strayshelp
Δραστήριο μέλος
Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
26-05-08
19:58
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ SHOPPING PARTY!
Φρέσκιες ιδέες για
καλοκαιρινό αξεσουάρ,κόσμημα,άρωμα,κεριά,δώρα,διακόσμηση σπιτιού,ρούχα,βιβλία!
ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ!
Πρώτη Πλατεία Ψυχικού (Blue Bell)
ΣABBATO 31 MAIOY,11:00-19:00
Φρέσκιες ιδέες για
καλοκαιρινό αξεσουάρ,κόσμημα,άρωμα,κεριά,δώρα,διακόσμηση σπιτιού,ρούχα,βιβλία!
ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ!
Πρώτη Πλατεία Ψυχικού (Blue Bell)
ΣABBATO 31 MAIOY,11:00-19:00
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
26-05-08
20:02
Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που μπορεί να είναι κ χαζό άλλα θέλω εδώ κ πολύ καιρό να το ρωτήσω όταν βλέπω την ανακοίνωση για το Μπαζαρ. Μήπως υπάρχει κ η on-line δυνατότητα να ψωνίσουμε κ να ενισχύσουμε αδέσποτα κ εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών; Το ξέρω πως είναι δύσκολο για κατάλογο on-line αλλά απλά ρωτάω μήπως κ κάποια στιγμή γίνει εφικτό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
26-05-08
20:14
Τα bazaar που γίνονται κατά καιρούς είναι από διαφορετικά ζωοφιλικά σωματεία,και δεν έχουν τα περισσότερα ''μαγαζί'' on line!!!
Μπορείς να δεις εδώ όμως:
https://www.pets.gr/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=30&Itemid=421
Δεν ξέρω αν και κάποιο αλλο σωματείο έχει κάτι ανάλογο.
Κλειάννα

Μπορείς να δεις εδώ όμως:
https://www.pets.gr/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=30&Itemid=421
Δεν ξέρω αν και κάποιο αλλο σωματείο έχει κάτι ανάλογο.
Κλειάννα
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
26-05-08
20:29
Κατάλαβα είναι πιο περίπλοκα απ ότι πίστευα. Ευχαριστώ για την Διεύθυνση και καλή επιτυχία στο Μπαζαρ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum