Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.
26-05-07
14:11
Βίκη καλή μου, να σου πω και online καλό ταξίδι και να μου φιλήσεις τη Σβουρίτσα (όντως, με κράνος
)
Φιλιά πολλά, και στον Μάρκ!
)Φιλιά πολλά, και στον Μάρκ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
26-05-07
16:12
Καλό ταξίδι Βίκυ μου! Σημασία δεν έχει που είσαι, αλλά να περνάς καλά όπου κι αν είσαι!!!
Λυπάμαι μόνο που έχασα τη ευκαιρία να σε γνωρίσω από κοντά...
Λυπάμαι μόνο που έχασα τη ευκαιρία να σε γνωρίσω από κοντά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Η vicki v. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 735 μηνύματα.
27-05-07
00:34
Ασπασία μου θα δωθεί η ευκαιρία στο μέλλον...θα ξαναρθω το γενάρη οπότε θα είναι ωραίο να κανονίσουμε χειμερινή συνάντηση 

27-05-07
10:30
Καλό ταξιδι Βικάκι μου και θα σε περιμένουμε να γυρίσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum