mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει ξοκολλήσει εντελώς και φαίνεται το χαρτόνι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Μπορείς να αναρτήσεις μια φωτογραφία για να καταλάβουμε πως είναι ακριβώς;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κανονικά ένα ονυχοδρόμιο μπορεί να αντέξει χρόνο και βάλε. Βελούδο λες;Μπορείς να αναρτήσεις μια φωτογραφία για να καταλάβουμε πως είναι ακριβώς;
Θα μπορούσα αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνω .
Κατάλαβα ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω το εικονίδιο με τη ζωγραφιά . Μου ζητάει διεύθυνση url και εγώ απλά θέλω να πάω στη συλλογή μου και να επιλέξω φωτό . .Μπορείς να με βοηθήσεις????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Χριστός Ανέστη ΕΛΑ μου, καλή Πρωτομαγιά και για σένα και το κουτσουνάκι σου.Προσπάθησα να ανεβάσω το ονυχοδρόμιο. Μάλλον δεν τα κατάφερα . Θα προσπαθήσω κάποια άλλη στιγμή . Σημερα πείσμωσα αλλά δεν τα κατάφερα . Παρόλα αυτά ....Χριστός Ανέστη , Καλή Πρωτομαγιά!!!!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Αν είναι η σωστή φωτογραφία με αυτό το ονυχοδρόμιο..

Ένα γερό ονυχοδρόμιο, κανονικά κρατάει πάνω από 1-2 χρόνια. Παρόλ'αυτά, ορισμένες φορές, την πατάμε ακόμα και από τις καλύτερες μάρκες (όπως είναι η trixie), που μπορεί να δείχνει ωραίο και πολλά υποσχόμενο, αλλά τα υλικά να μην είναι τόσο αντοχής. Χωρίς, βέβαια, να παραβλέψω και τις εκάστοτε "συνθήκες", π.χ. αν το γατί είναι υπερβολικά "ενθουσιώδες" και "σκρατσάρει" μετά μανίας..
Δεν πειράζει, γερός να είναι ο γατούλης σου και κι ας καταστρέψει στο διάβα του άπειρα ονυχοδρόμια

Να είστε καλά και καλό μήνα!
Εύχομαι το καλύτερο για σένα και για αυτούς που αγαπάς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool