goth
Δραστήριο μέλος
Στείλετε το τουλάχιστον σε τρείς φίλους σας και παρακαλέσετε τους να το στείλουν και αυτοί σε άλλους τρείς ο καθένας.Αν αυτό το επαναλάβουν οι φίλοι τους και αυτό γίνει μόνο για μια δεκαριά επαναλήψεις,τότε όλη η Ελλάδα θα μάθει τις βρομιές τους και οι κύριοι αυτών των εταιριών θα καταλάβουν ότι ούτε κουμπάροι ούτε κυβερνήσεις ούτε τα ΜΜΕ θα μπορούν να σκεπάζουν τις βρωμιές τουςΑς ξεβρομίσουμε εμείς τον τόπο μας.Έχουμε πλέον στα χέρια μας τη δύναμη της άεσης επικοινωνίας πολύ ποιο δυνατή από την ψήφο.
ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ *******ΚΑΙ ΤΗΣ *******!
ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!
Κατερίνα Μούντη Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Τροφίμων Διοικητικός Το μέας Κοινοτικών Πόρων Υποδομών Διεύθυνση Πληροφορικής Τμήμα III
Τηλ.:210 2125332,210 2125332 210 2125332,210 2125332 FAX.:210 2019611 ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!!
ΔΙΑΛΑΛΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ.ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ!!!!!ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ (ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ) ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΕ *********ΚΑΙ ********!
Η επικίνδυνη καρκινογόνος ουσία αφλατοξίνη βρέθηκε σε ελέγχους κρατικών εργαστηρίων,ενώ είχε περάσει απαρατήρητη από τους ελέγχους των ετειρειών.
Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία από την απόρρητη εισήγηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Η συνομωσία σιωπής για την προστασία του καρτέλ.<<Φρέσκο>>γάλα,μολυσμένο με την επικίνδυνη καρκινογόνα ουσία αφλατοξίνη Μ1 έχει ανιχνευθεί σε κορυφαίες εταιρίες από τα κρατικά εργαστ'ηρια ελέγχου, ενώ οι ίδιες οι βιομηχανίς στους δικούς τους ελέγχους το είχαν βγάλει...καθαρό!Το συγκλονιστικό αυτό στοιχείο,που αποκαλύπτεται σήμερα από το <<Π>>,έχει περιέλθει σε γνώση και της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κατά την έρευνα της για το καρτέλ των γαλακτο-βιομηχανιών,αλλά η υπόθεση έχει καλυφθεί από πέπλο σιωπ΄ς από όλες τις αρμόδιες αρχές,ακόμη.
Αυτά έχουν γραφτεί σε δύο χαρτιά που μοιράστηκαν στο 2ο σχολείο του Γέρακα,εκεί που δουλεύει η μαμά μου.Τα συμπεράσματα δικά σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goth
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εδώ..δεν μιλάμε για είδηση που έχει βγει στον αέρα,αλλά για φυλλαδια που μοιράστηκαν σε ένα σχολείο.Επίσης αποκλείεται απο το υπουργείο να έγραφαν με αυτόν τον τρόπο..."μοιράστε τα φυλλάδια σε 2 φύλλους σας " κλπ.
Και εγώ μπορώ να βγω και να πω το οτιδήποτε..και να το τυπώσω σε φυλλάδια,δεν σημαίνει τίποτα αυτό.
Αν κάποιος βρει αυτη την είδηση,ας παραθέσει το λινκ της πηγής.

goth
Δραστήριο μέλος
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Θα παρακαλούσα πολύ σε τέτοιου είδους "καταγγελιες-ειδήσεις" να μπαίνει και το λινκ της πηγής της είδησης.
Εδώ..δεν μιλάμε για είδηση που έχει βγει στον αέρα,αλλά για φυλλαδια που μοιράστηκαν σε ένα σχολείο.Επίσης αποκλείεται απο το υπουργείο να έγραφαν με αυτόν τον τρόπο..."μοιράστε τα φυλλάδια σε 2 φύλλους σας " κλπ.
Και εγώ μπορώ να βγω και να πω το οτιδήποτε..και να το τυπώσω σε φυλλάδια,δεν σημαίνει τίποτα αυτό.
Αν κάποιος βρει αυτη την είδηση,ας παραθέσει το λινκ της πηγής.![]()
Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες Εφη αλλα ολοι λιγο πολυ ξερουμε τι συμβαινει. Αφιερωστε ΟΛΟΙ 10 λεπτα και δειτε αυτο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=bAZrpWzAzww&feature=related. Παρουσιαζει οτι ακριβως συμβαινει και δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα τις περισσοτερες φορες.
ΠΡΟΣΟΧΗ τα τελευταια 5 λεπτα περιεχουν σκηνες οι οποιες μπορει να ειναι αρκετα σκληρες για καποιους-ες. Αυτες ομως παρουσιαζουν ολη την αληθεια και.... αν μπορειτε δειτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Καλο ειναι να βγαινουν τετοια πραγματα μεσω ιντερνετ και να ενημερωνεται ο κοσμος για το τι συμβαινει και τι κρυβουν. Ειναι ενα πολυτιμο εργαλειο αλλα πρεπει παντα να το χειριζομαστε με υπευθυνοτητα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Αυτη η ιστορια ειναι πανω απο δυο χρονια παλια. Δε δυσκολευτηκα να το βρω. Οριστε ενα λινκ απο τα δεκαδες μπλογκς που αναδημοσιευσαν την ειδηση https://www.agorazein.gr/arthra/04social/92_gala.html και να και η απαντηση της vivartia https://www.vivartia.com/milk/index.html.
O εχων νου καταλαβαινει τι παιζει
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..εγώ αυτό που λέω είναι,ότι το υπουργείο..αποκλείεται να έβγαζε τέτοια φυλλάδια..Θα έβγαζε μια ανακοίνωση..και τελείωσε η ιστορία.Όμως αυτά τα φυλλάδια γράφουν οτι το λέει η Μουντή απο το υπουργείο..ε..αυτό..δεν είναι αληθές..όπως και να το κάνουμε.Επίσης..ότι γράφεται σε κάθε μπλόγκ,δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Ασε Εφη μη τα σκαλιζεις γιατι βρωμανε. Ειναι πολλα τα λεφτα Εφη ,για να παραφρασω τη γνωστη ατάκα.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αν εγώ ..βγάλω ένα κείμενο..και το κυκλοφορήσω σε όλα τα μπλογκ..τι σημαίνει..ότι λέω την αλήθεια;
Παιδιά..ότι βγαίνει στο διαδύκτιο δεν σημαίνει ότι είναι και αληθινό.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Εφη, το οτι η το κειμενο δε το συνεταξε ποτε η Μουντη δεν αποκλειει οτι δε βρεθηκε αφλατοξίνη Μ1
goth
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μα ναι...τίποτα απολύτως δεν αποκλείω..πως θα μπορούσα;Aγαπητη Βικτωρια ο προβληματισμος μου ξεκινησε ακριβως απο το οτι δε γνωριζουμε τι μας ταιζουν και τι μας ποτιζουν, ποσο μαλλον και το τι τρωνε τα γατουνια μας. Δες το λινκ που παραθετω στην αρχη της ενοτητας.
Εφη, το οτι η το κειμενο δε το συνεταξε ποτε η Μουντη δεν αποκλειει οτι δε βρεθηκε αφλατοξίνη Μ1
Απλά μιλάω για το αξιόπιστο αυτών των φυλλαδίων και αυτής της είδησης.Πχ..θα μπορούσαμε να σκεφτούμαι ότι αντίπαλες εταιρίες διέδωσαν αυτή τη φήμη.Οπωσδήποτε δεν αποκλείεται τίποτα.
Βρε καρδούλα μου ΔΕΝ χρειάζεται να το ψάξεις,απλώς για να το γράψεις εδω.Δεν θα βγάλεις άκρη..και απο που και ως που να ξέρει ο διευθυντης..για κάποια φυλλάδια που πετάχτηκαν στο σχολείο;Εγώ ρώτησα την μαμά μου από που είναι αυτά τα χαρτιά και μου είπε ότι τα βρήκε ο διευθυντής του 5ου σχολείου Γέρακα που είναι μαζί με το 2ο.Τέλος πάντων,μου είπε πως θα τον ρωτήσει την Δευτέρα και θα μου πει την πηγή.Εγώ απλώς το έβαλα για να ενημερωθούμε για το τι περιέχει αυτό που εμπιστευόμαστε για γάλα μας.Φυσικά και δεν ξέρω αν είναι από κάποιο Υπουργείο αλλά θα το ψάξω.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Aγαπητη Βικτωρια ο προβληματισμος μου ξεκινησε ακριβως απο το οτι δε γνωριζουμε τι μας ταιζουν και τι μας ποτιζουν, ποσο μαλλον και το τι τρωνε τα γατουνια μας. Δες το λινκ που παραθετω στην αρχη της ενοτητας.
Δυστυχώς έτσι είναι. Δε γνωρίζουμε τι τρώμε και φυσικά δεν πρόκειται να δούμε σε ετικέτες τροφίμων τέτοιες ουσίες. Το φυστικοβούτυρο για παράδειγμα έχει ΣΙΓΟΥΡΑ αφλατοξίνη. Είναι πολύ πιθανό να έχει και το γάλα. Πιστεύω όμως οτι αν η ποσότητα στο γάλα ήταν πολύ πιο πάνω από το κανονικό θα το είχαν πει στις ειδήσεις. Εκτός βέβαια αν οι εταιρίες αυτές έδωσαν μίζες στο κράτος για να συγκαληφθεί το γεγονός. Δυστυχώς όλα γίνονται στο όνομα του κέρδους οπότε δεν ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει.
goth
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool