fru_fru
Δραστήριο μέλος
Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα.
28-06-10
12:08
Καλημερα παιδια,
Ξερει κανεις αν υπαρχει και απο που μπορω να προμηθευτω κολλαρο για γατακι περιπου 1μιση μηνος?
Στα μαγαζια που ξερω μου ειπαν δεν υπαρχει τοσο μικρο, αλλα σκεφτηκα οτι δε χανω κατι με το να ρωτησω
και εδω! Πρεπει να κανει θεραπεια για μυκητες και δε βλεπω εναλλακτικη περαν του κολλαρου για να μη γλυφει το φαρμακο!!
Καθε ιδεα δεκτη!!
Ευχαριστω,
Κατερινοφρου
Ξερει κανεις αν υπαρχει και απο που μπορω να προμηθευτω κολλαρο για γατακι περιπου 1μιση μηνος?
Στα μαγαζια που ξερω μου ειπαν δεν υπαρχει τοσο μικρο, αλλα σκεφτηκα οτι δε χανω κατι με το να ρωτησω
και εδω! Πρεπει να κανει θεραπεια για μυκητες και δε βλεπω εναλλακτικη περαν του κολλαρου για να μη γλυφει το φαρμακο!!
Καθε ιδεα δεκτη!!
Ευχαριστω,
Κατερινοφρου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
28-06-10
16:39
Απάντηση: Κολλαρο Ελισαβετ για μικρο ψιψινι??
κοιταξε εδω τα μεγεθη, κ αν δεν υπαρχει καποιο που θες, να επερνες ενα τηλ να ρωτησεις αν μπορουν να το παραγγειλουν..
https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=2215&cat=910
κοιταξε εδω τα μεγεθη, κ αν δεν υπαρχει καποιο που θες, να επερνες ενα τηλ να ρωτησεις αν μπορουν να το παραγγειλουν..
https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=2215&cat=910Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
29-06-10
10:53
Καλημέρα!
Ή θα αγοράσεις το πιο μικρό μέγεθος και θα κόψεις το γύρω γύρω μέχρι να το φέρεις στο σωστό ύψος για να μπορεί να περπατήσει το γατί... ή και νομίζω ότι είναι και η καλύτερη λύση κάνεις ένα απο χαρτόνι. Λογικά δεν έχει την δύναμη να το σκίσει τόσο μικρό γατάκι...

Περαστικά !

Ή θα αγοράσεις το πιο μικρό μέγεθος και θα κόψεις το γύρω γύρω μέχρι να το φέρεις στο σωστό ύψος για να μπορεί να περπατήσει το γατί... ή και νομίζω ότι είναι και η καλύτερη λύση κάνεις ένα απο χαρτόνι. Λογικά δεν έχει την δύναμη να το σκίσει τόσο μικρό γατάκι...

Περαστικά !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα.
29-06-10
16:02
Απάντηση: Κολλαρο Ελισαβετ για μικρο ψιψινι??
Παιδια ευχαριστω! Το μικροτερο που βρηκα ηταν απλα πελωωωωωωωωωωωωωωωριο για το ψιψινελι. Θα κανω μια κατασκευη απο χαρτονι και ελπιζω
να πανε ολα καλα!!
Παιδια ευχαριστω! Το μικροτερο που βρηκα ηταν απλα πελωωωωωωωωωωωωωωωριο για το ψιψινελι. Θα κανω μια κατασκευη απο χαρτονι και ελπιζω
να πανε ολα καλα!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki