Καρκινογόνα γάλατα!!

• Thread starter Thread starter goth
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

goth

Δραστήριο μέλος

Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 596 μηνύματα.
Παρακαλώ διαβάσετε Προσεκτικά το κείμενο της κ.Κατερίνας Μούντη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Τροφίμων!

Στείλετε το τουλάχιστον σε τρείς φίλους σας και παρακαλέσετε τους να το στείλουν και αυτοί σε άλλους τρείς ο καθένας.Αν αυτό το επαναλάβουν οι φίλοι τους και αυτό γίνει μόνο για μια δεκαριά επαναλήψεις,τότε όλη η Ελλάδα θα μάθει τις βρομιές τους και οι κύριοι αυτών των εταιριών θα καταλάβουν ότι ούτε κουμπάροι ούτε κυβερνήσεις ούτε τα ΜΜΕ θα μπορούν να σκεπάζουν τις βρωμιές τουςΑς ξεβρομίσουμε εμείς τον τόπο μας.Έχουμε πλέον στα χέρια μας τη δύναμη της άεσης επικοινωνίας πολύ ποιο δυνατή από την ψήφο.

ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ *******ΚΑΙ ΤΗΣ *******!
ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!
Κατερίνα Μούντη Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Τροφίμων Διοικητικός Το μέας Κοινοτικών Πόρων Υποδομών Διεύθυνση Πληροφορικής Τμήμα III
Τηλ.:210 2125332,210 2125332 210 2125332,210 2125332 FAX.:210 2019611 ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!!
ΔΙΑΛΑΛΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ.ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ!!!!!ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ (ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ) ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΕ *********ΚΑΙ ********!
Η επικίνδυνη καρκινογόνος ουσία αφλατοξίνη βρέθηκε σε ελέγχους κρατικών εργαστηρίων,ενώ είχε περάσει απαρατήρητη από τους ελέγχους των ετειρειών.

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία από την απόρρητη εισήγηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Η συνομωσία σιωπής για την προστασία του καρτέλ.<<Φρέσκο>>γάλα,μολυσμένο με την επικίνδυνη καρκινογόνα ουσία αφλατοξίνη Μ1 έχει ανιχνευθεί σε κορυφαίες εταιρίες από τα κρατικά εργαστ'ηρια ελέγχου, ενώ οι ίδιες οι βιομηχανίς στους δικούς τους ελέγχους το είχαν βγάλει...καθαρό!Το συγκλονιστικό αυτό στοιχείο,που αποκαλύπτεται σήμερα από το <<Π>>,έχει περιέλθει σε γνώση και της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κατά την έρευνα της για το καρτέλ των γαλακτο-βιομηχανιών,αλλά η υπόθεση έχει καλυφθεί από πέπλο σιωπ΄ς από όλες τις αρμόδιες αρχές,ακόμη.

Αυτά έχουν γραφτεί σε δύο χαρτιά που μοιράστηκαν στο 2ο σχολείο του Γέρακα,εκεί που δουλεύει η μαμά μου.Τα συμπεράσματα δικά σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πραγματικα δεν ξερουμε τι τρωμε και τι πινουμε. Κι αν ολα αυτα τα διατροφικα σκανδαλα που εχουν βγει κατα καιρους στη δημοσιοτητα αφορουν τους ανθρωπους, φανταστειτε τι συμβαινει και τι κρυβεται πισω (και κυριως μεσα) στις τροφες που δινουμε στα αγαπημενα μας κατοικιδια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό ξαναπές το!!!!!

Θα παρακαλούσα πολύ σε τέτοιου είδους "καταγγελιες-ειδήσεις" να μπαίνει και το λινκ της πηγής της είδησης.
Εδώ..δεν μιλάμε για είδηση που έχει βγει στον αέρα,αλλά για φυλλαδια που μοιράστηκαν σε ένα σχολείο.Επίσης αποκλείεται απο το υπουργείο να έγραφαν με αυτόν τον τρόπο..."μοιράστε τα φυλλάδια σε 2 φύλλους σας " κλπ.
Και εγώ μπορώ να βγω και να πω το οτιδήποτε..και να το τυπώσω σε φυλλάδια,δεν σημαίνει τίποτα αυτό.
Αν κάποιος βρει αυτη την είδηση,ας παραθέσει το λινκ της πηγής.:)

Να σου πω την αλήθεια η μαμά μου μου τα έδωσε και μου είπε ότι μοιράστηκαν.Αλλά θα την ξαναρωτήσω για λεπτομέρειες και θα το γράψω.Αλλά πάντως εγώ το πιστεύω.Γιατί ζούμε σε μια εποχή που δεν ξέρουμε κατακρίβεια τι τρώμε και επίσης οι βιομηχανίες κάνουν πολλά πειράματα σε τρόφιμα...

Θα παρακαλούσα πολύ σε τέτοιου είδους "καταγγελιες-ειδήσεις" να μπαίνει και το λινκ της πηγής της είδησης.
Εδώ..δεν μιλάμε για είδηση που έχει βγει στον αέρα,αλλά για φυλλαδια που μοιράστηκαν σε ένα σχολείο.Επίσης αποκλείεται απο το υπουργείο να έγραφαν με αυτόν τον τρόπο..."μοιράστε τα φυλλάδια σε 2 φύλλους σας " κλπ.
Και εγώ μπορώ να βγω και να πω το οτιδήποτε..και να το τυπώσω σε φυλλάδια,δεν σημαίνει τίποτα αυτό.
Αν κάποιος βρει αυτη την είδηση,ας παραθέσει το λινκ της πηγής.:)

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες Εφη αλλα ολοι λιγο πολυ ξερουμε τι συμβαινει. Αφιερωστε ΟΛΟΙ 10 λεπτα και δειτε αυτο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=bAZrpWzAzww&feature=related. Παρουσιαζει οτι ακριβως συμβαινει και δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα τις περισσοτερες φορες.
ΠΡΟΣΟΧΗ τα τελευταια 5 λεπτα περιεχουν σκηνες οι οποιες μπορει να ειναι αρκετα σκληρες για καποιους-ες. Αυτες ομως παρουσιαζουν ολη την αληθεια και.... αν μπορειτε δειτε.

Μα και βέβαια συμβαίνουν πολλά..δεν αντιλέγω..Το ότι γενικά υπάρχει μεγάλη βρωμιά,είναι γεγονός.Ομως εδώ μιλάμε για κάτι άλλο.Για καρκινογόνο ουσία..που υποτίθεται ότι βρέθηκε σε κάποιες εταιρίες..και όταν αυτές ονομάζονται..η είδηση πρέπει να είναι έγκυρη.Κάποια φυλλάδια δεν λένε απολύτως τίποτα.Μιλάμε για το συγκεκριμένο θέμα.:)

Τελευταία επεξεργασία:
Ναι πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι. Βεβαια η Goth εδωσε τα στοιχεια και τα τηλεφωνα της κυριας Κατερίνας Μούντη απο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Τροφίμων, που νομιζω οτι πρεπει να εχει και την αρμοδιοτητα για τετοια θεματα. Απλα θα μπορουσε να ψαξει λιγο και να βρει τι ειναι αυτο το ΄΄Π΄΄ που βγαζει την ειδηση και να μας παραθεσει και το λινκ.
Καλο ειναι να βγαινουν τετοια πραγματα μεσω ιντερνετ και να ενημερωνεται ο κοσμος για το τι συμβαινει και τι κρυβουν. Ειναι ενα πολυτιμο εργαλειο αλλα πρεπει παντα να το χειριζομαστε με υπευθυνοτητα.

'Ακου κάτι..αυτό το φυλλάδιο λέει για την Μούντη.Δεν τα έδωσε η γκοθ..απλά,απο ότι φαντάζομαι..έγραψε αυτά που λέει το φυλλάδιο.Και πες μου εσύ τώρα...όπως το βλέπεις γραμμένο,με αυτά που λέει..για προωθήσεις σε 2-3 φίλους...και ότι εφόσον τα ΜΜΕ..δεν ενημερώνουν,θα το κάνουμε εμείς..με αυτόν τον τρόπο δηλαδή..σου φαίνεται πιστευτό.;.οτι τα λένε αυτά απο το υπουργείο;;Ούτε κατά διάννοια.Ολόκληρο υπουργείο..και δεν μπορούσε να βγάλει μια ανακοίνωση;Τι λέμε τώρα;Είναι δυνατόν να λέγονται αυτά απο ένα υπουργείο;

Αυτο ακριβως λεω, οτι δε λεγονται απο κανενα υπουργειο και οτι το ιντερνετ σε βοηθαει να μαθεις.
Αυτη η ιστορια ειναι πανω απο δυο χρονια παλια. Δε δυσκολευτηκα να το βρω. Οριστε ενα λινκ απο τα δεκαδες μπλογκς που αναδημοσιευσαν την ειδηση https://www.agorazein.gr/arthra/04social/92_gala.html και να και η απαντηση της vivartia https://www.vivartia.com/milk/index.html.
O εχων νου καταλαβαινει τι παιζει

Δεν καταλαβαινόμαστε...:hehe::hehe::hehe:..εγώ αυτό που λέω είναι,ότι το υπουργείο..αποκλείεται να έβγαζε τέτοια φυλλάδια..
Θα έβγαζε μια ανακοίνωση..και τελείωσε η ιστορία.Όμως αυτά τα φυλλάδια γράφουν οτι το λέει η Μουντή απο το υπουργείο..ε..αυτό..δεν είναι αληθές..όπως και να το κάνουμε.Επίσης..ότι γράφεται σε κάθε μπλόγκ,δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας.

https://www.vivartia.com/assets/media/pdf_09/moudi.pdf
Ασε Εφη μη τα σκαλιζεις γιατι βρωμανε. Ειναι πολλα τα λεφτα Εφη ,για να παραφρασω τη γνωστη ατάκα. :)

Μαζί με τα γάλατα κόψτε την κατανάλωση φυστικιών, δημητριακών, μπαχαρικών και λαδιών. Φυσικά θα πρέπει να κόψετε και την κατανάλωση κρέατος ζώων που τρέφονται με τα παραπάνω. Αν σας αρέσει το φυστικοβούτυρο (βλέπατε πολύ Γιόγκι ο αρκούδος μικρά), θα πρέπει να γνωρίζετε οτι περιέχει αφλατοξίνη. Οι γατοτροφές που ταΐζουμε τις γάτες μας περιέχουν αφλατοξίνη επίσης. Δεν περιμένατε να περιέχουν οι τροφές αυτές καλαμπόκι, ρύζι, σιτάρι και λάδια ΑΑΑ ποιότητας ε;

Ε..αυτό ακριβώς σου εξηγώ και εγώ τόση ώρα..ότι αυτό το κείμενο,ποτέ δεν συντάχθηκε απο την Μουντή.Άρα...έχουμε το πρώτο ψέμμα,αποδεδειγμένα.
Αν εγώ ..βγάλω ένα κείμενο..και το κυκλοφορήσω σε όλα τα μπλογκ..τι σημαίνει..ότι λέω την αλήθεια;
Παιδιά..ότι βγαίνει στο διαδύκτιο δεν σημαίνει ότι είναι και αληθινό.

Τελευταία επεξεργασία:
Aγαπητη Βικτωρια ο προβληματισμος μου ξεκινησε ακριβως απο το οτι δε γνωριζουμε τι μας ταιζουν και τι μας ποτιζουν, ποσο μαλλον και το τι τρωνε τα γατουνια μας. Δες το λινκ που παραθετω στην αρχη της ενοτητας.
Εφη, το οτι η το κειμενο δε το συνεταξε ποτε η Μουντη δεν αποκλειει οτι δε βρεθηκε αφλατοξίνη Μ1

Εγώ ρώτησα την μαμά μου από που είναι αυτά τα χαρτιά και μου είπε ότι τα βρήκε ο διευθυντής του 5ου σχολείου Γέρακα που είναι μαζί με το 2ο.Τέλος πάντων,μου είπε πως θα τον ρωτήσει την Δευτέρα και θα μου πει την πηγή.Εγώ απλώς το έβαλα για να ενημερωθούμε για το τι περιέχει αυτό που εμπιστευόμαστε για γάλα μας.Φυσικά και δεν ξέρω αν είναι από κάποιο Υπουργείο αλλά θα το ψάξω.

Aγαπητη Βικτωρια ο προβληματισμος μου ξεκινησε ακριβως απο το οτι δε γνωριζουμε τι μας ταιζουν και τι μας ποτιζουν, ποσο μαλλον και το τι τρωνε τα γατουνια μας. Δες το λινκ που παραθετω στην αρχη της ενοτητας.
Εφη, το οτι η το κειμενο δε το συνεταξε ποτε η Μουντη δεν αποκλειει οτι δε βρεθηκε αφλατοξίνη Μ1
Μα ναι...τίποτα απολύτως δεν αποκλείω..πως θα μπορούσα;:worry:Απλά μιλάω για το αξιόπιστο αυτών των φυλλαδίων και αυτής της είδησης.Πχ..θα μπορούσαμε να σκεφτούμαι ότι αντίπαλες εταιρίες διέδωσαν αυτή τη φήμη.Οπωσδήποτε δεν αποκλείεται τίποτα.:)

Εγώ ρώτησα την μαμά μου από που είναι αυτά τα χαρτιά και μου είπε ότι τα βρήκε ο διευθυντής του 5ου σχολείου Γέρακα που είναι μαζί με το 2ο.Τέλος πάντων,μου είπε πως θα τον ρωτήσει την Δευτέρα και θα μου πει την πηγή.Εγώ απλώς το έβαλα για να ενημερωθούμε για το τι περιέχει αυτό που εμπιστευόμαστε για γάλα μας.Φυσικά και δεν ξέρω αν είναι από κάποιο Υπουργείο αλλά θα το ψάξω.
Βρε καρδούλα μου ΔΕΝ χρειάζεται να το ψάξεις,απλώς για να το γράψεις εδω.Δεν θα βγάλεις άκρη..και απο που και ως που να ξέρει ο διευθυντης..για κάποια φυλλάδια που πετάχτηκαν στο σχολείο;:)

Δυστυχώς έτσι είναι. Δε γνωρίζουμε τι τρώμε και φυσικά δεν πρόκειται να δούμε σε ετικέτες τροφίμων τέτοιες ουσίες. Το φυστικοβούτυρο για παράδειγμα έχει ΣΙΓΟΥΡΑ αφλατοξίνη. Είναι πολύ πιθανό να έχει και το γάλα. Πιστεύω όμως οτι αν η ποσότητα στο γάλα ήταν πολύ πιο πάνω από το κανονικό θα το είχαν πει στις ειδήσεις. Εκτός βέβαια αν οι εταιρίες αυτές έδωσαν μίζες στο κράτος για να συγκαληφθεί το γεγονός. Δυστυχώς όλα γίνονται στο όνομα του κέρδους οπότε δεν ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει.

Όπως είπε και η kiss bill πρέπει όταν δημοσιεύουμε κάτι τέτοια πρέπει να τα χειριζόμαστε με υπευθυνότητα.Οπότε εγώ θα το ψάξω για να μάθω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back