Καταστρέφει τα πάντα....

Niki

Δραστήριο μέλος

Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα.
Έχω μεγάλο πρόβλημα με τη σκυλίτσα μου..
Τρώει και καταστρέφει τα πάντα όταν μένει μόνη της πάνω από 2 ώρες...
Είναι μόλις 8 μηνών και ξέρω ότι το κάνει γιατί βγάζει δοντάκια και γιατί είναι μωρό...Όμως ανησυχώ γιατί κάνει ακραία πράγματα.Προχθές ξετρύπωσε κάτι χάπια και αρωματικά στικς.Ευτυχώς δεν έφαγε χάπια γιατί τα μετρήσαμε. Όμως τα είχε απλώσει παντού και τρόμαξα τόσο πολύ που μου ανέβηκε η πίεση και πραγματικά νόμισα ότι κινδύνεψε η ζωή της..Φυσικά τη μάλωσα - αν και ξέρει πως κάνει ζημιές αλλά τις κάνει για εκδίκηση που την αφήνουμε για λίγο μόνη.
Πριν λίγο που γύρισα σπίτι και την άφησα μόνη 4 ώρες διέλυσε το καλώδιο του σίδερου των μαλλιών μου.........Και φοβήθηκα πάρα πολύ ....

Αν πάθει κάτι θα τρελαθώ... Δεν ξέρω τι να κάνω.....Ξέρει ότι κάνει ζημιές αλλά τις κάνει....Πώς μπορώ να την εμποδίσω να καταστρέφει τα πάντα;;;;;;;;;;;;;;;;Βοήθεια..............

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν ειδικά παιχνίδια για να μασάνε οι σκύλοι και να εκτονώνουν αυτή τους την τάση. Δεν της αγοράζεις μερικά τέτοια, μήπως διοχετεύσει εκεί την ενεργητικότητά της; (Παράλληλα, θα ήταν καλή ιδέα να απομακρύνεις για λίγο τα πράγματα που δεν θες να μασάει, πχ παπούτσια, και τα επικίνδυνα χημικά)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα περισσότερα κουτάβια κάνουν ζημιές, αλλά μεγαλώνοντας "βάζουν μυαλό". Κάποια σκυλιά βέβαια είναι πιο δραστήρια από άλλα... Δεν μας γράφεις τι σκυλί είναι περίπου. Το έχεις καιρό; Μήπως μένει πολλές ώρες μόνο του και βαριέται;
Ναι, σίγουρα κρύψε ό,τι αντικείμενο μοιάζει επικίνδυνο, όπως σου λέει κι η Aretha. Επίσης, μια ιδέα θα ήταν να το "ξεκάνεις" στη βόλτα κάθε φορά που πρόκειται να το αφήσεις μόνο του. Έτσι μετά θα το ρίχνει στον ύπνο και θα κάνει λιγότερες ζημιές. Καλή τύχη!

Έχω λίγη εμπειρία από σκυλιά, αλλά κι εγώ πιστεύω οτι θα ηρεμίσει μεγαλώνοντας. Προς το παρόν πρόσεχε τα επικίνδυνα πράγματα και όπως λέει και η rotonda φρόντιζε να το κουράζεις με βόλτα ή παιχνίδι πριν φύγεις.

πολυ σωστη η συμβουλη να το κουραζεις οσο γινεται πριν φυγεις.εννοειται να βγαζεις ολες τις συσκευες που θα μπορουσε να φαει τα καλωδια απο την μπριζα.κ παρε της κοκαλα να παιζει απο το σουπερ μαρκετ η πετσοπ ξερεις αυτα που ειναι σαν ζυμαρικο που τα μαλακωνουν δαγκωνοντας τα κ τα τρωνε.καλη επιτυχια θα ενηλικωθει κ το κουταβινι που θα παει?:)

Αυτό είναι πράγματι επικίνδυνο. Πρέπει να της μάθεις να μη μασάει ό,τι βρει, αλλά μόνο τα παιχνίδια της. Δεν μπορείς να είσαι παρούσα όλη μέρα να την επιβλέπεις!
Θα σου συνιστούσα να ρωτήσεις στο https://www.dogforum.gr/forum/index.php.
Από σύμπτωση διάβαζα χτες ένα παρόμοιο θέμα. Σίγουρα τα παιδιά θα μπορέσουν να σου δώσουν κάποιες πρακτικές συμβουλές.

Το ίδιο πρόβλημα είχαμε κι εμείς με τις 2 σαμουαγέντ σκυλίτσες της μαμάς μου. Μία ημέρα έφαγαν ένα ολόκληρο σωληνάριο με κρέμα για δερματικές παθήσεις και 2 χαρτονομίσματα των 50 ευρώ!!! Φοβηθήκαμε ότι κάτι θα πάθουν! Το φοβερό δε είναι ότι τα χαρτονομίσματα τα έβγαλαν τελικά (!!!!) σε λίγο ταλαιπωρημένη μορφή από τα κακά τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δυστυχώς δεν έβγαλαν χαρτονομίσματα μεγαλύτερου αντιτίμου...:lol:

Το ίδιο πρόβλημα είχαμε κι εμείς με τις 2 σαμουαγέντ σκυλίτσες της μαμάς μου. Μία ημέρα έφαγαν ένα ολόκληρο σωληνάριο με κρέμα για δερματικές παθήσεις και 2 χαρτονομίσματα των 50 ευρώ!!! Φοβηθήκαμε ότι κάτι θα πάθουν! Το φοβερό δε είναι ότι τα χαρτονομίσματα τα έβγαλαν τελικά (!!!!) σε λίγο ταλαιπωρημένη μορφή από τα κακά τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δυστυχώς δεν έβγαλαν χαρτονομίσματα μεγαλύτερου αντιτίμου...:lol:

:lol::lol::lol:Αυτό το χαρτονόμισμα ποιός θα το πάρει????:hmm::hmm::P:D

Τα αλλάξαμε στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ...:P

:lol: :lol: :lol:

Είναι πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σας παιδιά ...Ευχαριστώ πολύ...:)

Η μκρή είναι 8 μηνών και την έχω από 4 μηνών. Τη μάζεψα από το δρόμο και τότε έτρωγε τα πάντα. Και όταν λέω τα πάντα για να καταλάβετε εννοώ , ότι έφαγε ακόμα και κόπρανα των γάτων στο σπίτι μου..:sick::sick::sick:

αυτο οφειλεται σε ελειψη βιταμινων,πρεπει να της δωσεις βιταμινες για κουταβακια.

Βασικά ο κτηνίατρος μας είπε ότι τα ζωάκια που τρέφονται με ξηρά τροφή δε χρειάζονται βιταμίνες. Πρέπει να δίνουμε βιταμίνες στα ζώα που τους δίνουμε από το φαγητό μας, είπε. Μόλις βρήκα ένα κοκαλάκι παλιό και θα της το δώσω...

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!!!:up::up::up::up::up:

ναι ,αλλα τα μικρα εχουν αυξημενες αναγκες και αν η τροφη δεν ειναι απο τις πολυ καλες,μπορει να υπαρξη ελλειψη βιταμινων.

XA!!! Λες να στα έδωσαν εσένα???

Το φοβερό δε είναι ότι τα χαρτονομίσματα τα έβγαλαν τελικά (!!!!) σε λίγο ταλαιπωρημένη μορφή από τα κακά τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δυστυχώς δεν έβγαλαν χαρτονομίσματα μεγαλύτερου αντιτίμου...:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Υπομονη μεχρι να μεγαλωσει.
Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα
Και τι δεν μου εφαγε . .
Και τι δεν μου κατεστρεψε:D
Μεχρι και τις γωνιες απο τους τοιχους ροκανιζε

:lol::lol::lol:Ξαφνικα ενιωσα πως τα γατακια μου ειναι πολυ ησυχα!!!
Σκυλακι δεν ειχα ποτε, η μητερα μου εχει αλλα αυτο δεν πιανεται (πιο ησυχο κι απο την ησυχια ειναι :hmm::hmm:)
Παντως το να το κουραζεις σιγουρα θα αποδωσει. Απομακρυνε σε ψηλα και κλειστα μερη μεχρι να μεγαλωσει λιγο φαρμακα και καθαριστικα και καλη δυναμη!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back