Κι έπειτα λένε ότι δεν επικοινωνούν...

chouzouris

Πολύ δραστήριο μέλος

Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
Η Ασπρομαυρούλα έχει γεννήσει εδώ και 2-3 μήνες τέσσερα πανέμορφα γατάκια. Ενώ τα είχε γεννήσει αρκετά μέτρα μακριά μας, σε ένα εγκαταλελειμένο κήπο, με το που σταμάτησαν να θηλάζουν τα έφερε στον κήπο μας και τα ταίζουμε κι αυτά. Σήμερα το πρωί παρατήρησα το εξής καταπληκτικό. Με το που άνοιξα το πατζούρι η Ασπρομαυρούλα άρχισε να γκρινιάζει για φαγητό. Βγαίνω και της βάζω φαγάκι, τα μικρά ήταν κρυμένα. Την παρατηρώ να μυρίζει το φαγητό και μετά τρέχοντας πήγε στην πίσω βεράντα που επικοινωνεί με τον κήπο. Την άκουσα να νιαουρίζει και -κρυμένη καθώς ήμουν- είδα ότι με το άκουσμα της φωνής της ξεπρόβαλαν τα 4 μικρούλια, τα οποία την ακολούθησαν τρέχοντας στο πιατάκι με το φαγητό! Είναι ολοφάνερο ότι ΤΑ ΦΩΝΑΞΕ για να φάνε!! Συγκινήθηκα πολύ και κατάλαβα πόσο καλή μητέρα είναι!:up: Ελπίζω τα μικρούλια να γίνουν μεγάααααλα γατούνια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βεβαίως και επικοινωνούν έτσι!
Και η κοντινή μας "γατοοικογένεια" επικοινωνεί άριστα για φαγητό (αλληλοειδοποιούνται και όταν είναι αρκετό δε μαλώνουν καθόλου, τρώνε όλα ωραία ωραία!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ τι καλα:)

Εννοείται ότι επικοινωνούν! Όταν είχε γεννήσει η μαμά του Σάκη στην αυλή το σπίτι που μένω τώρα ήταν ακατοίκητο. Είχα έρθει λοιπόν με την κολλητή μου για διακοπές και μέναμε ακριβώς από πάνω στην θεία μου (που φρόντιζε την γατούλα). Κατεβήκαμε λοιπόν μια μέρα στην αυλή και η γάτα φώναζε τα γατάκια να βγουν για να μας τα δείξει και μετά μας άφησε να τα χαϊδέψουμε. Μάλιστα όταν έπιασα τον Σάκη ήρθε και τον έγλυφε (γουρουνάκι από τα γενοφάσκια του μάλλον). Επίσης όταν χάθηκε η γάτα αυτή τα γατάκια της την έψαχναν και την φώναζαν παρόλο που ήταν περίπου 5 μηνών (δεν ήταν πλέον μωρά δηλαδή). Μοναδικές στιγμές :inlove:. Δυστυχώς τώρα ο μόνος που έχει απομείνει είναι ο Σάκης κι αυτό επειδή αποφάσισα να τον πάρω μέσα στο σπίτι αλλιώς... :(.

Πραγματικά έτσι είναι, το είχα δει κι εγώ με τη γατούλα στην αυλή στο σπίτι που έμενα. Οταν έφερε τα μικρά στο σπίτι (αφου απογαλακτησανε) κάθε φορά που έβαζα φαγητό τα φώναζε να φάνε. Αυτό που δεν πίστευα είναι πως αυτή τα φώναζε αλλά δεν έτρωγε η καημένη. Μόνο αν χόρταιναν τα μικρά και περίσσευε φαγητό (αναγκαζόμουν μετα τα μικρά, να ταίζω εκείνη μόνη της). Ααααααααααααχ, είναι υπέροχα τα ζωάκια!!! :up:

Αχ..αυτό το έκανε και μια δική μας γάτα, η Κυριακούλα! Πρώτα τρώγαν όοοοολα τα γατάκια (τα παιδιάτης, τα ανήψια, τα εγκόνια...μεγάλη οικογένεια βλέπετε) και μετά αυτή. Ήταν η πιο καλή μαμά-γάτα που έχω δει ποτέ!

Αχ..αυτό το έκανε και μια δική μας γάτα, η Κυριακούλα! Πρώτα τρώγαν όοοοολα τα γατάκια (τα παιδιάτης, τα ανήψια, τα εγκόνια...μεγάλη οικογένεια βλέπετε) και μετά αυτή. Ήταν η πιο καλή μαμά-γάτα που έχω δει ποτέ!
Και καλα η γατα που εχει το μητρικο ενστικτο. Αλλα να βλεπεις τον δικο μας γατο τον Καισαρα να εχει γινει πετσι και κοκαλο γιατι αφηνε ολο το φαγητο στα παιδια του (που το ετρωγαν ολο ειναι η αληθεια) .... Ε κι αυτο το ειδα!

Και καλα η γατα που εχει το μητρικο ενστικτο. Αλλα να βλεπεις τον δικο μας γατο τον Καισαρα να εχει γινει πετσι και κοκαλο γιατι αφηνε ολο το φαγητο στα παιδια του (που το ετρωγαν ολο ειναι η αληθεια) .... Ε κι αυτο το ειδα!

Ο Καίσαρας ήταν η εξαίρεση του κανόνα!!! :D

Ο Καίσαρας ήταν η εξαίρεση του κανόνα!!! :D
Οχι μαλλον. Μια κυρια στη Υδρα με πολλες γατες εντος σπιτιου, μου ειπε οτι οι γατοι του σπιτιου γενικα συμπαθουν τα γατακια του σπιτιου.

Εμένα όταν έφερνα μικρά στο σπίτι και ο παλιός και ο νέος γάτος ενθουσιάζονταν. Μεσ' την καλή χαρά!! Η γάτα από την άλλη, όσο μικρά κι αν είναι, ακόμη κι αν χρειάζονται αγάπη φροντίδα και προδέρμ.... τίποτα. Και παλιά ο γάτος τα άφηνε να κοιμούνται μαζί του και τα έπλενε. Εκείνη δεν ερχόταν καν στο δωμάτιο :( . Μετακόμιζε στη κουζίνα και τα έφτυνε. Ο καθένας με το χαρακτήρα του μάλλον σε ζώα και ανθρώπους!!! :)

εμενα παλι επικοινωνουν μεταξυ τους κ ειδικα οταν ειναι να κανουν σκανδαλιες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back