Κι όμως... οι γάτες ψιθυρίζουν!

Julian

Δραστήριο μέλος

Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα.
Δηλαδή, όχι ακριβώς όπως κάνουμε εμείς... αλλά έχω διαπιστώσει έκπληκτη πως όταν κοιμόμαστε και η Vison είναι μαζί μας, το καταλαβαίνει και δε νιαουρίζει ποτέ στη συνήθη ένταση!
Ακόμη και ένας να κοιμάται στο σπίτι, τον σέβεται απόλυτα και πχ. το "μια κια κια" που κάνει στα πουλάκια έξω από το παράθυρο, το κάνει σχεδόν ψιθυριστά!
Δεν την έχουμε μαλώσει ποτέ σε περίπτωση που μας έχει ξυπνήσει - όχι ότι το έχει κάνει και ποτέ βέβαια, είναι ήσυχο το καλό μου! - και πραγματικά με έχει αφήσει άναυδη η συμπεριφορά αυτή!
Δείχνει το δεσμό που αναπτύσσεται μεταξύ ζώου και ανθρώπου, τους κανόνες αλληλοσεβασμού που τίθενται αυτόματα όταν υπάρχει αγάπη... :)
Πραγματικά, απίστευτο... :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να δεις τι ωραια που ψυθιριζει ο naruto μου τα βραδια. Ερχεται ακριβως διπλα στο αυτι μου, παιρνει μια μεγαλη ανασα και νιαουριζει οσο πιο δυνατα μπορει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εμενα ειναι ησυχη η ζουζουνα μου:)ισα-ισα(σπανια)που εκουγεται ενα νιου:happy:θελω να τη ζουλιξω.Εντομεταξυ τρεφει ιδιαιτερη αγαπη προς τον πατερ μου.Οταν ερχεται απο τη δουλεια και μπαινει στο σπιτι η γατα απο πισω του συνεχεια οπου κι αν παει εκεινος.Οταν ομως θελει να παιξει ερχετε σε εμενα.βγηκα λιγο εκτος συζητησης:redface:

Η δική μου η Μυρτούλα, είναι από πολύ διακριτική εως σφίγγα, στην παραγωγή των ήχων γενικότερα.;)Οτι ήχους και να παράγει είναι πολύ σιγανοί είτε νιάου είτε κάτι άλλο.:)Το μόνο χαρακτηριστικό της είναι όταν κοιμάται(και μάλλον βλέπει όνειρα;)) παράγει διάφορους ήχους και κάνει μορφασμούς.:blink::lol:
Ο Αρης όμως είναι το πιό φλύαρο γατί που έχω γνωρίσει.;)Ειδικά το πρωί, περπατάει και μιλάει μόνος του.Και όχι ακριβώς νιάου αλλά έναν χαρακτηριστικό ήχο που μοιάζει μ'αυτον που κάνουν τα γατιά στα βιντεάκια όταν βλέπουν πουλί ή μύγα.:cool:Και μπορεί να παίζει με τα παιχνιδάκια του και να "μιλάει" για αρκετή ώρα.:)Μακάρι να μπορούσα να "καταλάβω" τι λέει και σε ποιόν τα λέει.:blink::lol:
Πρέπει να τον ηχογραφίσω κάποτε, έχει πολύ γούστο να τον ακούς.:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back