Κανένας Ν. Σμύρνη / Π. Φάληρο; Ή έστω κοντά;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

μαριτινα

Δραστήριο μέλος

Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα.
ερχονται οι μερες των διακοπων και η μαμα μου θελει να φυγουμε για περιπου μια εβδομαδα μιας και λειπω ολο τον χρονο κ δεν με βλεπει. αν ηταν στο χερι μου θα καθομουν αθηνα ολο το καλοκαιρι ...ειμαστε οι δυο μας στο σπιτι κ οπως καταλαβαινετε το διλημμα ειναι αν θα παρουμε μαζι την σοραγια, ψαχνω λοιπον καποιον εμπιστο γατογονιο του σαιτ αν μπορει να την φιλοξενησει περιπου στα τελη ιουλιου.
αρκει τα γατακια σας να ειναι υγειεστατα ,και να μπορουν να δεχτουν ευκολα αλλο γατακι χωρις να βγαζουν νυχακια( γιατι εμεις δεν ξερουμε:redface:) εμεις ειμαστε στειρωμενες-εμβολιασμενες-αποπαρασιτωμενες. προκειται για πολυ καλοβολο γατι- δεν κανει καθολου ζημιες , γενικα ειναι αθορυβη:)
επειδη ξερω ηδη πως πολλοι θα μου πειτε ασε την μονη της κ να πηγαινει καποιος μια φορα την μερα να την φροντιζει.. ξεκαθαριζω απο τωρα πως δεν υπαρχει τετοια περιπτωση! ποτέ ποτέ ποτέ!! προκειται για γατι προσκολημενο επανω μου πολυ εθαισθητο κ καλομαθημενο δεν αντεχει χωρις παρεα ..ουτε με παιχνιδακια αν της αφησω σωζεται η κατασταση γιατι πολυ απλα τα βαριεται!δεν παιζει ποτε παρα μονο σπανια με καμια μυγα... μονη της δεν εχει μεινει ποτε πανω απο 5 ωρες οποτε σε καμια περιπτωση δεν προκειται να την αφησω μονη της...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευκολα θα βρειτε προσωρινή φιλοξενία για τη Σοράγια. Θα πέσουν φανταζομαι μάτσο οι προτασεις...

Βεβαια...το δυσκολο θα ειναι μετά, σκεφτομαι. Οταν θα πατε να την παρετε πίσω, που θα σας λένε

-"Μου δωσατε εμενα γάτα για φιλοξενία? Δε θυμαμαι κατι τετοιο, μηπως κανετε λάθος??"

...και θ ακους εσυ ταυτοχρονα νιαουρίσματα απ την κλειστή ντουλάπα δίπλα.....

:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: κανενας Ν.σμυρνη / Π.φαληρο? ή εστω κοντα?

χαχαχαχαχαχαχα!!!! για φαντασου:P ε για αυτο λεω μονο εμπιστο ατομο αλλα δεν νομιζω να βρεθει τοσο ευκολα καποιος που να πληρει ολες τι προυποθεσεις :Pμακαρι!

Επισης θα πρεπει να ειναι καποιος εξοικειωμενος με τη φροντιδα περσικων Μαριτινα,γιατι θα πρεπει να καθαριζει ματακια,μυτουλα,και να βουρτσιζει.Υπηρχε ενα νημα με γατοντανταδες στο φορουμ,ριξε του μια ματια.

δικιο εχεις δωρα μου αλλα ενταξει δεν ειναι κ τιποτα τραγικο, η σοραγια εχει τριχωμα που κανει σπανια κομπους κτλ,νομιζα πως οι γατοντανταδες ειναι μονο για να πηγαινουν στα σπιτια για μια ωρα καθε μερα κ να φροντιζουν την γατουλα...δεν θελω κατι τετοιο:worry:

Υπαρχουν και καποιες που φιλοξενουν αν ειναι η γατουλα υγιης και στειρωμενη απο οσο θυμαμαι.

ωραια θα το ψαξω ευχαριστω:) αν κ θα προτιμουσα καποιον εμπιστο απο εδω :redface:

Για να πηγαινει καποιες ωρες και να τη βλεπει μπορει να βρεις κι απο εδω,αλλα να την παρει σπιτι του λιγο δυσκολα,οι περισσοτεροι ειναι ηδη φουλ με δικα τους γατακια ειτε με φιλοξενουμενα...

ουφ ειναι κ αυτο:redface: δεν μπορω σε καμμια περιπτωση να την αφησω μονη..:worry:

Δε γινεται να την παρεις μαζι σου;Παντως ακομα και η Μόιρα,που ειναι σιαμ (εντελως κολλημενα με τους ανθρωπους) μια χαρα εμενε μονη της οταν εφευγα.

Απάντηση: Κανένας Ν. Σμύρνη / Π. Φάληρο? Ή έστω κοντά?

εμενα ειναι φουλ κολλημενη... μα το αρχικο σχεδιο ειναι να την παρουμε μαζι απλα δεν θελω να ταλαιπωρηθει πολυ!

ερχονται οι μερες των διακοπων και η μαμα μου θελει να φυγουμε για περιπου μια εβδομαδα μιας και λειπω ολο τον χρονο κ δεν με βλεπει. αν ηταν στο χερι μου θα καθομουν αθηνα ολο το καλοκαιρι ...ειμαστε οι δυο μας στο σπιτι κ οπως καταλαβαινετε το διλημμα ειναι αν θα παρουμε μαζι την σοραγια, ψαχνω λοιπον καποιον εμπιστο γατογονιο του σαιτ αν μπορει να την φιλοξενησει περιπου στα τελη ιουλιου.
αρκει τα γατακια σας να ειναι υγειεστατα ,και να μπορουν να δεχτουν ευκολα αλλο γατακι χωρις να βγαζουν νυχακια( γιατι εμεις δεν ξερουμε:redface:) εμεις ειμαστε στειρωμενες-εμβολιασμενες-αποπαρασιτωμενες. προκειται για πολυ καλοβολο γατι- δεν κανει καθολου ζημιες , γενικα ειναι αθορυβη:)
επειδη ξερω ηδη πως πολλοι θα μου πειτε ασε την μονη της κ να πηγαινει καποιος μια φορα την μερα να την φροντιζει.. ξεκαθαριζω απο τωρα πως δεν υπαρχει τετοια περιπτωση! ποτέ ποτέ ποτέ!! προκειται για γατι προσκολημενο επανω μου πολυ εθαισθητο κ καλομαθημενο δεν αντεχει χωρις παρεα ..ουτε με παιχνιδακια αν της αφησω σωζεται η κατασταση γιατι πολυ απλα τα βαριεται!δεν παιζει ποτε παρα μονο σπανια με καμια μυγα... μονη της δεν εχει μεινει ποτε πανω απο 5 ωρες οποτε σε καμια περιπτωση δεν προκειται να την αφησω μονη της...
Σε καταλαβαίνω απόλυτα Μαριτίνα... :)
Αλλα σ΄αυτήν την περίπτωση κι αφού η Σοράγια ειναι κολλημένη επάνω σου θα σε συμβούλευα να την πάρεις μαζί σου. Καλλίτερα να μένει μαζί σου κλεισμένη στο δωμάτιο όπου κι αν πας... παρά να μείνει μόνη της και να την βρεις γεμάτη κόμπους όταν γυρίσεις και με ένα σωρό τσίμπλες στα ματάκια της λόγω της ιδιαιτερότητας της φυλής. Εκτος αν η Σοράγια ειναι τοσο εξοικειωμένη με το βούρτσισμα που θα αφήσει τον άνθρωπο που θα την περιποιείται, να την βουρτσίζει άνετα και δεν θα αντιδρά έντονα...:hmm:Να σου πω την αλήθεια αυτο που θα χαροποιήσει τη Σοράγια ειναι η συντροφιά σου. Οπότε αν την πάρεις μαζί σου και ζημιές δεν θα κανει όπου κι αν πας και θα κοιμάται κοντά σου και θα ειναι ευχαριστημένη.:)
Δεν ειναι καλή σκέψη (κατά τη γνώμη μου πάντα) να την αφήσεις για φιλοξενία. ;)Τα περσικά ειναι ιδιαίτερα ευαίσθηκα στον χαρακτήρα και πολύ διακριτικά και ήρεμα για να συνυπάρξουν σε ένα σπίτι με άλλα γατιά που θα ειναι επισκέπτες τα ίδια. Τα άλλα γατάκια θα τα εκλάβουν ως εισβολείς (οσο καλόβολα κι αν ειναι) και θα τα αντιμετωπίσουν εχθρικά και θα τα έχουν σε απόσταση με αποτέλεσμα να στρεσσαριστούν.:hmm:
Πιστεύω πως αν δεν γίνεται να την πάρεις μαζί σου καλλίτερα να μεινει στον χώρο της για μια εβδομάδα με κάποια φροντίδα. Και πάντα φιλικά κατά την γνώμη μου:)

ευχαριστω για τις συμβουλες αναστασια!!! ναι κ εγω να την παρω μαζι μου προτιμω αλλα φοβαμαι , μην χαθει στο ξενοδοχειο, μην πεσει απο οροφο μην φυγει απο παραθυρο, μην εχουν ψεκασει με εντομοκτονα κτλ.. μην παθει θερμοπληξια στο αμαξι... ειναι πολλα, οσο για την συμπεριφορα της ειναι αλοιφη εχει να το λεει ο γιατρος, καθεται να την χτενισεις να την κανεις μπανιο να την καθαρισεις, ολα αυτα ειναι το λιγοτερο, συμφωνω κ εγω πως δεν ειναι οτι καλυτερο ενα σπιτι με πολλα κατοικιδια, γιατι η καημενη αν της επιτεθουν δεν ξερει να βγαλει νυχακια να αντεπιτεθει:redface: ουφ εχουμε ακομα καιρο θα δουμε.

Γειά !! Έχω πολύ καιρό να μπω στο σάιτ και έτυχε να πέσω πάνω στο θεματάκι σου.Κατ' αρχήν να πω ότι είναι πανέμορφη η Σοράγια!!Ουάου φτου φτου! Έχω να σου προτείνω πως επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα με το καλοκαίρι και μένω σχετικά κοντά (Καλλιθέα) και προσπαθώ να σκεφτώ μία λύση , έχω να σου προτείνω το εξής : Μένω μαζί με τον Φατσούλη μου ο οποίος είναι σούπερ φοβιτσιάρης , και αν θέλεις επειδή και εγώ χρειάζομαι κάποια στιγμή να τον αφήσω κάπου να δούμε καμιά μέρα πως θα τα πάνε δοκιμαστικά τα δύο γατουλίνια ώστε να αλληλοκαλυφθούμε τις περιόδους που θα λείπουμε! Είναι υπερβολικά ήρεμος αλλά να σου πω την αλήθεια από μικρό που τον είχα δεν έτυχε να βρεθεί με άλλη γάτα οπότε για αυτό σου λέω δοκιμαστικά...:)

Καλησπέρα. Εγώ μένω Καλλιθέα και θα μπορούσα να στην κρατήσω αλλά η δικιά μου δεν έχι στειρωθεί ακόμα και επειδή είναι σε περίοδο που έχει οίστρους συχνά θέλω να τη ζευγαρώσω για μία φορά.Αν της βρω γάτο λοιπόν θα πρέπει να έρθει και τρίτο γατί στο σπίτι και δεν ξέρω κατά πόσο θα ενοχληθεί η Σοράγια απ'αυτό. Η δικιά μου επίσης είναι πολύ ήσυχη και φιλική με τους ανθρώπους αλλά για άλλες γάτες δεν ξέρω γιατί δεν έχει συναντήσει ακόμα,αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.
Αν θες μπορείς να τη φέρεις για μια πρώτη γνωριμία και βλέπουμε...

Καλησπέρα. Εγώ μένω Καλλιθέα και θα μπορούσα να στην κρατήσω αλλά η δικιά μου δεν έχι στειρωθεί ακόμα και επειδή είναι σε περίοδο που έχει οίστρους συχνά θέλω να τη ζευγαρώσω για μία φορά.Αν της βρω γάτο λοιπόν θα πρέπει να έρθει και τρίτο γατί στο σπίτι και δεν ξέρω κατά πόσο θα ενοχληθεί η Σοράγια απ'αυτό. Η δικιά μου επίσης είναι πολύ ήσυχη και φιλική με τους ανθρώπους αλλά για άλλες γάτες δεν ξέρω γιατί δεν έχει συναντήσει ακόμα,αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.
Αν θες μπορείς να τη φέρεις για μια πρώτη γνωριμία και βλέπουμε...

σ ευχαριστω πολυ για την προθυμια σου να την φιλοξενησεις,δεν νομιζω ομως πως θα ηταν καλη ιδεα απο τη στιγμη που κ η δικια σου εχει οιστρους κ σκοπευεις να φερεις και γατο...παντως πιστευω πως θα ηταν καλυτερα για τη γατουλα σου να την στειρωσεις και οχι να ζευγαρωσει...δεν ξερω αν εχεις ενημερωθει, χρειαζονται εξετασεις κτλ,επειτα υπαρχουν τοσα αδεσποτα εδω στειρωνουμε και τα γατακια ρατσας χωρις να ζευγαρωσουν,

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back