purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτα τα πλαστικα,σε στιλ τσαντα η κατι αλλα κλουβακια αλλα οχι πλαστικα απο πανι.Εγω μεχρι στιγμησ κανα 2 φορες που χρειαστηκε την εβαλα σε ενα σακιδιακι κοκκινο με το κεφαλι τησ μονο εξω και την ειχα αγκαλιτσα οπως τα μωρα.Πιο λετε να με βολεψει?
Εσεις σε τι τιμες τα εχαιτε δει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lady
Δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Lady
Δραστήριο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
αππα κατι τιμεσ και σιγα τι ειναι μια βαση και ενασ κορμος με γοθνα απο πανω.Ποιο φτηνα θα μου στηχησει σε ενα μαραγκο να το φτιακσει και να βαλω εγω τη γουνα με κολα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος

maxi2
Δραστήριο μέλος
Εμείς έχουμε πλαστικό χωράνε και οι δύο με μαλακό στρωματάκι.. έχει και πιατάκι για νερό!!!!
Το είχα πάρει περίπου 35 ευρώ και το έχω βολευτεί πολύ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool