neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Γι' αυτό ακριβώς ζητιανεύει, γιατί έχει μάθει ότι η γκρίνια έχει σαν αποτέλεσμα τα μεζεδάκια.Του δίνω κανενα κομματακι κοτόπουλο ή σαλάμι γαλοπούλας αν και πιστεύω ότι δεν είναι σωστό...

Δεν είναι κακό να του δίνεις καμιά λιχουδιά πού και πού, καλύτερα όμως να συνδέσεις τα κεράσματα με την επιβράβευση κάποιας θετικής συμπεριφοράς (π.χ. όταν τελειώνετε το βούρτσισμα), και όχι με τη γκρίνια. Χρειάζεται υπομονή εκ μέρους σου και απόλυτη σταθερότητα στη συμπεριφορά (αν ενδώσεις στη γκρίνια του μια φορά, γυρνάτε πίσω στην αρχή), αλλά σιγά σιγά θα το μάθει ότι το φαγητό του είναι μόνο ό,τι βρίσκεται στο πιάτο του και όχι ό,τι τρώτε εσείς.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ότι και αν με βλέπει να τρώω το ζητάει. Αλλα δεν το θέλει μόνο για να το μυρίσει, αλλά για να το φάει κιόλας. Ακόμα και αν αυτό είναι ρεβυθια ή φασόλια ή πιπεριά από σαλατα.
Μην τον κακομάθεις με Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!!!!! Θα έρθει η στιγμή που θα το μετανιωσεις αλλα τοτε δύσκολα θα αλλάζει η κατάσταση.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ακριβώς αυτή την έκφραση (κατοχικό συνδρομο) χρησιμοποιώ κι εγώ για την Μελίνα μου. Είναι το γατί που δεν χορταίνει με τίποτα. Την έχω από 6 μηνών περίπου και επειδή την βρήκα ρημάδι τελειως στον δρόμο, την έχω κακομάθει από την αρχή.
Ότι και αν με βλέπει να τρώω το ζητάει. Αλλα δεν το θέλει μόνο για να το μυρίσει, αλλά για να το φάει κιόλας. Ακόμα και αν αυτό είναι ρεβυθια ή φασόλια ή πιπεριά από σαλατα.
Μην τον κακομάθεις με Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!!!!! Θα έρθει η στιγμή που θα το μετανιωσεις αλλα τοτε δύσκολα θα αλλάζει η κατάσταση.
Ετσι ακριβώς είναι ο Αρης μου.

Ζήτουλας,σε χρόνο dt δίπλα μου να ελέξει οτιδήποτε πάω να φάω και αν είναι του γούστου του να αρχίσει και να το τρώει.Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να αντιστρέψεις μιά τέτοια κατάσταση.

Ενώ η Μυρτώ κυρία, δεν ζητιάνεψε ΠΟΤΕ!

ιβανα
Επιφανές μέλος

κοψε τους μεζεδες. για μενα ξηρα τροφη κ κονσερβα ενιοτε ειναι μια χαρα

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τωρα πχ εχουμε τη Τζεκινσχανουλα που εχει κατοχικο συνδρομο σε χαδια. Μολις με βλεπει παταει μια φωνη και δε σταματαει παρα αμα την κραταω αγαλια, σα μωρο με τη μαμα γατα. Ε στην αρχη οκ δυο τρεις μερες την ψοφαω στην αγγαλια και το χαδι, μεχρι να φευγει εκεινη πια, (σημερα θα κοιμηθουμε και παρεα πχ αν αφησει η καλυψουλαρα) και αμα αρχισει και χορταινει θα αρχισω τα μαλωματα ( φυσημα ) η δεν θα τη χαιδευω με το που βγαζει φωνη, ετσι θα καταλαβει οτι το χαδι θα ερχεται οταν δε φωναζει οχι οταν φωναζει και θα ερθει και στα ισα της η ποσοτητα αγγαλιας που θελει. Το ιδιο ειναι και με το φαγητο.
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελπίζω να βελτιωθεί σύντομα η κατάσταση...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
.το αστειο ομως ειναι οτι τα ζητιανο-μιαουρισματα δν περιοριζονται οποτε βγαινει το φαι, αλλα κ οταν πλενω πιατα, συγυριζω, γενικα, με το που πατησω το ποδι μου στην κουζινα, απο οπου κ να ναι κρυμμενος ο τακης τρεχει σαν παλαβος για να ρθει. κ ας μην του χω δωσει ποτε κατι παραπανω απτις κροκετες του. τα μεζεδακια, του τα αφηνω σε ξεχωριστο μπωλ αφου τελειωσω τα φαι μου, κ ετσι ποτε δν μ εχει ενοχλησει κατα τη διαρκεια, αφου αν δν τελειωσω εγω πρωτα, ξερει οτι μεζες δν παιζει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool