Κατοικίδια: Συντροφιά ή στέρηση ελευθερίας;

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εξαρτάται το ζώο θα πω εγώ. Οι γάτες και οι σκύλοι με τα χρόνια έχουν μάθει να ζουν με τον άνθρωπο (γι'αυτό άλλωστε είναι και τα πιο έυκολα ζώα να συναντήσεις γύρω σου) και τους προσφέρεται καλύτερη ποιότητα ζωής έτσι. Τα ζώα της άγριας φύσης δεν μπορούν να ζήσουν με τον άνθρωπο και πρέπει να βρίσκονται στο περιβάλλον τους (για τα ενστικτα, το κυνήγι, τον τρόπο ζωής, την επικινδυνότητα που φέρουν κτλ). Άσε που έτσι όπως έχει καταντήσει το περιβάλλον λόγω του ανθρώπου, έχουμε καταστρέψει την δική τους φύση. Που να ζήσει το ζωντανό στους δρόμους της πόλης; Αυτοκίνητα, μηδέν πράσινο, φόλες κ.ο.κ. Δεν είναι ασφαλή εκεί έξω. Εγώ έχω δύο γάτες και από την μεριά μου κάνω ό,τι μπορώ για να μην χάσουν την επαφή τους με την φύση. Πηγαίνουμε βόλτες, τις βγάζω στον κήπο να ανεβαίνουν στα δέντρα, να ακούν τα πουλιά, να παίρνουν ερεθίσματα.

Ειπαμε.Κατοικιδα δεν ειναι τα πουλια,τα φιδια,τα ιγκουανα κλπ.Εμποριο ειναι.Τα εκαναν να τα θελουμε ως κατοικιδια.
Κατοικιδια ειναι ΜΟΝΟ σκυλος και γατα που τα ιδια πλησιασαν τον ανθρωπο..εμαθαν να ζουν μαζι του..τσιμεντοποησαμε τις πολεις και γεμισαμε αυτοκινητα και σπιτια...και ανωμαλους θα ελεγα...οποτε και χρειαζονται να ειναι μεσα στα σπιτια...οπως πρεπει βεβαια.Διοτι πλεον δεν μποτουν να επιβιωσουν εξω μονα τους.ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.
Αυτα αμς πλησιασαν γιατι ετσι τα βοηθαγε να ζησουν.

Τα υπολοιπα ΔΕΝ ειναι κατοικιδια.. και ειναι εγκληματικο να συναινουμε στο εμποριο αγριων ζωων αγοραζοντας τα και φυλακιζοντας τα σε κλουβια.Αναλογα πραγματα κανουν και καποιοι ισχυροι..οπως ο Πουτιν και διαφοροι μεγιστανες που κατεχουν τιγρεις..αιλουροειδη κλπ.εγκλημα.
Κια βεβαια οχι να τα αγοραζουμε.,γιατι εκει γινονται επιχειρησεις και εκ των -ραγματων βασανιζονται ζωα για κερδος.Υιοθετουμε αδεσποτα και τα σωζουμε απο μια συντομη και ασχημη ζωη.
Μεχρι εκει.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back