Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

Μόλις γύρισα από ένα πετ σοπ στη θεσσαλονίκη όπου είδα μια γατούλα που πιθανών πάσχει από επεφικίτιδα και αν δεν πάρει άμεσα αγωγή μπορεί να πάθει πνευμονία και να πεθάνει!θα ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπετε να αναφέρω το όνομα του πετ σοπ?δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω γατάκι σε αυτή την κατάσταση απλά παλιά δεν ήξερα τι είχαν νόμιζα απλά ότι δεν τους καθάριζαν τις τσίμπλες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μόλις γύρισα από ένα πετ σοπ στη θεσσαλονίκη όπου είδα μια γατούλα που πιθανών πάσχει από επεφικίτιδα και αν δεν πάρει άμεσα αγωγή μπορεί να πάθει πνευμονία και να πεθάνει!θα ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπετε να αναφέρω το όνομα του πετ σοπ?δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω γατάκι σε αυτή την κατάσταση απλά παλιά δεν ήξερα τι είχαν νόμιζα απλά ότι δεν τους καθάριζαν τις τσίμπλες!
![]()
Καταλαβα ποιο πετ σοπ εννοεις, και εγω εκει ημουν το απογευμα και την ειδα την γατουλα.Ειναι περσικη ,σε ενα κλουβι μαζι με μια αλλη επισης περσικη, σε χρωμα κανελι και μπεζ αντιστοιχα, αν θυμαμε καλα.

Και εγω θα το πω,ειναι το μεγαλυτερο πετ σοπ της Θεσ/νικης.Για ενα διαστημα εβλεπα αδειο τον χωρο που εχουν τις γατες και τα σκυλακια,και χαρηκα, αλλα τωρα τελευταια ξαναρχισαν παλι.

Dimitrius
Νεοφερμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Αν θυμάμαι καλά, αρμόδια για τα πετ σοπ είναι η κτηνιατρική υπηρεσία. Αν ρωτήσεις στο δήμο θα σου πουν σίγουρα. Αξίζει τον κόπο να κάνεις κάποια καταγγελία, δεν λέω ότι θα τρέξουν αμέσως, αλλά αν μαζευτούν πολλές καταγγελίες, θα υπάρχει τουλάχιστον ιστορικό... εκτός αν ο ιδιοκτήτης έχει πολύ χοντρό βύσμα.

Γι' αυτό λέμε συνέχεια να μην αγοράζουμε τίποτα, ούτε τροφές ούτε αξεσουάρ, από πετ σοπ που πουλάνε ζώα.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα χθες δεν προλαβα να καταθεσω την καταγγελια μου αλλα θα το κανω σημερα!δυστηχως στη θεσσαλονικη δεν εχω βρει πετ σοπ που να εχει μονο τροφες και αλλα, που να μην εχει και ζωακια ταυτοχρονα!Μάλλον ζεσταινόταν πολύ.
Αν θυμάμαι καλά, αρμόδια για τα πετ σοπ είναι η κτηνιατρική υπηρεσία. Αν ρωτήσεις στο δήμο θα σου πουν σίγουρα. Αξίζει τον κόπο να κάνεις κάποια καταγγελία, δεν λέω ότι θα τρέξουν αμέσως, αλλά αν μαζευτούν πολλές καταγγελίες, θα υπάρχει τουλάχιστον ιστορικό... εκτός αν ο ιδιοκτήτης έχει πολύ χοντρό βύσμα.
Γι' αυτό λέμε συνέχεια να μην αγοράζουμε τίποτα, ούτε τροφές ούτε αξεσουάρ, από πετ σοπ που πουλάνε ζώα.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Μόλις βρω χρόνο θα το ψάξω και θα σας πω.
Δανάη16661
Νεοφερμένο μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Ειδικά γατάκια δεν πρέπει να αγοράζει κάποιος από εκεί, έχουν περσικούς γάτους και τους ζευγαρώνουν με ιμίαιμες γατούλες και πουλάν τα γατάκια που μοιάζουν περσικά για περσικά. Δεν νομίζω να σκέφτονται ιδιαίτερα τι επιπτώσεις μπορεί να έχει για την γατούλα ένα μωρό με τόσο μεγάλο κεφάλι…

Δανάη16661
Νεοφερμένο μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
βασικα εγω δεν συμφωνω καν στην ιδεα να αγορασεις ενα ζωο απο pet shop ενω ξερεις πως υπαρχουν ζωα στους δρομους και θα μπορουσες να τα υοθετησεις...δεν υπαρχει νοημα να αγορασεις καπιο πιο ακριβο η καπια ρατσα το νοημα ειναι να το αγαπας και να σε αγαπαει...και να μην αγοραζεις απο μαγαζια για να μοστραρεις...με αυτον τον τροπο υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην πεθαινουν τοσα ζωα εξω απο την πεινα και απο αρρωστειες αποτην στιγμη που μπορεις να τα σωσεις και δεν το κανεις:cry:...δεν νομιζετε??/![]()
ναι γλυκιά μου έχεις δίκιο απλά μερικές φορές από ότι φαίνεται πρέπει να τα σώσεις και από τα πετ σοπ!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδώ και λίγες εβδομάδες έχεις ανοίξει pet shop ένας θρασύτατος τυπος, ο οποίος βάζει στη βιτρίνα και πουλάει κουτάβια από 15 ημερών , τα οποία και δεν τα προσέχει καθόλου!!!
Είνια αγενέστατος
Τα κουτάβια είνια με διάρροια και δεν τα φροντίζει καθόλου και τους δίνει γάλα με ξηρά τροφή !!!
Τι μπορώ να κάνω γι αυτό??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Αν θες δες και εδώ . Δεν το ξέρω το site αλλά σίγουρα το έχω διαβάσει και αλλού.Οπότε νομίζω ότι ισχύει.
Havana
Διάσημο μέλος
AperfectCircle
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool