katerina10
Περιβόητο μέλος
Στο κάτω κάτω, όπως είπε και η μαμά μου θα μπορούσαν να μου το φέρουν το γατί δώρο μέσα στο καλοκαίρι!!!εεεεεεεεεε???
Πιστεύετε ότι δεν είναι αναγκαίο να το αναφέρω???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος

Και δεν εφτανε μονο αυτο αλλα σε μια αιφνιδιαστικη έφοδο τρώγαμε μαζι με μια φιλη μου στο σπίτι, οπότε σχηματιστηκε η εντυπωση για την υπενοικιαση
Τωρα πως θα χωρουσαμε δυο ανθρωποι σε δυο δωματια σπιτι ειναι αλλο θέμα....Μην το αναφέρεις και μην γράψεις τα ονοματα τους στο κουδούνι
prince
Διάσημο μέλος
Πάντως Κατερίνα και γώ σκέφτομαι να μετακομίσω με το φίλο μου και έχουμε από έναν γάτο ο καθένας.. Μακάρι να μπορούσαμε να μείνουμε σπίτι μου εδώ στην Αθήνα αλλά.. κάτι οι γονείς κάτι το ότι δεν μπορεί να βρεί δουλειά αθήνα με ρίχνουν στο νοίκι... Σε πολλές αγγελίες το γράφουν ... "Οχι ζώα". Δέν ξέρω τι να κάνω...
Αρχικά ψάχνουμε να νοικιάσουμε για διακοπές και όλο μου λένε ότι οι γατότριχες δεν φεύγουν στο πλυντήριο... Μέχρι και ότι θα πάω τα δικά μου σεντόνια και πετσέτες έχω πεί αλλά πάλι ούτε για μιά βδομάδα δεν βρίσκω... Μόλις ακούνε γάτα τους σηκώνονται οι τρίχες..... Τι να πώ...
ruko
Διάσημο μέλος
Γενικά πώς σου φαίνεται σαν άνθρωπος;Αλλά απ' όσα λες, οι ένοικοι πρέπει να είναι αρκετά κουλ
με τα ζώα. Ευτυχώς, γιατί οι μλκς τείνουν να συσπειρώνονται και να καταλαμβάνουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα.
Και μια μερα πηρε εξαλλος ο ιδιοκτητης την μανα μου και με λιγα λογια νομιζε οτι ειχα υπενοικιασει το σπιτι σε κοπέλα απο την Αλβανια που την έλεγαν Σακιρα...![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Αφήστε που ο Σειριος με το μήκος και τις λαβές κατατάσεται στους πάνθηρες.
ΘΑ τυπώσω και το νόμο,για καλό και για κακό,αν και ελπιζω να μη χρειαστεί.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ούτε κι ο δικός μου ιδιοκτήτης ξέρει για τον Πρέστο. Και να μη δέχεσαι ποτέ αιφνιδιαστικές επισκέψεις, ο ιδιοκτήτης έχει μεν δικαίωμα να επιβλέπει το διαμέρισμά του, αλλά πάντα σε συνεννόηση με τον ενοικιαστή.
Αχ αυτό δεν το ήξερα!!!!Πολύ καλό!!!!

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη!!!
Μουκέλις..Τιγράκι και λιονταράκι έχω εγω...Εσύ πάνθηρα????

Αλλά είπαμε έχουν δικό τους δωμάτιο!!!Και οι νοικιάρηδες είναι πράγματι κουλ!!!Άντε να δούμε..Από αύγουστο θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις από το σπίτι το νέο πλέον..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Γενικά, όσο νεαρότερο είναι το ζώο, τόσο ευκολότερα προσαρμόζεται, αν και τον καθοριστικό ρόλο τον παίζει πάντα ο χαρακτήρας. Η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να έχεις κλειστές τις μπαλκονόπορτες τις πρώτες 10 μέρες, μέχρι να συνηθίσουν τελείως το χώρο (και να βάλεις οχυρωματικά).

ELENIP
Διάσημο μέλος
Αχ αυτό δεν το ήξερα!!!!Πολύ καλό!!!!
Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη!!!
Μουκέλις..Τιγράκι και λιονταράκι έχω εγω...Εσύ πάνθηρα????Αλλά είπαμε έχουν δικό τους δωμάτιο!!!Και οι νοικιάρηδες είναι πράγματι κουλ!!!Άντε να δούμε..Από αύγουστο θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις από το σπίτι το νέο πλέον..
Εγω εχω φωκιες, γιατι παραπαχυνανε. Ασχετο,αλλα να μην το πω αφου ηθελα???

katerina10
Περιβόητο μέλος
Εγω εχω φωκιες, γιατι παραπαχυνανε. Ασχετο,αλλα να μην το πω αφου ηθελα???![]()
Καλέ το δικό σου δεν είναι που δεν έτρωγε?????????

Γίνανε φωκάκια???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool