Κατάθλιψη γάτας

Ε με την πρώτη επαφή, πολύ σπάνια να συμπαθηθούν και να τακιμιάσουν..
Αυτό θα γίνει σταδιακά σε περίπτωση που το αποφασίσεις. Νομίζω πάντως αξίζει να το δοκιμάσεις, ειδικά επειδή λείπεις ώρες από το σπίτι και ο Βαγγελάκης χρειάζεται κάποια ερεθίσματα, αν το σκέπτεσαι πάντως, δες κι εδώ
Στην περίπτωση των γατιών βλέπεις δεν ισχύει ο κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά το "αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι";)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φίλη μου μόνο ο χρόνος θα βοηθήσει ουσιαστικά τον Βαγγελάκη σου να επανέλθει, δύο μήνες που πέρασαν δεν είναι πολλοί, δυστυχώς. Οπότε για μένα δεν είναι λύση να έρχεται που και που ο πρώην σύντροφός σου να τον βλέπει, νομίζω δεν έχει και τόσο νόημα. Βασικά πρωτεύον είναι να επανέλθεις εσύ, και με το που θα είσαι πραγματικά καλά, νομίζω θα βρει και ο γατούλης τις ισορροπίες του ξανά. Ξέρεις μπορεί στη συμπεριφορά του να παίζει ρόλο ότι σε νιώθει κι εσένα πεσμένη, οι γάτες έχουν μοναδικό ένστικτο..Επίσης από τη στιγμή που λείπεις εκ των πραγμάτων πολλές ώρες η απόκτηση ενός επιπλέον γατιού νομίζω κι εγώ ότι είναι πάρα πολύ καλή ιδέα, μόνο τον πρώτο καιρό θα χρειαστεί λίγη υπομονή μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back