Καλώς σας βρήκα

metal

Νεοφερμένο μέλος

Η metal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Γεια σας!Είμαι νέα σε αυτό το φοβερό site και νιώθω υπέροχα που βλέπω ότι υπάρχουν και άλλοι που αγαπούν τις γάτες τους πραγματικά ,γιατί κάποιοι στο περιβάλλον μου,με θεωρούν αλλόκοτη για την αγάπη μου στα ζώα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την γνώμη σας.θα φύγω για Σαββατοκύριακο και θα αφήσω μόνη την γάτα μου.Για ένα βράδυ θα μείνει μόνη αλλά δεν το έχω ξανακάνει .Αυτό που με αγχώνει πιο πολύ είναι ότι ένα σπίτι την προηγούμενη εβδομάδα στην γειτονιά μου πήρε φωτιά.Μήπως όντως είμαι παράλογη;:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είσαι παράλογη, απλώς υπερπροστατευτική!!
Δεν θα πάθει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ο γατούλης για τόσο λίγο χρονικό διάστημα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!Είμαι νέα σε αυτό το φοβερό site και νιώθω υπέροχα που βλέπω ότι υπάρχουν και άλλοι που αγαπούν τις γάτες τους πραγματικά ,γιατί κάποιοι στο περιβάλλον μου,με θεωρούν αλλόκοτη για την αγάπη μου στα ζώα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την γνώμη σας.θα φύγω για Σαββατοκύριακο και θα αφήσω μόνη την γάτα μου.Για ένα βράδυ θα μείνει μόνη αλλά δεν το έχω ξανακάνει .Αυτό που με αγχώνει πιο πολύ είναι ότι ένα σπίτι την προηγούμενη εβδομάδα στην γειτονιά μου πήρε φωτιά.Μήπως όντως είμαι παράλογη;:(

Καλώς ήρθες:)

Δέν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να αφήσεις την γατούλα σου μόνη της για ένα βράδυ, αρκεί να έχει αρκετό φαγάκι και νεράκι...
Αλλά έχω μια απορία:redface: :, για το σπίτι που έπιασε φωτιά, ποιό είναι το πρόβλημα??:hmm:

Σας ευχαριστώ όλους για την επικοινωνία.Οσο για το σπίτι που πήρε φωτιά από ότι έμαθα έγινε κάποιο βραχυκύκλωμα σε ένα καλώδιο ενώ οι ιδιοκτήτες έλειπαν.

Σας ευχαριστώ όλους για την επικοινωνία.Οσο για το σπίτι που πήρε φωτιά από ότι έμαθα έγινε κάποιο βραχυκύκλωμα σε ένα καλώδιο ενώ οι ιδιοκτήτες έλειπαν.

Μην ανησυχείς και μην φοβάσαι...οι περισσότεροι εδώ λίγο πολύ έχουμε αφήσει για λίγο μόνα τους τα γατάκια μας και δεν έχουν πάθει τίποτα...μην πάει το μυαλό σου στο κακό, και όλα θα πάνε καλά;)

Νιώθω μεγάλη ανακούφιση που βρήκα άτομα να συμμερίζονται τις ανησυχίες μου.Η περίοδος των διακοπών είναι σκέτο άγχος που αφήνω τη γάτα και το σκύλο στην φροντίδα κάποιου ξένου.Για τα παιδιά μου που είναι μικρά και τα αφήνω στην γιαγιά τους,δεν στεναχοριέμαι σχεδόν καθόλου.

Μην ανησυχείς, το πολύ-πολύ να σου κρατήσει λίγα μουτράκια για καμιά ώρα. Εξάλλου μία μέρα δεν είναι μεγάλο διάστημα. Απλώς όταν είναι να λείπεις περισσότερο, θα πρέπει να βρεις κάποιο άτομο να έρχεται να σου την ταϊζει (και να την χαϊδεύει λιγάκι). Αν υπάρχει άλλος γατογονιός στη γειτονιά σου, είναι το πιο σίγουρο. "Ανταλλάσσεται" υπηρεσίες και γατοφροντίδες.
Καλά να περάσεις!

Δυστυχώς οι γείτονές μου όχι μόνο ζωόφιλους δεν θα τους χαρακτήριζα αλλά δεν με αφήνουν ούτε ένα πιατάκι νερό να αφήσω έξω από την πόρτα μου για να μην μαζευτούν όλα τα αδέσποτα "κοπρόσκυλα" της γειτονιάς και τους λερώσουν τις αυλές τους.

Καλώς ήρθες! Δέν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι που θα μείνει μόνο το γατούλι για δύο μέρες! Και μήν ανησυχείς δεν είσαι παράλογη! Εγώ την πρώτη φορά που τον άφησα μόνο του έπαιρνα τηλέφωνο και το άφηνα να χτυπάει για να μην νοιώθει μοναξιά!!!!:lol:

Σε ποια γειτονιά μένεις, Μπέμπα; (αν θες μου λες).
Βασιλική, τέλειο! :lol: :lol: :lol: . Δεν φτάνει που 'χε τον πόνο του ο καψερός, δεν τον άφηνες καν να ησυχάσει και να κοιμηθεί για να περνάν και πιο γρήγορα οι ώρες!! Αχ,εμείς οι χαζογατομαμάδες...

Καλως ορισες κι απο εμενα....
Μην ανησυχεις δεν εισαι η μονη που φρικαρει.... :lol: :lol:
Κι εγω παντα τα χειροτερα βαζω κατα νου οποτε φευγω απο το σπιτι, εστω και για ενα βραδυ (φωτιες, σεισμους, ατυχηματα....) Κι εχω παντα ετοιμα γατοφορο και σακο διπλα στη πορτα σε περιπτωση αναγκης. Τι να πω, ειμαστε μαλλον λιγο αγχωτικες ;)
(Αφου εχω πει στη μητερα μου αν ποτε μου συμβει κατι να ερθει ΑΜΕΣΩΣ σπιτι και να παρει τα γατακια σπιτι της πριν κανει οτιδηποτε αλλο.... Την εβαλα να υποσχεθει :lol: :lol: )
Περαν της υστεριας μου, τα γατακια θα ειναι μια χαρα για ενα βραδυ κι εσυ θα εχεις παθει κριση αγχους...

Μένω στο Ωραιόκαστρο Marmanga.Εσύ;
Vassiliki καλό το κόλπο σου:up: .

Χριστίνα γεια σου.Έτσι κι εγώ όπως εσύ.
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ.Θα τα πούμε πάλι από Δευτέρα.

Καλα να περάσεις, και την Δευτέρα να μας πεις πώς τον βρήκες.
Φτου, μακριά είσαι.. Εγώ είμαι Ανω Πόλη, αλλιώς ευχαρίστως να βοηθούσα.
Προς το παρόν, μια πιθανή λύση για να φτιάξεις "κύκλο" είναι να ρίξεις ματιές στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς να δεις μήπως πετύχεις κανέναν να αγοράζει γατοτροφές-γατοάμμο και σου φανεί συμπαθητική φάτσα και πιάσε κουβέντα...
Καλό Σαββατοκύριακο:rolleyes:

Γεια σας!Πριν από μερικές ώρες επέστρεψα και το μωρό μου είναι μια χαρά.Όσο έλειπα ευτυχώς ούτε σεισμός έγινε,ούτε φωτιά πιάσαμε!Όχι μόνο δεν μου έκανε μούτρα,απεναντίας χάρηκε πολύ.Ίσως αυτό να ωφείλεται στο γεγονός ότι μέχρι τώρα που έλειπα για περισσότερες μέρες την άφηνα (MARMANGA είναι κορίτσι η γατούλα μου)σε πανσιόν ζώων και όταν την έπαιρνα για αρκετές μέρες με μισούσε.Και εγώ στεναχωριέμαι που την αφήνω τόσες μέρες σε ένα κλουβί αλλά δεν υπάρχει κανείς να μπορεί να την αναλάβει.

Χαιρομαι που τη βρηκες καλα!!!! Συνηθως εμεις φρικαρουμε περισσοτερο απο τα γατακια οταν φευγουμε :lol::lol::lol:

Άστα Χριστίνα,εγώ κόντεψα να χωρίσω με τον άντρα μου,γιατί σε όλη την διαδρομή φυσούσα-ξεφυσούσα και το ρωτούσα συνέχεια "θα είναι καλά;" :/:

Ετσι μπράβο! Σαφώς καλύτερα στο σπίτι απ' ό,τι σε κλουβί... Σιγά-σιγά, θα συνηθίσεις κι εσύ και θ' ανησυχείς λιγότερο. [Το "καθόλου" είναι ουτοπικό, δεν φαντάζομαι να το έχει πετύχει καμιά μας]
Καλή βδομάδα.

Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος μια πραγματικά καλή πανσιόν ζώων στη Θεσσαλονίκη για να μου συστήσει.Θέλω να φύγω δύσκολη περίοδο,από 10 εώς 20 Αυγούστου και η πανσιόν που γνωρίζω και εμπιστεύομαι στην περιοχή του Ωραιοκάστρου είναι δυστυχώς πλήρης.Δεν ξέρω τι να κάνω ,γιατι δεν θέλω να την πάω σε ένα μέρος που εκτός οτι θα είναι σαν φυλακισμένη,θα κινδυνεύει κιόλας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back