Καταγγελία κακομεταχείρισης ζώων

johnfistikis

Νεοφερμένο μέλος

Ο johnfistikis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
-------------------------------

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φρίκη να ήταν το τελευταίο άτομο που συμπεριφέρεται έτσι αλλά δυστυχώς σαν κι αυτή υπάρχουν πολλές:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερωτηση: αφου τα εβλεπες ολα αυτα και ηρθε το σκυλακι σε σενα κα εφοσον δεν ειχα βιβλιαριο που να λεει οτι τους ανηκει γιατι τους το εδωσες???Εξισου ενω εβλεπες ολα ατυτα γοατι δεν καλεσες κατευθειαν την αστυνομια για κακοποιηση ζωου η να την πας στο αυτοφορο???
Δεν ησουν ενημερωμενος -η οτι μπορουσες να τα κανεις???

Ερωτηση: αφου τα εβλεπες ολα αυτα και ηρθε το σκυλακι σε σενα κα εφοσον δεν ειχα βιβλιαριο που να λεει οτι τους ανηκει γιατι τους το εδωσες???Εξισου ενω εβλεπες ολα ατυτα γοατι δεν καλεσες κατευθειαν την αστυνομια για κακοποιηση ζωου η να την πας στο αυτοφορο???
Δεν ησουν ενημερωμενος -η οτι μπορουσες να τα κανεις???

Γράφω στο μηνυμά μου ότι γι αυτόν ακριβώς το λόγο το βάζω εδώ επειδή υπάρχουν φιλόζωοι που ξέρουν κάποια πράγματα περισσότερα .Όμως και ενημερωμένος αν ήμουν άλλα και να πήγαινα στην αστυνομία εκεί είναι χωριό,όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και το πολύ πολύ να την κρατάγαν μερικές ώρες στο τμήμα.Και μέτα απλά θα γινόμουν ο κακός του χωριού.Τέλως πάντων επειδή δεν έκανα αυτήν την κίνηση για να απολογηθώ αλλα για να βοηθήσω την κατασταση θα σβήσω το αρχικό μου ποστ και θα δω τι ενέργειες θα κάνω μόνος μου στο εξής. Όποιος επίσης το διάβασε και έχει να με συμβουλέψει κάτι ας το κάνει με πμ.

FP_FarmWelfare08.jpg

FP_Vietnam_bear.jpg

https://www.wspa.org.au/index.asp

Υπογραφές
https://www.makeyourselfbeautiful.org.au/?CPID=5

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back