aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια φορα την βρηκα μεσα σε ενα καπελο
ΚΑληνυχτα!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελειο!!!!!

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Αλλά το καλυτερο το είδα σήμερα το απόγευμα: Και τα τρία γατιά να κοιμούνται το ένα πίσω απο τ'αλλο (σαν σε τρενάκι) μέσα στο καινουργιο τους γατοτούνελ

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚΑι γω που νομιζα πως η Οπρα στο καλαθι ηταν παραξενο!!!
Στην απλωστρα;

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
)Ας πούμε έχουμε κάτω από το τραπέζι της κουζίνας μία θήκη για κρασιά η οποία φτάνει σχεδόν μέχρι το ύψος του τραπεζιού (αφήνει περίπου 10εκ.) Ε, σε αυτά τα 10 εκ. πάει και χώνεται ο χοντρόγατός μου και κοιμάται και ψάααααααχνουμε εμείς

Και εννοείται κάτω από όλα τα κρεβάτια και σε όλες τις γωνίτσες που μπορεί να φανταστεί κανείς.
Α! επίσης με το που σηκώνομαι από την καρέκλα του γραφείου μου (είναι από τις στριφογυριστές, με ροδάκια) τσουπ, ανεβαίνει πάνω αυτός και ξαπλώνει και κοιμάται, και μόλις γυρίσω και του λέω ότι εγώ καθόμουν εκεί, με κοιτάει με ύφος "δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε δεσποινίς.. Αυτή είναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ καρέκλα"

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Σ'ενα τραπεζάκι δίπλα στο γραφείο μου, αλλά μόνο αν έχω ακουμπήσει τσάντα μου εκεί.. Αλλά το αγαπημένο του σημείο είναι μια υφασμάτινη ντουλάπα που έχω στο δωμάτιο μου. Σκαρφαλώνει από το πλάι και κοιμάται στην οροφή.
mimikaki
Διάσημο μέλος
.. μάλλον επειδη κρύωνε!!! παραλίγο να μου το κάψει βεβαια αλλα χαλάλι του του φρουνάκι μου

mimikaki
Διάσημο μέλος
Πάντως τα καλύτερα κρεβατοκρυψώνες το έχουμε ξαναπεί είναι τα παπουτσια του μεγάλου μου γιού νούμερο 49.
anabou
Διάσημο μέλος
Εδώ πάντως που ξέχασα ανοιχτή την βαλίτσα μου μια χαρά βολεύτηκε. Και μάλιστα νευρίασε όταν τον βρήκα. Επίσης του αρέσει να κοιμάται πάνω σε παντόφλες και παπούτσια. Είναι βρωμερούλης και του αρέσει.
Εμείς λόγω όγκου είμαστε λίγο περιορισμένοι. Γενικά του αρέσει να κρύβεται. Και πάλι όμως λόγω μεγέθους συνήθως κρύβει το κεφάλι του και εξέχει το χάος!
Εδώ πάντως που ξέχασα ανοιχτή την βαλίτσα μου μια χαρά βολεύτηκε. Και μάλιστα νευρίασε όταν τον βρήκα. Επίσης του αρέσει να κοιμάται πάνω σε παντόφλες και παπούτσια. Είναι βρωμερούλης και του αρέσει.
Καταπληκτική αυτή με το μάτι να φαίνετε μέσα από τη βαλίτσα
αλλά πραγματικά αυτό που συμβαίνει με τα παπούτσια είναι σκάνδαλο!Κι ο Όμορφος προτιμά να την αράζει πάνω στα παπούτσια των παιδιών παρά στο κρεβατάκι του,μου φαίνετε την βρίσκουν με την ποδαρίλα

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Παύλας κοιμάται στα πιο άβολα σημεία, όπως π.χ. μέσα σε κουτί που φυλάμε τα εργαλεία, δηλ. πάνω σε κατσαβίδια, πένσες και βίδες!!!
ladycat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πως δεν έπεσε...Εμένα πάλι κοιμούνται σε κρεβάτια, καναπέδες και τη καρέκλα του γραφείου. Το πιο "περίεργο" είναι που ανοίγουν τη ντουλάπα που έχω τα παλτά και βάζω και τα ασιδέρωτα εκεί μέσα και κοιμούνται εκει!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ρε Ελένη, απίστευτη η φωτότης Σαρδέλας.....![]()
Πως δεν έπεσε...
Εμένα πάλι κοιμούνται σε κρεβάτια, καναπέδες και τη καρέκλα του γραφείου. Το πιο "περίεργο" είναι που ανοίγουν τη ντουλάπα που έχω τα παλτά και βάζω και τα ασιδέρωτα εκεί μέσα και κοιμούνται εκει!
στα ασιδέρωτα πάει και ο φρου μου!!! μάλλον του αρέσει γιατι μοσχομυρίζουν!!! στις γάτες αρέσει πολυ η καθαριότητα!

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool