Κοιμήσου γατούλα!!!

• Thread starter Thread starter aiorasky
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

aiorasky

Πολύ δραστήριο μέλος

Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα.
Ποιο ειναι το πιο παραξενο ή αστειο σημειο που εχετε δει τη γατα σας να καθεται ή να κοιμαται;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρηκα την Οπρα να κοιμαται μεσα στο ψαθινο καλαθι(ειναι βαθυ) για τα απλυτα!!!! Ειχε κλεισει και το καπακι!!!

Μια φορα την βρηκα μεσα σε ενα καπελο

ΚΑληνυχτα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μέσα σε μια κανάτα. Η Α ργυρώ σημερα το πρωι....:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελειο!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Ωραίο θέμα για τέτοια ώρα! Την γατούλα μου την είχε πάρει ο ύπνος μέσα στη μαξιλαροθήκη που ήταν κρεμασμένη στην απλώστρα.
Αλλά το καλυτερο το είδα σήμερα το απόγευμα: Και τα τρία γατιά να κοιμούνται το ένα πίσω απο τ'αλλο (σαν σε τρενάκι) μέσα στο καινουργιο τους γατοτούνελ:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΚΑι γω που νομιζα πως η Οπρα στο καλαθι ηταν παραξενο!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Στην απλωστρα;:lol: :lol: :lol:

Εμένα ο γατούλης μου πάει πολλές φορές και κοιμάται σε σημεία που όχι μόνο δε φαίνεται, αλλά και αν προσπαθήσεις να τον δεις πρέπει να κάνεις ακροβατικά για να καταλάβεις αν είναι εκεί (να δεις καμιά ουρίτσα να περισσεύει κλπ:P)

Ας πούμε έχουμε κάτω από το τραπέζι της κουζίνας μία θήκη για κρασιά η οποία φτάνει σχεδόν μέχρι το ύψος του τραπεζιού (αφήνει περίπου 10εκ.) Ε, σε αυτά τα 10 εκ. πάει και χώνεται ο χοντρόγατός μου και κοιμάται και ψάααααααχνουμε εμείς :lol::lol:

Και εννοείται κάτω από όλα τα κρεβάτια και σε όλες τις γωνίτσες που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Α! επίσης με το που σηκώνομαι από την καρέκλα του γραφείου μου (είναι από τις στριφογυριστές, με ροδάκια) τσουπ, ανεβαίνει πάνω αυτός και ξαπλώνει και κοιμάται, και μόλις γυρίσω και του λέω ότι εγώ καθόμουν εκεί, με κοιτάει με ύφος "δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε δεσποινίς.. Αυτή είναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ καρέκλα"

:P

Πάνω στην τηλεόραση και να κρέμεται η ουρά μπροστά στην οθόνη, και να βλέπω tv με μια ουρά μπροστά.

Τον έχω πετύχει πολλές φορές να κοιμάται μέσα στο νιπτήρα και στην μπανιέρα..:blink: :lol: :lol: Σ'ενα τραπεζάκι δίπλα στο γραφείο μου, αλλά μόνο αν έχω ακουμπήσει τσάντα μου εκεί.. Αλλά το αγαπημένο του σημείο είναι μια υφασμάτινη ντουλάπα που έχω στο δωμάτιο μου. Σκαρφαλώνει από το πλάι και κοιμάται στην οροφή.:P

πάνω στο λαπτοπ τον χειμώνα όταν ήταν ανοιχτο.:blink: .. μάλλον επειδη κρύωνε!!! παραλίγο να μου το κάψει βεβαια αλλα χαλάλι του του φρουνάκι μου:P :P :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Πάντως τα καλύτερα κρεβατοκρυψώνες το έχουμε ξαναπεί είναι τα παπουτσια του μεγάλου μου γιού νούμερο 49.:redface:

Εμείς λόγω όγκου είμαστε λίγο περιορισμένοι. Γενικά του αρέσει να κρύβεται. Και πάλι όμως λόγω μεγέθους συνήθως κρύβει το κεφάλι του και εξέχει το χάος!
Εδώ πάντως που ξέχασα ανοιχτή την βαλίτσα μου μια χαρά βολεύτηκε. Και μάλιστα νευρίασε όταν τον βρήκα. Επίσης του αρέσει να κοιμάται πάνω σε παντόφλες και παπούτσια. Είναι βρωμερούλης και του αρέσει.

Εμείς λόγω όγκου είμαστε λίγο περιορισμένοι. Γενικά του αρέσει να κρύβεται. Και πάλι όμως λόγω μεγέθους συνήθως κρύβει το κεφάλι του και εξέχει το χάος!
Εδώ πάντως που ξέχασα ανοιχτή την βαλίτσα μου μια χαρά βολεύτηκε. Και μάλιστα νευρίασε όταν τον βρήκα. Επίσης του αρέσει να κοιμάται πάνω σε παντόφλες και παπούτσια. Είναι βρωμερούλης και του αρέσει.

Καταπληκτική αυτή με το μάτι να φαίνετε μέσα από τη βαλίτσα:up: :up: :up: :up: αλλά πραγματικά αυτό που συμβαίνει με τα παπούτσια είναι σκάνδαλο!Κι ο Όμορφος προτιμά να την αράζει πάνω στα παπούτσια των παιδιών παρά στο κρεβατάκι του,μου φαίνετε την βρίσκουν με την ποδαρίλα:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Όντως και τα δικά μου έχουν μανία με τα παπούτσια!.
Ο Παύλας κοιμάται στα πιο άβολα σημεία, όπως π.χ. μέσα σε κουτί που φυλάμε τα εργαλεία, δηλ. πάνω σε κατσαβίδια, πένσες και βίδες!!!

η πατουνα κοιματε στο κεφαλαρι του κρεβατιου μας ο ζυλιτο στον καναπε ο πισσας στο πισω κουτι μιας παλιας οθονης που την εχουμε βγαλει κ του αφησαμε το κουτι ο γρινιαρης σε ενα κουτι απο ενα παλιο στερεοφωνικο κ ο λαμπης πανω στην παππουτσοθηκη

Ρε Ελένη, απίστευτη η φωτότης Σαρδέλας.....:lol: :lol: Πως δεν έπεσε...
Εμένα πάλι κοιμούνται σε κρεβάτια, καναπέδες και τη καρέκλα του γραφείου. Το πιο "περίεργο" είναι που ανοίγουν τη ντουλάπα που έχω τα παλτά και βάζω και τα ασιδέρωτα εκεί μέσα και κοιμούνται εκει!

Ρε Ελένη, απίστευτη η φωτότης Σαρδέλας.....:lol: :lol: Πως δεν έπεσε...
Εμένα πάλι κοιμούνται σε κρεβάτια, καναπέδες και τη καρέκλα του γραφείου. Το πιο "περίεργο" είναι που ανοίγουν τη ντουλάπα που έχω τα παλτά και βάζω και τα ασιδέρωτα εκεί μέσα και κοιμούνται εκει!

στα ασιδέρωτα πάει και ο φρου μου!!! μάλλον του αρέσει γιατι μοσχομυρίζουν!!! στις γάτες αρέσει πολυ η καθαριότητα!:P

Πάνω στο laptop, στα ασυδέρωτα, μέσα στην παπουτσοθήκη και το πιο αγαπημένο του σημείο, πάνω στο χαρτοφύλακα του Κώστα. Με το που τον ακουμπάει στο πάτωμα, ο Χιόνης τον κουτουλάει τον ρίχνει και ξαπλώνει πάνω...:confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back