kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η kitcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 283 μηνύματα.
17-08-12
21:23

Η πανέμορφη αυτή μπουμπούκα που έκλεβε ακομη και τις πιο δύσκολες καρδιές με τα πράσινα ματάκια της, το γυαλιστερό τρίχωμά της και την απίστευτη διακριτικότητα και ευγένεια της έφυγε από την υπέροχη παρέα μας και από την ώρα που το έμαθα δυσκολεύομαι να συγκρατήσω τα δάκρυά μου και εχω πνίξει τον γατούλι μου στην αγκαλιά μου.
Σου εύχομαι καλό ταξίδι και είμαι σίγουρη πως αν υπάρχουν αγγελούδια θα βρεις σίγουρα μια θέση δίπλα τους.

Δέκα γατούνια είχαμε στη γειτονιά και μερικά ακόμη που έρχονται και φεύγουν, τα 6 από αυτά είναι ακόμη μωρά μέχρι τριών μηνών και τα 4 ή 5 ήταν δικά τις, 4 μαυρόασπρα και ένα μαύρο γκρι με ένα να τις μοιάζει πολύ.
Δυστυχώς οι γατούλες φεύγουν καθημερινά από φυσικές αιτίες από αρρώστιες από ατυχήματα και δυστυχώς το ίδιο συχνά από την αμέλεια την αδιαφορία και το αδιανόητο μίσος των ανθρώπων. Η δικιά μας χάθηκε από ένα συνδυασμό αυτών, η αμέλεια ενός κατά τα άλλα ζωόφιλου που κάθε βράδυ βγάζει στο δρόμο τα λυκόσκυλα του να κάνουν βόλτα, καθώς όλη μέρα είναι καταδικασμένα στην ταράτσα για αναπαραγωγή και φυσικά αδιαφορεί για το αν τα κάνουν μπροστά στην πόρτα μας και εμείς τα πατάμε, αδιαφορεί αν κυνηγάνε τις γατούλες που άλλοι φροντίζουν και δεν αμφιβάλω να επικροτεί και τέτοιες συμπεριφορές και ποιος ξέρει τι άλλο μπορεί να κάνει...;
Τα γεγονότα αυτά έλαβαν μέρος στο πατρικό μου, πού αλλού στην φιλόζωη Κρήτη
και δεν είμαι εδώ καθημερινά για να μπορώ να επέμβω ή να κρίνω όλα τα γεγονότα, θα ήθελα πολύ να γίνει κάτι αλλά ούτε ξέρω τι να κάνω ούτε και εμπιστεύομαι τους μηχανισμούς αν κάνω κάποιου είδους καταγγελία στην αστυνομία.Τέλος αν κάποιος από Ηράκλειο Κρήτης διαβάζει και ενδιαφέρετε να φιλοξενήσει ένα γατούνι είμαι σίγουρη πως τα μικράκια θα τα έδιναν οι γείτονες με ευχαρίστηση αν τους λέγατε ότι θα τα έχετε στο σπίτι και θα το φροντίσετε, έχουμε και ένα πορτοκαλόγατο. Βέβαια έχουν μεγαλώσει έξω και δεν πιάνονται, όμως εχω να σας πω ότι από χθες που συναίβει το περιστατικό τα ακούω να νιαουρίζουν και σίγουρα τους λείπει η μαμά τους μιας που τις προηγούμενες μέρες δεν ακούγονταν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
18-08-12
00:02

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 253 μηνύματα.
18-08-12
06:48
Απάντηση: Καλό σου ταξίδι κουκλίτσα μου
Λυπάμαι πολύ.....
Λυπάμαι πολύ.....

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
18-08-12
09:30
Λυπάμαι πάρα πολύ.. δυστυχώς ζούμε σε μια κόλαση. Είμαι σίγουρη πως όσο καιρό έζησε, τον έζησε καλά μες την αγάπη κοντά σας. Καλό της ταξίδι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum