mageirasgr
Νεοφερμένο μέλος
Ο mageirasgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 74 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
19-02-09
00:57
Ας μου πει καποιος πως θα συγκατοικισουν ενα καναρινι με μια αναρχικη
Σιαμεζα
η θα βαλω στο κλουβι την Σιαμεζα και θα βγαλω εξω το καναρι η θα την
δεσω με λουρι η θα την αποκλεισω απο το σαλονι.
Ας μου απαντηση καποιος που εχει την ιδια περιπτοση με μενα
δημητρης
(mageirasgr)
Σιαμεζα

δημητρης
(mageirasgr)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
19-02-09
08:38
Δεν υπαρχει η δυνατοτητα να περιορισεις το πουλακι σε χωρο που να μην πηγαινει η γατα;Στην κουζινα ας πουμε και να κλεινεις την πορτα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
19-02-09
09:35
Δεν υπαρχει η δυνατοτητα να περιορισεις το πουλακι σε χωρο που να μην πηγαινει η γατα;Στην κουζινα ας πουμε και να κλεινεις την πορτα;
Ελπίζω μόνο να μην έχει μάθει να ανοιγει την πόρτα μόνη της γιατί .... το έχω δει το έργο και δεν είχε πολύ ωραίο τέλος.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα.
19-02-09
09:43
Σιαμεζα
δημητρης
(mageirasgr)
Το μόνο πρόβλημα στην περίπτωση αυτή είναι να εκπαιδεύσεις την σιαμέζα να ...κελαιδαει..

ria23
Διάσημο μέλος
Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
19-02-09
10:33
Σιαμεζα
δημητρης
(mageirasgr)
φιλε μου ..εχω 8 πουλια ,1 ενυδρειο με ψαρια και μια γατα..δεν ειναι κατι φοβερο..απλα ηρθε η ωρα να περιορισεις τις βολτες τις γατουλας σου σε ολα τα δωματια ..εγω τις εχω απαγορευσει να μπαινει στην κουζινα και το υπνοδωματιο..και εκει εχω τα πουλακια τωρα το χειμωνα..φαντασου οτι μενω σε 34..τ.μ και δεν εχω αλλου χωρο ή επιπλεον δωματια..τωρα πλεον τα πουλακια ουτε να τα φτυσει ..μονο με τα περιστερια εχουμε προβλημα...μπορει την πρωτη βδομαδα να ειναι περιεργη..αν το καναρινι δεν χτυπιεται και ειναι ημερο βαλε το κλουβακι κρατωντας το φυσικα κοντα της να το μυρισει..δεν αποκλειεται απλα επειδη ειναι πολυ περιεργες να θελει να δει τι ειναι...αν δεις οτι παει να επιτεθει ή κανει περιεργες κινησεις παρε αμεσως το κλουβι..εμενα τα μυριζει συνεχως(τα κλουβια)..ασε που δεν πλησιαζει οσο παλια απο τοτε που ο παπαγαλος της δαγκωσε τη μυτη..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum