Κι άλλα νεογέννητα!

amarantos

Νεοφερμένο μέλος

Ο amarantos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
η ιστορια εχεις ως εξης,το χα γραψει κιολας για να μια μαλλιαρη κ τα μικρα στο αμαξι, τεσπα τις τελευταιες μερες εντονοτερα κ πιο συχνα ακουγαμε νιαουρισματα απο μικρα κ απλα βεβαιωθηκαμε οτι μια απο τις γατες εδω κατω εχει γεννησει μεσα σ'ενα πορτμπαγκαζ αυτοκινητου κατω απτο σπιτι. η γατα ειναι απο τις πιο παλιες ασ πουμε που ταιζουμε αδεσποτη μπορει κ ιδια γεννα με τη δικια μου,πρωην αδεσποτη κι'αυτη.σημερα λοιπον λογο της ζεστης πιθανολογω τα νιαουρισματα ηταν πιο εντονα κ βγηκα να δω,ωσπου σε μια φαση κανει ενα μικρο κ βγανει απτο αμαξι κ πεφτει στο δρομο.τρεχω να το παρω κ στην εισοδο σενα κουτι μεσα ηταν αλλο ενα μαυρο.βαζω το πρωτο μεσα στο αμαξι κ αυτο του κουτιου το ανεβαζω να του δωσω λιγο γαλα,ετρεμε απτο φοβο εφαγε αρκετα λαιμαργα αλλα συνεχιζε να τρεμει κ το κατεβα κατω κ ξανα βλεπω ενα απτα μικρα παλι εξω στο δρομο. η μανα τους αταραχη στη θεα των μικρων,με τα πολλα τα ξανα!βαζω μεσα κ περιμενω επομενη κινηση...δεν μπορω να τους δωσω αρκετη βοηθεια ειμαι φουλ απο γατες απλα θα ταιζω την μανα κ βλεπουμε ετσι κιαλλιως το μερος που βρισκονται δεν ειναι κ το καλυτερο τα περιοριζει κ κινδυνευουν αν βρεθουν στο δρομο. υπολογιζω να ναι γυρω στις 3-4 βδομαδων.αυτα θα χω το νου μου κ αν πανε καλα κ μπορεσω θα ψαξω να τα δωσω καπου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν αναλαμβανεις την τροφη και αμμο εχω ενα μερος να φιλοξενηθουν για λιγο επικοινωνησε 6979780445

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν το βλεπω για τοσο απλο η μανα δεν πιανεται κ εχει μαθει εξω κ το για "λιγο" πως το εννοεις? δεν κρινω σκοπιμο ακομα τουλαχιστον να κανουμε κατι κ ξανα λεω ειναι ημιαγρια.

Λιγο εννοω ενα δυο μηνες. Δεν καταλαβα τι λυση ακριβως ψαχνεις Μολις απογαλακτιστουν και τρωνε κονσερβα μπορουν να παεν καπου παντως . Κρατα το τηλ και μην περιμενεις να παθουν κατι για να δρασεις αν ειναι σε επικυνδυνο μερος εγω το ειδα σαν επειγον

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back