Κι άλλο ατύχημα!

ελένη 2

Νεοφερμένο μέλος

Ο ελένη 2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα.
Πριν λίγο πλάκωσε τη Μιμή ένα φύλο ντουλάπας που έχουμε βάλει για να τους κλείνει την είσοδο προς τη σκάλα. Δε δείχνει πολύ καλά έκανε μερικά χχχ σαν να μην μπορούσε να αναπνεύσει, και πήγε να κοιμηθεί. Κοιμάται συνέχεια από τότε, αν προσπαθήσω να την ξυπνήσω ανοίγει τα μάτια της αλλάζει θέση και ξανακοιμάται. Όταν τη χαιδεύω ούτε γουργουρίζει ούτε τίποτα. Είναι απ' το σοκ ή έχει χτυπήσει το κεφάλι της και κάτι άλλο συμβαίνει; Κλαίει λίγο εδώ κι εκεί σαν παράπονο, την ψαχούλεψα στο σώμα δεν υπάρχει κάποιο σημείο που να μη μ αφήνει να αγγίξω σα να πονάει. Τι να κάνω; Πρέπει να την αφήσω να κοιμηθεί; Τι να πω νιώθω ανίκανη να τα προστατέψω απ' το παραμικρό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(:( Στο τέλος εμάς θα αρρωστήσουν τα σκασμένα μας.. Το φύλλο έπεσε ακριβώς πάνω της η απλά δίπλα της και τρόμαξε?? Εμένα λογικό μου φαίνεται να θέλει να κοιμηθεί και να μην είναι πολύ κεφάτη.. και ο Ντάρκυ μετά το ατύχημα του, κοιμόταν 2 μέρες από το σοκ.. το μόνο που ξέρω δυστυχώς είναι για την εσωτερική αιμορραγία (αχρείαστο να'ναι...), ότι πρέπει να κοιτάς τα ούλα της να είναι απαλό ροζ... :/::/: Πιστεύω όμως πως δεν είναι τίποτα απολύτως και έχει τρομάξει..

Για καλό και για κακό πάρε και έναν κτηνίατρο τηλ αύριο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έπεσε πάνω της ακριβώς:/: το καημενάκι μου το πείραζε μάλλον προσπαθούσε να ανέβει. Αυτό για την αιμοραγία φοβάμαι κι εγώ, θα ελέγξω τα ούλα και θα πάρω και τον κτηνίατρο αύριο το πρωί. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!

πρεπει να το πας αμεσως στον κτηνιατρο,οταν ειναι εσωτερικη αιμορραγια,ακομη και τα λεπτα μετρανε!!!

ευχομαι να μην ειναι τιποτα και να ειναι απο το σοκ!!!!!!!!!!!!!!! πες μας οταν γυρισετε απο το γιατρο τι εγινε! το ψιψι της φωτο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

και εμένα η γνώμη μου είναι να το πας αμέσως στον κτηνίατρο! περιμένουμε νέα. εύχομαι όλα να πάνε καλά !

Αντίστοιχα κοιμόταν συνέχεια ο γάτος μου οταν ειχε πέσει απο το μπλκόνι. Αλλά δεν ειχε πάθει κάτι. Πηγαινέ τη ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο γιατρό, αλλά δικιά μου αίσθηση είναι οτι απλά θέλει να κοιμηθεί να συνέλθει.
Ήταν πολύ βαρύ το φύλλο αυτό;;

Ελένη μου, αν δεν πήγατε ήδη, γιατρό ασυζητητί! Περαστικά και γρήγορα εύχομαι. Γράψε μας τι θα σας πει. Εννοείται δεν φταίτε εσείς είναι πολύ απρόβλεπτα τα τερατάκια και είναι και τρία ζωή να 'χουν τα δικά σας, τι να πρωτοπρολάβετε;!

Καλημέρα. Τώρα είδα τα μηνύματα. Είναι καλύτερα από χτες, έφαγε πήγε στην άμμο, έπαιξε λίγο με τους ουρές των άλλων δύο, πολύ ήρεμα, και μόλις έφυγα πήγε και ξανακοιμήθηκε. Παίρνω το γιατρό και δεν απαντάει, ούτε στο κινητό, προφανώς κάτι του έχει τύχει. Ανησυχώ.

Να επιμείνεις Ελένη. πρέπει οπωσδήποτε να την δει γιατρός ακόμα και αν δείχνει καλά. Αν έχει εσωτερική αιμοραγία από το χτύπημα δεν θα το καταλάβεις απλά ψηλαφόντας την...:/:

Τον βρήκα το γιατρό. Μου είπε κι αυτός να το δεί, παρακάλεσα ένα φίλο μου με αυτοκίνητο να έρθει να μας πάει, και ευτυχώς μπορούσε. Οπότε φεύγουμε για το γιατρό μόλις έρθει.

καλη τυχη!περιμενουμε νεα,ελπιζω ολα να ειναι καλα!

αχ μπραβο!!! τετοιους φιλους πρεπει να εχουμε ολοι!!!

Εύχομαι κι εγώ να είναι όλα καλά κι απλά να τρόμαξε. Περιμένουμε νεότερα!!!

Γυρίσαμε!!! Το εξέτασε και τα βρήκε όλα καλά. Ευτυχώς δεν έχει σπάσει τίποτα, τα αντανακλαστικά του είναι φυσιολογικά, απλά είναι τρομαγμένο και ταλαιπωρημένο. Μου είπε ότι είχαμε άγιο γιατί έτσι όπως του έπεσε το φύλο θα μπορούσε να του έχει κάνει ζημιά στην σπονδυλική του στήλη. Του έκανε δυο αντιφλεγμονώδεις ενέσεις και μου είπε να το παρακολουθήσω ως το βράδυ να δω αν θα συνέλθει πλήρως, σωματικά αλλά και ως προς τη διάθεση. Και αύριο πρωί να ξαναεπικοινωνήσω μαζί του τηλεφωνικά. Εντωμεταξύ και τις δυο φορές που πήγαμε δεν ήθελε να μας πάρει λεφτά, μόνο με τα πολλά, είπε αφήστε μου κάτι για τα φάρμακά μου.:):):)Ουφ!

Υ.Γ. Προσωπικά πολύ απαραίτητο μου είναι ένα emoticon που να ξεφυσάει από ανακούφιση για όλες τις φορές που περνάμε σύριζα από μια κακοτυχία!

άντε ευτυχώς , μπραβοοοοοοοοοοο που είναι καλά το κουτσούνι:up::up::up::up::inlove:

αχ ωραια!!! θα μπορουσε να ειχε συμβει τιποτα χειροτερο. μπραβο μπραβο!!!

μπράβο!:up: καλά που του έκανε την αναλγυτική γιατί θα πονάει το καημένο:/:

Δόξα σοι ο Θεός! Και ανησύχησα το πρωί που διάβασα το μήνυμα! Περαστικούλια στην Μιμή, είμαι βέβαιη ότι σε μερικές μέρες θα χοροπηδάει πάλι και ούτε που θα θυμάστε τι έγινε:up:

αχ! αυτα τα γατακια ολο ατυχηματα παθαινουν:/: μηπως τα καταραστηκε καμια κακια μαγισσα;:hmm::redface::redface: ευτυχως δεν επαθαν τιποτε σοβαρο:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back