παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 315 μηνύματα.
31-05-16
21:07
Είναι τόσο σπάνια, όταν αφορούν τα πλασματάκια αυτά, τα καλά νέα που ήθελα να το μοιραστώ.
Βγήκα στο σεργιάνι σήμερα να μαζέψω χορταράκια για το τρελοκομείο μου (παμαμπού)και σε μια γλυκήτατη γειτονίτσα γεματή παρτέρια κ ευγενικούς ανθρώπους χάζευα μια γάτα που κυνηγούσε ένα έντομο. Αδεσποτάκι προφανώς, αν κ το τρίχωμα του δε θύμιζε ταλαιπωρημένο πλασματάκι. Επίσης δε φοβόταν την παρουσία μου, οποτε φανταστηκα πως είναι της γειτονιάς.
Κι όσο το χαζευα να πηδά και να παίζει όπως μόνο τα γατιά μπορούν, παρατήρησα πως ήταν τριποδάκι.
Το μπροστά του ποδαράκι ελειπε σχεδόν σύριζα κι όμως εξακολουθούσε να πηδά ενθουσιασμένο.
Ηταν φανερά εγχειρισμένο...κ παρόλο που ένα κολάρο θα με έκανε να νιωθω πιο σίγουρη..συγκινήθηκα με την ιδέα, πως κάποιος το μαζεψε...το εγχείρισε κ προφανώς το προσέχει ακόμα.
Κρίμα που δεν είχα το κινητό μαζί..
ήταν ένα κουκλακι..σνιφ
Βγήκα στο σεργιάνι σήμερα να μαζέψω χορταράκια για το τρελοκομείο μου (παμαμπού)και σε μια γλυκήτατη γειτονίτσα γεματή παρτέρια κ ευγενικούς ανθρώπους χάζευα μια γάτα που κυνηγούσε ένα έντομο. Αδεσποτάκι προφανώς, αν κ το τρίχωμα του δε θύμιζε ταλαιπωρημένο πλασματάκι. Επίσης δε φοβόταν την παρουσία μου, οποτε φανταστηκα πως είναι της γειτονιάς.
Κι όσο το χαζευα να πηδά και να παίζει όπως μόνο τα γατιά μπορούν, παρατήρησα πως ήταν τριποδάκι.
Το μπροστά του ποδαράκι ελειπε σχεδόν σύριζα κι όμως εξακολουθούσε να πηδά ενθουσιασμένο.
Ηταν φανερά εγχειρισμένο...κ παρόλο που ένα κολάρο θα με έκανε να νιωθω πιο σίγουρη..συγκινήθηκα με την ιδέα, πως κάποιος το μαζεψε...το εγχείρισε κ προφανώς το προσέχει ακόμα.
Κρίμα που δεν είχα το κινητό μαζί..
ήταν ένα κουκλακι..σνιφ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 298 μηνύματα.
27-11-16
11:52
Ω!!!!ναι αυτά είναι ελπιδοφόρα νέα και μάλιστα σε μία χώρα όπου η πλειονότητα των ανθρώπων δεν ασχολείται με λεπτομέρειες...αλλά και πάλι αν ασχοληθεί είναι τόσο περίπλοκη η ζωή του καθενός που το ρίσκο είναι μεγάλο...δυστυχώς...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool