mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα.
09-01-11
12:28
πωλειται αμμολεκανη διαστασεων 50 x 40 x H 42 cm
Εχει χρησιμοποιηθει ελαχιστες φορες.
τιμη: ?10
Περιοχη: Πειραιας/Καμίνια
Εχει χρησιμοποιηθει ελαχιστες φορες.
τιμη: ?10
Περιοχη: Πειραιας/Καμίνια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
09-01-11
12:54
Καλημέρα!! Ενδιαφέρομαι για την αμμολεκάνη!!
Σου στέλνω πμ!!

Σου στέλνω πμ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η mulan1 είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 365 μηνύματα.
09-01-11
13:32
ειναι πολυ καλή η αμμολεκάνη! και εγώ την ίδια έχω!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
22-01-11
00:20
Τελικα τι εγινε η αμμολεκανη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα.
30-01-11
23:12
Τελικα τι εγινε η αμμολεκανη?
maria_lulu εαν οντως ενδιαφερόσουν για την αμμολεκανη θα μπορουσες κάλλιστα να στειλεις ενα πμ ρωτοντας και οχι να γεμιζεις ολο το φορουμ με post των 1-2 λεξεων.
Η αμμολεκανη εχει πωληθει, καποιος mod μπορει να κλειδωσει το τοπικ, thank u.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum