άρωμα,κεριά,δώρα,διακόσμηση σπιτιού,ρούχα,βιβλία!
ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ!
Πρώτη Πλατεία Ψυχικού (Blue Bell)
ΣABBATO 31 MAIOY,11:00-19:00
kalokairinofilozwikobazcd4.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που μπορεί να είναι κ χαζό άλλα θέλω εδώ κ πολύ καιρό να το ρωτήσω όταν βλέπω την ανακοίνωση για το Μπαζαρ. Μήπως υπάρχει κ η on-line δυνατότητα να ψωνίσουμε κ να ενισχύσουμε αδέσποτα κ εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών; Το ξέρω πως είναι δύσκολο για κατάλογο on-line αλλά απλά ρωτάω μήπως κ κάποια στιγμή γίνει εφικτό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα bazaar που γίνονται κατά καιρούς είναι από διαφορετικά ζωοφιλικά σωματεία,και δεν έχουν τα περισσότερα ''μαγαζί'' on line!!!:(

Μπορείς να δεις εδώ όμως:
https://www.pets.gr/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=30&Itemid=421

Δεν ξέρω αν και κάποιο αλλο σωματείο έχει κάτι ανάλογο.

Κλειάννα

Κατάλαβα είναι πιο περίπλοκα απ ότι πίστευα. Ευχαριστώ για την Διεύθυνση και καλή επιτυχία στο Μπαζαρ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back