Κι άλλη ερώτηση - Μετακόμιση

katerina10

Περιβόητο μέλος

Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
Αν δείτε στο θέμα μου,θα δείτε ότι μετακομίζω Αύγουστο.Έχω να κάνω μια παρατήρηση. Δεν έχω πει στον ιδιοκτήτη για τα μωρά και πραγματικά όλοι λένε πως δεν είμαι υποχρεωμένη. Δεν είναι σκύλος που μπορεί να κάνει θόρυβο.Τα γατιά δεν τα καταλαβαίνεις...Και ισχύει γιατι πρώτον είμαστε στον πρώτο όροφο, δεύτερον ο από πάνω μου που έχει γάτα δεν το ξερα μέχρι που την είδα και τέλος το σπίτι έχει πλακάκι και όχι ξύλο όπως το δωμάτιό μου ώστε να γίνεται χαμός με τα πηδήματα τους!!

Στο κάτω κάτω, όπως είπε και η μαμά μου θα μπορούσαν να μου το φέρουν το γατί δώρο μέσα στο καλοκαίρι!!!εεεεεεεεεε???

Πιστεύετε ότι δεν είναι αναγκαίο να το αναφέρω???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχεις δικαιωμα να εχεις εως 2 ζωα χωρις να εισαι υποχρεωμενη να το πεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την γατα μου την Σακίρα (την αειμνηστη), την είχα μαζι μου ως φοιτητρια χωρις να ενημερωσω τον ιδιοκτητη...Ειχα γράψει όμως μαζι με το ονοματεπωνυμο μου και το ονομα της...Και μια μερα πηρε εξαλλος ο ιδιοκτητης την μανα μου και με λιγα λογια νομιζε οτι ειχα υπενοικιασει το σπιτι σε κοπέλα απο την Αλβανια που την έλεγαν Σακιρα...:blink::blink::blink: Και δεν εφτανε μονο αυτο αλλα σε μια αιφνιδιαστικη έφοδο τρώγαμε μαζι με μια φιλη μου στο σπίτι, οπότε σχηματιστηκε η εντυπωση για την υπενοικιαση:lol::lol:Τωρα πως θα χωρουσαμε δυο ανθρωποι σε δυο δωματια σπιτι ειναι αλλο θέμα....Μην το αναφέρεις και μην γράψεις τα ονοματα τους στο κουδούνι:lol:

Βρε τη Σακιρα.... χαχαχαχαχα αφού είχες γάτα κι όχι γάτο Άννα πάλι καλά.... Φαντάσου αν είχες κανα γάτο εν ονόματι μχχμμχμχμ Πωλ, Τζων ή κάτι σχετικό... Τότε να δούμε τι θα έλεγε ο ιδιοκτήτης....

Πάντως Κατερίνα και γώ σκέφτομαι να μετακομίσω με το φίλο μου και έχουμε από έναν γάτο ο καθένας.. Μακάρι να μπορούσαμε να μείνουμε σπίτι μου εδώ στην Αθήνα αλλά.. κάτι οι γονείς κάτι το ότι δεν μπορεί να βρεί δουλειά αθήνα με ρίχνουν στο νοίκι... Σε πολλές αγγελίες το γράφουν ... "Οχι ζώα". Δέν ξέρω τι να κάνω...

Αρχικά ψάχνουμε να νοικιάσουμε για διακοπές και όλο μου λένε ότι οι γατότριχες δεν φεύγουν στο πλυντήριο... Μέχρι και ότι θα πάω τα δικά μου σεντόνια και πετσέτες έχω πεί αλλά πάλι ούτε για μιά βδομάδα δεν βρίσκω... Μόλις ακούνε γάτα τους σηκώνονται οι τρίχες..... Τι να πώ...

Όχι, μην πεις τίποτα, εκτός αν ο ιδιοκτήτης σου πει από μόνος του ότι δεν θέλει ζώα. Και πάλι έχεις δικαίωμα, αλλά το λέω για να μην έχεις μπλεξίματα.:/: Γενικά πώς σου φαίνεται σαν άνθρωπος;
Αλλά απ' όσα λες, οι ένοικοι πρέπει να είναι αρκετά κουλ:cool: με τα ζώα. Ευτυχώς, γιατί οι μλκς τείνουν να συσπειρώνονται και να καταλαμβάνουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα.:P

Και μια μερα πηρε εξαλλος ο ιδιοκτητης την μανα μου και με λιγα λογια νομιζε οτι ειχα υπενοικιασει το σπιτι σε κοπέλα απο την Αλβανια που την έλεγαν Σακιρα...:blink::blink::blink:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παιδιά ούτε εγώ θα το πω τον Αυγουστο που θα μετακομίσω,θα πάω όπου με στείλουν και θα μου φέρει το Σειριάκι ο αδερφός μου ή ο κολλητός μου.Κι άμα με ρωτήσει αν έχω γατούλα όχι θα του πω,και δε θα είναι και ψέμα.Θα έχω γατούλα εκείνη τη στιγμή;;;:PΑφήστε που ο Σειριος με το μήκος και τις λαβές κατατάσεται στους πάνθηρες.:lol:ΘΑ τυπώσω και το νόμο,για καλό και για κακό,αν και ελπιζω να μη χρειαστεί.

Αυτόν τον νόμο μπορείται να μου δώσετε το λίνκ να τον έχω και γώ γιατί ψάχνω για σπίτι? Ελπίζω να μην χρειαστεί αλλά ας τον έχω υπ'όψην μου..

Θα τον βρεις εδώ, το άρθρο που μας ενδιαφέρει είναι το 6.:)

Ούτε κι ο δικός μου ιδιοκτήτης ξέρει για τον Πρέστο. Και να μη δέχεσαι ποτέ αιφνιδιαστικές επισκέψεις, ο ιδιοκτήτης έχει μεν δικαίωμα να επιβλέπει το διαμέρισμά του, αλλά πάντα σε συνεννόηση με τον ενοικιαστή.

Ούτε κι ο δικός μου ιδιοκτήτης ξέρει για τον Πρέστο. Και να μη δέχεσαι ποτέ αιφνιδιαστικές επισκέψεις, ο ιδιοκτήτης έχει μεν δικαίωμα να επιβλέπει το διαμέρισμά του, αλλά πάντα σε συνεννόηση με τον ενοικιαστή.

Αχ αυτό δεν το ήξερα!!!!Πολύ καλό!!!!:D:up:

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη!!!

Μουκέλις..Τιγράκι και λιονταράκι έχω εγω...Εσύ πάνθηρα????:lol::lol:Αλλά είπαμε έχουν δικό τους δωμάτιο!!!Και οι νοικιάρηδες είναι πράγματι κουλ!!!Άντε να δούμε..Από αύγουστο θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις από το σπίτι το νέο πλέον..

Μένει μόλις ένας μήνας για την ολική μετακόμιση αλλά επισήμως θα μείνουμε μέσα μάλλον κάπου στο Σεπτέμβρη.Απλά ανησυχώ πως θα το πάρουν τα γατάκια που θα είναι τότε 5 μηνών!!!

Θα είναι μια χαρά, έχω κάνει μετακομίσεις με μεγαλύτερα σε ηλικία γατιά και δεν είχα κανένα πρόβλημα.:) Γενικά, όσο νεαρότερο είναι το ζώο, τόσο ευκολότερα προσαρμόζεται, αν και τον καθοριστικό ρόλο τον παίζει πάντα ο χαρακτήρας.

Η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να έχεις κλειστές τις μπαλκονόπορτες τις πρώτες 10 μέρες, μέχρι να συνηθίσουν τελείως το χώρο (και να βάλεις οχυρωματικά).:D

Αχ αυτό δεν το ήξερα!!!!Πολύ καλό!!!!:D:up:

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη!!!

Μουκέλις..Τιγράκι και λιονταράκι έχω εγω...Εσύ πάνθηρα????:lol::lol:Αλλά είπαμε έχουν δικό τους δωμάτιο!!!Και οι νοικιάρηδες είναι πράγματι κουλ!!!Άντε να δούμε..Από αύγουστο θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις από το σπίτι το νέο πλέον..

Εγω εχω φωκιες, γιατι παραπαχυνανε. Ασχετο,αλλα να μην το πω αφου ηθελα???:up::up::up:

Εγω εχω φωκιες, γιατι παραπαχυνανε. Ασχετο,αλλα να μην το πω αφου ηθελα???:up::up::up:

Καλέ το δικό σου δεν είναι που δεν έτρωγε?????????:confused::confused::confused:Γίνανε φωκάκια???:lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back