sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος
!!!!Προχτες λοιπον η αρης ηταν εξω ...ακουσα ενα νιαουριτο κ λεω θελει να μπει μεσα ...βγαινω στο παραθυρο κ βλεπω εναν συγκατοικο στην εισοδο ...(να σημειωσω οτι ο ο συγκεκριμενος ηταν συμμαθητης της μανας μου,η γυναικα του διαχειριστρια κ με πολυ καλες σχεσεις μαζι μου κ με την οικογενεια μου ενω τελος αφιλοκερδως τους διαβαζα τα 2 παιδια και τους εφτιαχνα εργασιες για το σχολειο μεχρι τα ξημερωματα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ)του λεω Μανωλη ανοιξε να μπει η γατα μεσα...αρχιζει να την κλωτσαει και να της κανει ξουτ ξουτ...του επαναλαμβανω μανωλη ανοιξε να μπει η γατα μεσα ειναι δικια μου μην την κλωτσας......ΟΧΙ Η ΓΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ...αυτο ηταν τα παιρνω στο κρανιο κατεβαινω κατω και τον αρχιζω ...τι λες ρε παλιομαλα....α που δεν θα μπει η γατα μεσα θα μας κανεις κουμαντο στο σπιτι μας τι θα βαλουμε κ τι δε θα βαλουμε...μπλα μπλα ....ειμαι διαχειριστης μου λεει ....διαχειριστρια ειναι η γυναικα σου του λεω...Ε ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ εεε θα μας κλασεις τα αρχ.... εεε δεν αντεξα ....βγηκε εξω το αγορι μου πιαστηκανε στα χερια κ τελειωμο δεν εχει η ιστορια...ποσο ηλιθιος μπορει να ειναι ενας ανθρωπος να μην σεβεται τι εχεις κανει για την οικογενεια του ...... και να τα βαζει με ενα ζωντανο που δεν φταιει σε τπτ ????εν τω μεταξυ η ....διαχειριστρια η γυναικα του δεν ξερει να γραψει ανακοινωσεις κ τις γραφω εγω ...την πολυκατοικια την στολιζω με δικα μου λεφτα τα χριστουγεννα ...η γιαγια μου ηταν 40 χρονια διαχειριστρια ...ημαστε στην πολυκατοικια απο τοτε που χτιστηκε κ θα ρθει να μου πει ΤΙ???????κ καινουριοι να μασταν αγνωστοι μεταξυ μας ηταν συμπεριφορα αυτη?????ΑΙΣΧΟΣ Κ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ....Εστειλε κ την γυναικα του στην μανα μου να της πει οτι τον εβρισα να με κανει νταντα ...τον στολισε κ η μανα μου καταλληλα και η γυναικα του ζητησε συγγνωμη με την δικαιολογια οτι δεν ηξερε πως ηταν δικια μου η γατα κατι που ειναι εντελως αναληθες και εκτος αυτου κ δικια μου να μην ηταν ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΑΤΑ.Ο μ...ας πεταξε κ το νερο κ το φαγακι που ειχα για κατι αδεσποτες γατουλες.....ουφ συγχυστηκα παλιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος

....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος

sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος
εχει χαρη που λυπαμαι τη γυναικα του...Eγώ θα μάζευα τα κακά της γάτας μου σε καθημερινή βάση και θα τα άφηνα στην μόστρα του αυτοκινήτου του του μ.......α.![]()
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος
καταρχην ξεκινησα να του μιλαω με ωραιο τροπο για να μην γινει ετσι η κατασταση οπως κατεληξε.....κ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΚΑΤΩ μην δινουμε λαθος εντυπωσεις ...τα πιατακια για τα αδεσποτα δεν τα εχω στην πολυκατοικια για να παρω αδεια απο κανεναν τα εχω σε ενα δεντρο...οσο για νομους που μου λες....δεν ξερεις για τι ανθρωπο μιλαμε κοριτσι μου δεν εχει ιδεα ουτε απο νομους ουτε απο τιποτα ειναι καθυστερημενος κ ποια διαχειριστικη επιτροπη μου μιλας ...η διαχειριστρια ειναι αλλοδαπη δεν ξερει ουτε να γραψει ολα εγω κ η μανα μου τα κανουμε ....ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΤΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ γιαυτο κ ζητησε συγγνωμη.αυτα που εκανα για την οικογενεια του δεν τα εκανα για να διασφαλισω καμμια απολυτως φιλια τα εκανα μονο κ μονο επειδη ξερω τα παιδακια τους απο την κοιλια της μανας τους κ αυτα δεν φταιν που εχουν τρελο πατερα ...ΑΠΑΙΤΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Κ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΛ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ.Δεν λεω τπτ το παραλογο απλα λογικα πραγματα λεω....oσο για τον νομο που απαγορευει να βγαζουμε τα κατοικιδια μας ....δεν ξερω αν υπαρχει τετοιος νομος κι αν υπαρχει με γεια του κ χαρα του,εγω τα δικα μου τα ζωα δεν προκειται να κρατησω φυλακισμενα σε τεσσερις τοιχους,εφοσον θελουν να βγουν εξω θα βγουν.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ "ΖΩΑ"ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΦΥΛΑΚΗΘα σου συστηνα να μην ξαναπαρεις τον νομο στα χερια σου. Υαρχει νομος που τιμβρει την κακοποιησ ζωου και μπριες εφοσον εχεις μαρτυρες να του κανεις μυνηση ( πολλες κλωτσιες ακουσα και μοπυθ εκανε εντυπωση πως και δεν αντεδρασες πιο νωρις) Δευτερον ο νομος λεει εξισου οτι τα δικα μας ζωα πρεπει να τα εχουμε μεσα. Δεν υ=ηταν υποχρεωμενος να ανοιξει τη πορτα. Εξισου το να κανει κανεις πραγματα δωρεαν για τους αλλους δεν εξασφαλιζει φιλιες η καλη διαθεση οπως φαινεται. Οι ξεκαθαροι λογαριασμοι ειναι που κανουν τους καλους φιλους. Δεν ξερω εαν βοηθησε αλλα προσωοπικα δεν θα αηνα γατουλα μου εξω και δεν θα τοποθετουσα πιατακια χωρις τη συμφωνη γνωμη και εγκριση τηε διαχειριστικης επιτροπης. μεις ετσι κααμε και δεν υπηρχε κανενα προβλημα γιατι συμφωνησαν και γραφτηκε στα πρακτικα.Οποτε δεν κουνιεται κανεις.
kyveli
Νεοφερμένο μέλος
Θα είχα φέρει την αστυνομία και θα είχα κάνει τη νόμιμη καταγγελία. Δε θα με ενδιέφερε το αν "τραβάω το σκοινί και αν μένουμε στην ίδια πολυκατοικία, ή αν θα λέμε καλημέρα μετά από το συμβάν". (ούτως ή άλλως δεν επρόκειτο να τους ξαναέλεγα καλημέρα).
Τέτοιες συμπεριφορές είναι εντελώς απαράδεκτες. Παρόλα αυτά συμφωνώ με όσα έγραψε η yasmin ειδικά όταν πρόκειται για πολυκατοικία και όχι για μονοκατοικία. (γατάκια μέσα) Καταλαβαίνω όμως και τη δική σου πλευρά που μέχρι τώρα το κλίμα ήταν φιλικό και ξαφνικά σου κλωτσήσανε το γατάκι.
Γενικά είμαι της λογικής να μη βρίζω ώστε να μην έχει ο άλλος καμία νομική λαβή. Το δε βρίζω δε σημαίνει βέβαια ότι δε μιλάω.
Επίσης σε τέτοιες περιπτώσεις δε μετράει, κατά την ταπεινη μου γνώμη, ποιός είναι διαχειριστής, ποιός ενοικιαστής, ποιός ιδιοκτήτης, ποιός παλιός και νέος... (όπως και συ πολύ σωστά έγραψες). Στην πολυκατοικία όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Θα σου πρότεινα να τον καταγγείλεις.
menia
Δραστήριο μέλος
sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος
συμφωνω απολυταΠαιδιά εγώ δεν θα πρότεινα με τίποτα καταγγελίες κλπ κλπ. Τα πράγματα μπλέκονται όταν ο άλλος μένει στην ίδια πολυκατοικία με σένα. Απλά θα έλεγα να έχεις στα μάτια σου τον γάτο σου όταν βγαίνει έξω. Μέγιστη προσοχή μην τυχόν και ρίξει τίποτα δηλητηριώδες ο βλάκας. Οσο για τα διαβάσματα στα παιδάκια του? Αστο καλύτερα, ευχαριστώ δεν θα σου πει κανένας και, εγώ προσωπικά, την αχαριστία δεν τη συγχωρώ...
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα παιδάκια δεν φταίνε που ο πατέρας τους φέρθηκε έτσι απαίσια... Και εφόσον η γυναίκα του ζήτησε συγνώμη, εγώ θα το ξεχνούσα. Θα το άφηνα εκεί. Δεν είσαι υποχρεωμένη φυσικά να συνεχίσεις να βοηθάς τα μικρά στα μαθήματά τους, αλλά θα έπαιρνες extra karma points αν το έκανες -με τους δικούς σου, φυσικά, όρους...
Μην δίνεις τόση σημασία, οι άνθρωποι είμαστε περίεργα πλάσματα, μπορεί ο πατέρας τους να το μετάνιωσε που σου φέρθηκε έτσι μετά... να ήταν απλά μια κακιά στιγμή.
Πρόσεχε το γατούλι σου, και ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ με το να τα αφήνεις να βγαίνουν έξω, εφόσον τα προσέχεις, φυσικά.

sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος
εχεις απολυτο δικιο τα παιδακια δεν φταινε σε τπτ ....κ δεν κραταω κακιες.Η κακια φερνει κακια σε ευχαριστω για τα καλα σου λογιαΕγώ σε συγχαίρω που διάβαζες τα παιδάκια του. Πολύ λίγοι άνθρωποι θα το έκαναν αυτό. Οι περισσότεροι δεν βοηθάνε, εκτός κι αν έχουν κάτι να καρπωθούν στο μέλλον.
Τα παιδάκια δεν φταίνε που ο πατέρας τους φέρθηκε έτσι απαίσια... Και εφόσον η γυναίκα του ζήτησε συγνώμη, εγώ θα το ξεχνούσα. Θα το άφηνα εκεί. Δεν είσαι υποχρεωμένη φυσικά να συνεχίσεις να βοηθάς τα μικρά στα μαθήματά τους, αλλά θα έπαιρνες extra karma points αν το έκανες -με τους δικούς σου, φυσικά, όρους...
Μην δίνεις τόση σημασία, οι άνθρωποι είμαστε περίεργα πλάσματα, μπορεί ο πατέρας τους να το μετάνιωσε που σου φέρθηκε έτσι μετά... να ήταν απλά μια κακιά στιγμή.
Πρόσεχε το γατούλι σου, και ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ με το να τα αφήνεις να βγαίνουν έξω, εφόσον τα προσέχεις, φυσικά.![]()
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Καλησπερα θελω να σας παραθεσω ενα περιστατικο που συνεβη πριν λιγες μερες κ μας εκανε να βγουμε απο τα ρουχα μας....Οπως καθε απογευμα ειχαμε ανοιξει το παραθυρο για να καθονται τα γατακια κ να αγναντευουν εξω...ο Μπομπακος δεν το κουναει ρουπι απο το σπιτι αλλα η αρης θελει καμμια φορα να πηδαει κατω κ να προσπαθει να ανεβει στο δεντρο μπροστα στο παραθυρο μας.Δεν απομακρυνεται ποτε την κοιταζω απο το παραθυρο κ σε κανα δεκαλεπτο που βαριεται νιαουριζει να της ανοιξω την πορτα της πολυκατοικιας να μπει.Μπαινει μεσα μονη της το καλο μου!!!!Ολη απο την πολυκατοικια την αγαπανε κ οταν την δουν της ανοιγουν να μπει κ εκεινη μας χτυπαει την πορτα!!!!Προχτες λοιπον η αρης ηταν εξω ...ακουσα ενα νιαουριτο κ λεω θελει να μπει μεσα ...βγαινω στο παραθυρο κ βλεπω εναν συγκατοικο στην εισοδο ...(να σημειωσω οτι ο ο συγκεκριμενος ηταν συμμαθητης της μανας μου,η γυναικα του διαχειριστρια κ με πολυ καλες σχεσεις μαζι μου κ με την οικογενεια μου ενω τελος αφιλοκερδως τους διαβαζα τα 2 παιδια και τους εφτιαχνα εργασιες για το σχολειο μεχρι τα ξημερωματα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ)του λεω Μανωλη ανοιξε να μπει η γατα μεσα...αρχιζει να την κλωτσαει και να της κανει ξουτ ξουτ...του επαναλαμβανω μανωλη ανοιξε να μπει η γατα μεσα ειναι δικια μου μην την κλωτσας......ΟΧΙ Η ΓΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ...αυτο ηταν τα παιρνω στο κρανιο κατεβαινω κατω και τον αρχιζω ...τι λες ρε παλιομαλα....α που δεν θα μπει η γατα μεσα θα μας κανεις κουμαντο στο σπιτι μας τι θα βαλουμε κ τι δε θα βαλουμε...μπλα μπλα ....ειμαι διαχειριστης μου λεει ....διαχειριστρια ειναι η γυναικα σου του λεω...Ε ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ εεε θα μας κλασεις τα αρχ.... εεε δεν αντεξα ....βγηκε εξω το αγορι μου πιαστηκανε στα χερια κ τελειωμο δεν εχει η ιστορια...ποσο ηλιθιος μπορει να ειναι ενας ανθρωπος να μην σεβεται τι εχεις κανει για την οικογενεια του ...... και να τα βαζει με ενα ζωντανο που δεν φταιει σε τπτ ????εν τω μεταξυ η ....διαχειριστρια η γυναικα του δεν ξερει να γραψει ανακοινωσεις κ τις γραφω εγω ...την πολυκατοικια την στολιζω με δικα μου λεφτα τα χριστουγεννα ...η γιαγια μου ηταν 40 χρονια διαχειριστρια ...ημαστε στην πολυκατοικια απο τοτε που χτιστηκε κ θα ρθει να μου πει ΤΙ???????κ καινουριοι να μασταν αγνωστοι μεταξυ μας ηταν συμπεριφορα αυτη?????ΑΙΣΧΟΣ Κ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ....Εστειλε κ την γυναικα του στην μανα μου να της πει οτι τον εβρισα να με κανει νταντα ...τον στολισε κ η μανα μου καταλληλα και η γυναικα του ζητησε συγγνωμη με την δικαιολογια οτι δεν ηξερε πως ηταν δικια μου η γατα κατι που ειναι εντελως αναληθες και εκτος αυτου κ δικια μου να μην ηταν ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΑΤΑ.Ο μ...ας πεταξε κ το νερο κ το φαγακι που ειχα για κατι αδεσποτες γατουλες.....ουφ συγχυστηκα παλι
Aυτό είναι απαίσιο.Τρομερό!Και μάλιστα είχατε και κάποιες φιλικές σχέσεις.Ο απαίσιος!Και να ήταν άγνωστη γάτα όπως είπατε δεν έχει δικαίωμα να το κλωτσάει.
καταρχην ξεκινησα να του μιλαω με ωραιο τροπο για να μην γινει ετσι η κατασταση οπως κατεληξε.....κ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΚΑΤΩ μην δινουμε λαθος εντυπωσεις ...τα πιατακια για τα αδεσποτα δεν τα εχω στην πολυκατοικια για να παρω αδεια απο κανεναν τα εχω σε ενα δεντρο...οσο για νομους που μου λες....δεν ξερεις για τι ανθρωπο μιλαμε κοριτσι μου δεν εχει ιδεα ουτε απο νομους ουτε απο τιποτα ειναι καθυστερημενος κ ποια διαχειριστικη επιτροπη μου μιλας ...η διαχειριστρια ειναι αλλοδαπη δεν ξερει ουτε να γραψει ολα εγω κ η μανα μου τα κανουμε ....ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΤΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ γιαυτο κ ζητησε συγγνωμη.αυτα που εκανα για την οικογενεια του δεν τα εκανα για να διασφαλισω καμμια απολυτως φιλια τα εκανα μονο κ μονο επειδη ξερω τα παιδακια τους απο την κοιλια της μανας τους κ αυτα δεν φταιν που εχουν τρελο πατερα ...ΑΠΑΙΤΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Κ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΛ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ.Δεν λεω τπτ το παραλογο απλα λογικα πραγματα λεω....oσο για τον νομο που απαγορευει να βγαζουμε τα κατοικιδια μας ....δεν ξερω αν υπαρχει τετοιος νομος κι αν υπαρχει με γεια του κ χαρα του,εγω τα δικα μου τα ζωα δεν προκειται να κρατησω φυλακισμενα σε τεσσερις τοιχους,εφοσον θελουν να βγουν εξω θα βγουν.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ "ΖΩΑ"ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΦΥΛΑΚΗ
Δεν θέλω φανώ NA κακιά αλλά κατά μάνα κατα κύρη.
Γιατί και εγώ είχα κάποιους/ες ''φίλους/ες'' που τους ταίζαμε τους ποτίζαμε και τώρα μας βλέπουν και πάνω το κεφάλι.Ούτε μας ξέρουν.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος
μην ανησυχεις κ εμεις εχουμε μπολικους απο αυτους....Aυτό είναι απαίσιο.Τρομερό!Και μάλιστα είχατε και κάποιες φιλικές σχέσεις.Ο απαίσιος!Και να ήταν άγνωστη γάτα όπως είπατε δεν έχει δικαίωμα να το κλωτσάει.
Δεν θέλω φανώ κακιά αλλά κατά μάνα κατα κύρη.
Γιατί και εγώ είχα κάποιους/ες ''φίλους/ες'' που τους ταίζαμε τους ποτίζαμε και τώρα μας βλέπουν και πάνω το κεφάλι.Ούτε μας ξέρουν.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
την επομενη φορα αν ο συγκεκριμενος καφρος σου ξανα κλοτσηση τον γατουλι σου στηλε κανενα μηνυμα κατα δω να ερθω να τον στειλω διακοπες στην αυλη του κατ. θα του κανω δωρο και ενα αναπηρηκο καροτσακι να βολταρη. στο ζητω για χαρι. στην αναγκη δινω και αμηβη Υ. Γ. καλα εκανε το αγορι σου και τον ζβερκοσε να αγιαση το χερι του
gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπερα θελω να σας παραθεσω ενα περιστατικο που συνεβη πριν λιγες μερες κ μας εκανε να βγουμε απο τα ρουχα μας....Οπως καθε απογευμα ειχαμε ανοιξει το παραθυρο για να καθονται τα γατακια κ να αγναντευουν εξω...ο Μπομπακος δεν το κουναει ρουπι απο το σπιτι αλλα η αρης θελει καμμια φορα να πηδαει κατω κ να προσπαθει να ανεβει στο δεντρο μπροστα στο παραθυρο μας.Δεν απομακρυνεται ποτε την κοιταζω απο το παραθυρο κ σε κανα δεκαλεπτο που βαριεται νιαουριζει να της ανοιξω την πορτα της πολυκατοικιας να μπει.Μπαινει μεσα μονη της το καλο μου!!!!Ολη απο την πολυκατοικια την αγαπανε κ οταν την δουν της ανοιγουν να μπει κ εκεινη μας χτυπαει την πορτα!!!!Προχτες λοιπον η αρης ηταν εξω ...ακουσα ενα νιαουριτο κ λεω θελει να μπει μεσα ...βγαινω στο παραθυρο κ βλεπω εναν συγκατοικο στην εισοδο ...(να σημειωσω οτι ο ο συγκεκριμενος ηταν συμμαθητης της μανας μου,η γυναικα του διαχειριστρια κ με πολυ καλες σχεσεις μαζι μου κ με την οικογενεια μου ενω τελος αφιλοκερδως τους διαβαζα τα 2 παιδια και τους εφτιαχνα εργασιες για το σχολειο μεχρι τα ξημερωματα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ)του λεω Μανωλη ανοιξε να μπει η γατα μεσα...αρχιζει να την κλωτσαει και να της κανει ξουτ ξουτ...του επαναλαμβανω μανωλη ανοιξε να μπει η γατα μεσα ειναι δικια μου μην την κλωτσας......ΟΧΙ Η ΓΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ...αυτο ηταν τα παιρνω στο κρανιο κατεβαινω κατω και τον αρχιζω ...τι λες ρε παλιομαλα....α που δεν θα μπει η γατα μεσα θα μας κανεις κουμαντο στο σπιτι μας τι θα βαλουμε κ τι δε θα βαλουμε...μπλα μπλα ....ειμαι διαχειριστης μου λεει ....διαχειριστρια ειναι η γυναικα σου του λεω...Ε ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ εεε θα μας κλασεις τα αρχ.... εεε δεν αντεξα ....βγηκε εξω το αγορι μου πιαστηκανε στα χερια κ τελειωμο δεν εχει η ιστορια...ποσο ηλιθιος μπορει να ειναι ενας ανθρωπος να μην σεβεται τι εχεις κανει για την οικογενεια του ...... και να τα βαζει με ενα ζωντανο που δεν φταιει σε τπτ ????εν τω μεταξυ η ....διαχειριστρια η γυναικα του δεν ξερει να γραψει ανακοινωσεις κ τις γραφω εγω ...την πολυκατοικια την στολιζω με δικα μου λεφτα τα χριστουγεννα ...η γιαγια μου ηταν 40 χρονια διαχειριστρια ...ημαστε στην πολυκατοικια απο τοτε που χτιστηκε κ θα ρθει να μου πει ΤΙ???????κ καινουριοι να μασταν αγνωστοι μεταξυ μας ηταν συμπεριφορα αυτη?????ΑΙΣΧΟΣ Κ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ....Εστειλε κ την γυναικα του στην μανα μου να της πει οτι τον εβρισα να με κανει νταντα ...τον στολισε κ η μανα μου καταλληλα και η γυναικα του ζητησε συγγνωμη με την δικαιολογια οτι δεν ηξερε πως ηταν δικια μου η γατα κατι που ειναι εντελως αναληθες και εκτος αυτου κ δικια μου να μην ηταν ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΑΤΑ.Ο μ...ας πεταξε κ το νερο κ το φαγακι που ειχα για κατι αδεσποτες γατουλες.....ουφ συγχυστηκα παλι
....σοβαρή ψυχασθένεια, που κατα πάσα πιθανότητα οφείλεται σε σοβαρά παιδικά ψυχικά τραύματα.... για τη θεραπεία της οποίας,πολλές φορές είναι άμεση ανάγκη η νοσηλεία του ασθενούς σε ψυχιατρική μονάδα για εντατικότερη παρακολούθηση της πορείας της νόσου...
Τουτέστιν, μη του δίνεις καμιά σημασία, αδιαφόρησε εντελώς, δείξε οίκτο για εναν άρρωστο άνθρωπο... και πρόσεχε τα γατουλινάκια σου

ΑΘΗΝΑ2
Νεοφερμένο μέλος
παλι καλα που ησουν εκει και το ειδες!στη δικια μου πολυκατοικια απο την μια κανουν τους φιλοζωους μπροστα στους αλλους και απο πισω η φολα φολα ασε!και γιαυτο την δικια μου την εχω μονιμα εσωτερικη για να εχω το κεφαλακι μου ησυχο!εγω παντως θα τον τσακιζα και στο ξυλο για να με θυμανται και να μου πει αμα του αρεσει κιολας..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasss
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool