Όλες μου οι κατάρες.
https://www.facebook.com/photo.php?f...44637106.70027.158152390940086&type=1&theater
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
www.hellenicpolice.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
a.s.p.a
Νεοφερμένο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
spica
Νεοφερμένο μέλος
Από εδώ:
Προς αυτούς που ασχολούνται με τον τύπο που ΚΑΙ ΚΑΛΑ έβαλε φόλα στο σκυλάκι χθες. Συγχαρητήρια βλάκες σας έκανε ένα άτομο να ασχοληθείτε μαζί του απλά για να περάσει την ώρα του.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Η συγκεκριμένη φωτογραφία με το σκυλάκι που και "ΚΑΛΑ" έβαλε φόλα ο χοντρός νταλικέρης, είναι απ'το 2009 και μπορείτε να την βρείτε σ αυτό το λινκ λίγο πιο κάτω απ τη μέση.
https://adespotologio.blogspot.gr/2009/04/blog-post_11.html
Επίσης το προφίλ του δήθεν νταλικέρη είναι ψεύτικο και του αδελφού του επίσης, δεν χρειάζεται ούτε 30 ΙQ για να το καταλάβεις, αν κοιτάξεις λίγο της ημερομηνίες που έχουν βάλει όλες τις φωτογραφίες τους.
Κατά 90% τα διαχειρίζετε αυτός εδώ https://www.facebook.com/teokosmopoulos
Επίσης την επόμενη φορά για να αποφύγετε τέτοιες μ*** καλό θα ήταν να μπαίνετε στο images.google.com και να ψάχνετε καμιά φωτογραφία. Δεν βλάπτει.
anna 21
Δραστήριο μέλος
Είναι περίπλοκο το θέμα, από τη μία κυκλοφορούν τόσα hoax που πρέπει να είμαστε πιο υποψιασμένοι (το λέω ίσως και με αφορμή κάποια στο Facebook που τρομολαγνούν σε σχέση με τις ρυθμίσεις ασφαλείας)... Από την άλλη, ντροπή και σε όποιον το ξεκίνησε, τι αστείο είναι αυτό;!

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Πάντως και εγώ που είδα το προφιλ ρε παιδιά αληθινό μου φάνηκε!
anna 21
Δραστήριο μέλος
(παντως τωρα διαβαζα οτι καποιοι αμφισβητουν το κατα ποσο ειναι ψευτικο προφιλ εχουν δημοσιοποιηθει καποια παλιοτερα ποστς τους)
υγ: https://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/36780

Τι να σας πω, μοιάζει ότι η φωτογραφία του ζώου είναι όντως απ αλλού, αλλα είναι να απορίες και με τους υποτιθέμενους δολοφόνους και με όσους στήνουν τη φάρσα... Με τι παει και σπαταλαει χρόνο και ενέργεια κάποιος βρε παιδί μου...
Με τι παει και σπαταλαει χρόνο και ενέργεια κάποιος βρε παιδί μου...
Αυτό ξαναπές το......

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ειλικρινά κρίμα...

anna 21
Δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως, χαζή ξε-χαζή, χαίρομαι που υπάρχουν αντανακλαστικά στον κόσμο για κάτι τέτοιο, ακόμα. Μακάρι να ήταν ίδια τα αντανακλαστικά και για άλλες καφρίλες που γίνονται.
ακριβως αυτο. δυστυχως εχω παρατηρησει οτι μεγαλος ντορος γινεται για καποια απομονωμενα περιστατικα/βιντεο. θελω να πω οτι για οσους ασχολουμαστε με φιλοζωικα θεματα στο fb βλεπουμε καθε μερα τετοιες και χειροτερες (πραγματικες) εικονες χωρις να παιρνουν μεγαλυτερες διαστασεις τα περιστατικα. για καποιο λογο ομως καθε τοσο βλεπω πολυ μεγαλη κινητοποιηση για μεμονωμενα θεματα. ισως να σοκαρουν περισσοτερο (δεν το νομιζω προσωπικα) ισως να προκειται περι στοχευμενης "επιθεσης". οπως πχ και πριν λιγο καιρο με τις μποτες ugg και εκεινο το βιντεο που εδειχνε πως υποτιθεται φτιαχνονται. απ τη μια μου φαινεται υποκριτικο να σοκαρεται ολος ο κοσμος με κατι τετοιο λες και δεν ειναι γνωστο ηδη πως φτιαχνονται οι γουνες. απ την αλλη ειναι ομως πολυ θετικο που εστω και μεμονωμενα υπαρχει μαζικη αντιδραση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool