Κλουβάκια για μεταφορά

purina

Πολύ δραστήριο μέλος

Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα.
Εδω στη λαμια οσο ειμαι περιμενοντας να περασουν οι μερες και να κατεβω να δω το ντινο μου ( ο οποιος ειναι σουζα και μολισ τουσ αφησουν τη πορτα τησ κουζινας ανοιχτη τρεχει).Πηγα σε δυο διαφορετικα pet shop και ειχε κατι κλουβακια απο τιμες 15,18,22.
Αυτα τα πλαστικα,σε στιλ τσαντα η κατι αλλα κλουβακια αλλα οχι πλαστικα απο πανι.Εγω μεχρι στιγμησ κανα 2 φορες που χρειαστηκε την εβαλα σε ενα σακιδιακι κοκκινο με το κεφαλι τησ μονο εξω και την ειχα αγκαλιτσα οπως τα μωρα.Πιο λετε να με βολεψει?
Εσεις σε τι τιμες τα εχαιτε δει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω ότι καλύτερα είναι τα πλαστικά, διότι δεν συμπιέζεται καθόλου το γατί και έχει το χώρο του και έτσι νιώθει προστατευμένο. Απλώς φρόντισε να είναι καλής ποιότητας και να αντέχει βάρος διότι ένα που είχα πάρει εγώ άνοιξε στα δύο μέσα στο πλοίο και απέδρασε το γατί κατά τη μεταφορά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ έχω δει πλαστικά, μεγαλούτσικα, με 35Ε σε σ/μ.

Μη πάρεις πάνινο γιατί λερώνεται πολύ εύκολα και μπορεί να το καταστρέψει επίσης.Ο μπόμπο είχε καταφέρει να φάει ένα και εφύγε από το σπιτάκι και κάθισε πάνω στο παρμπίζ.Τώρα του έχω πάρει ένα πολύ ωραία πλαστικό με σιδερένια καγκελάκια και απ'ότι φαίνεται τον βολεύει.

Εγώ πάντως πήρα πάνινο (για να είναι το ψιψινι μου στα μαλακά)! Το μεσαίο μεγεθος που πήρα και είναι ευρύχωρο ακόμα και για μια ενήλικη γατα κόστισε 30€.

Εμένα τα 2 πάνινα που είχα τα λέρωσαν και τα φαγαν..Ο Μπόμπο έχει μια τάση να καταστρέφει τα παιχνίδια του πάντως.Όλο ακέφαλα ποντικάκια βρίσκω στο σπίτι και γούνινες ουρίτσες..

Ειδα και εκεινα τα χιονοτετοια :P αππα κατι τιμεσ και σιγα τι ειναι μια βαση και ενασ κορμος με γοθνα απο πανω.Ποιο φτηνα θα μου στηχησει σε ενα μαραγκο να το φτιακσει και να βαλω εγω τη γουνα με κολα.

Κάπου τόσο είχα πάρει κι εγώ το δικό μου. Πλαστικό, με σιδερένια κάγκελα. Να πλένεις και συχνά! :)

Το πάνινο μπορεί να κοπεί και με τα πλυσίματα να χαλάσει..
Εμείς έχουμε πλαστικό χωράνε και οι δύο με μαλακό στρωματάκι.. έχει και πιατάκι για νερό!!!!
Το είχα πάρει περίπου 35 ευρώ και το έχω βολευτεί πολύ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back