metal
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν θα πάθει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ο γατούλης για τόσο λίγο χρονικό διάστημα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Γεια σας!Είμαι νέα σε αυτό το φοβερό site και νιώθω υπέροχα που βλέπω ότι υπάρχουν και άλλοι που αγαπούν τις γάτες τους πραγματικά ,γιατί κάποιοι στο περιβάλλον μου,με θεωρούν αλλόκοτη για την αγάπη μου στα ζώα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την γνώμη σας.θα φύγω για Σαββατοκύριακο και θα αφήσω μόνη την γάτα μου.Για ένα βράδυ θα μείνει μόνη αλλά δεν το έχω ξανακάνει .Αυτό που με αγχώνει πιο πολύ είναι ότι ένα σπίτι την προηγούμενη εβδομάδα στην γειτονιά μου πήρε φωτιά.Μήπως όντως είμαι παράλογη;![]()
Καλώς ήρθες
Δέν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να αφήσεις την γατούλα σου μόνη της για ένα βράδυ, αρκεί να έχει αρκετό φαγάκι και νεράκι...
Αλλά έχω μια απορία
:, για το σπίτι που έπιασε φωτιά, ποιό είναι το πρόβλημα??
metal
Νεοφερμένο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σας ευχαριστώ όλους για την επικοινωνία.Οσο για το σπίτι που πήρε φωτιά από ότι έμαθα έγινε κάποιο βραχυκύκλωμα σε ένα καλώδιο ενώ οι ιδιοκτήτες έλειπαν.
Μην ανησυχείς και μην φοβάσαι...οι περισσότεροι εδώ λίγο πολύ έχουμε αφήσει για λίγο μόνα τους τα γατάκια μας και δεν έχουν πάθει τίποτα...μην πάει το μυαλό σου στο κακό, και όλα θα πάνε καλά

metal
Νεοφερμένο μέλος
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά να περάσεις!
metal
Νεοφερμένο μέλος
vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασιλική, τέλειο!
. Δεν φτάνει που 'χε τον πόνο του ο καψερός, δεν τον άφηνες καν να ησυχάσει και να κοιμηθεί για να περνάν και πιο γρήγορα οι ώρες!! Αχ,εμείς οι χαζογατομαμάδες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Μην ανησυχεις δεν εισαι η μονη που φρικαρει....
Κι εγω παντα τα χειροτερα βαζω κατα νου οποτε φευγω απο το σπιτι, εστω και για ενα βραδυ (φωτιες, σεισμους, ατυχηματα....) Κι εχω παντα ετοιμα γατοφορο και σακο διπλα στη πορτα σε περιπτωση αναγκης. Τι να πω, ειμαστε μαλλον λιγο αγχωτικες
(Αφου εχω πει στη μητερα μου αν ποτε μου συμβει κατι να ερθει ΑΜΕΣΩΣ σπιτι και να παρει τα γατακια σπιτι της πριν κανει οτιδηποτε αλλο.... Την εβαλα να υποσχεθει
)Περαν της υστεριας μου, τα γατακια θα ειναι μια χαρα για ενα βραδυ κι εσυ θα εχεις παθει κριση αγχους...
metal
Νεοφερμένο μέλος
Vassiliki καλό το κόλπο σου
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
metal
Νεοφερμένο μέλος
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ.Θα τα πούμε πάλι από Δευτέρα.
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φτου, μακριά είσαι.. Εγώ είμαι Ανω Πόλη, αλλιώς ευχαρίστως να βοηθούσα.
Προς το παρόν, μια πιθανή λύση για να φτιάξεις "κύκλο" είναι να ρίξεις ματιές στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς να δεις μήπως πετύχεις κανέναν να αγοράζει γατοτροφές-γατοάμμο και σου φανεί συμπαθητική φάτσα και πιάσε κουβέντα...
Καλό Σαββατοκύριακο

metal
Νεοφερμένο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

metal
Νεοφερμένο μέλος

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή βδομάδα.
metal
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool