χροστοφορος κ.
Νεοφερμένο μέλος
εχω δυο γατους και ο ενας μαλιστα μπαινει μεσα στο σπιτι(τρωει στο μπαλκονι και μπαινει στο σπιτι για να φτασει εκει, πολλες φορες κοιμαται και μεσα) πριν μια εβδομαδα του εβαλα κολλαρο για τους ψυλλους αρκει αυτο ή χρειαζομαι κατι παραπανω;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.

Εφοσον βγαινει και εξω..εχω την εντυπωση οτι δεν αρκει το κολλαρο.Καλυτερα να τον ψεκαζεις με το ειδικο φαρμακο,ή να του βαζεις την ειδικη αμπουλα στο σβερκο για τους ψυλλους.Ο γιατρος τι σου ειπε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
κι εγώ πιστεύω το ίδιο με την πουπουλίνα. αν βγαίνει έξω μάλλον βάλε του και φάρμακο...

χροστοφορος κ.
Νεοφερμένο μέλος
να σας ρωτισω η αμπουλα ακουγεται η ποιο ευκολη λυση αλλα εχω ακουσει οτι μπορει να δημιουργησει δερματικα προβληματα αληθευει αυτο;;;
αν οχι ποια αμπουλα θα μου συστιναται;;;
ευχαριστω που με βοηθατε...
δεν ξερω για δερματικα...
απλα οταν βαλεις αμπουλα η κτηνιατρος μου λεει οτι δεν πρεπει το ζωο να βραχει 2 ημερες πριν και δυο ημερες μετα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, μπορεί να εμφανίσουν δερματικά προβλήματα, αλλά σε ζώα που μπαινοβγαίνουν και έχουν ψύλλους θα είχες ήδη δει προβλήματα στο τρίχωμα ή το δέρμα τους και αφού δεν έχουν, δεν είναι και τόσο ευαίσθητα! Η πιο ασφαλής και αποτελεσματική αμπούλα είναι η stronghold!
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
αγαπητοί συνγατόφιλοι χαιρετώ..
θέλω τα φώτα σας σχετικά με το εξής..αποφάσισα να βάλω στην παμαμπού αυτό το κολάρο,που κρατά μακριά τους ψύλλους για 8 μήνες.δεν ξάρω αν επιτρέπεται να αναφέρω την ακριβή μάρκα,οπότε το αποφεύγω.ρώτησα τον κτηνίατρο,αν θα επιτρέπεται να συνεχίσω να κοιμάμαι με την παμαμπού κ μου είπε, πως ναι.διάβασα όμως τις οδηγίες χρήσης κ αναφέρεται πως πρέπει να αποφεύγεται να κοιμάται ο ιδιοκτήτης με τη γάτα...τελικά..τί ισχύει?!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω κάτι γι αυτό μιας και επειδή οι γάτες ζουν αποκλειστικά στο σπίτι, αρκούμαι στις αμπούλες όποτε είναι αναγκαίο.
Στη θέση σου για να είμαι καλυμμένη θα ρώταγα τη γνώμη και άλλων κτηνιάτρων.. ίσως να έκανα και μια ερώτηση και στο pet από όπου προμηθεύτηκα το κολάρο..

Από την άλλη, επειδή βγάζουν έντονη μυρωδιά για κάποιες μέρες στην αρχή αυτά τα προιόντα(φυτικά και μη) δεν θα την ανέβαζα στο κρεβάτι, επειδή εμένα προσωπικά με ενοχλεί η μυρωδιά και με εμποδίζει στην αναπνοή. Και αυτό που θα σκεφτόμουνα είναι πως πρόκειται στην ουσία για φάρμακο και χημικά.. ίσως δεν είναι ότι καλύτερο να τα αναπνέεις όλο το βράδυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
backdrop σευχαριστω πολυ για την απάντηση...στη μία πρώτη μέρα που της το έχω βαλει θα έλεγα πως από άποψης μυρωδιάς, δεν τίθεται θέμα..είναι απολύτως άοσμο..σαφώς θα ζητήσω απόψεις κι από άλλους κτηνιάτρους απλά είναι σκ...κ ήθελα κάτι πιο πρακτικό.δυστυχώς πολλοί κτηνίατροι δεν έχουν προσωπική άποψη κ λέει καθείς τα δικά του...ελπίζω μέχρι τη δευτέρα να μη γίνει κάτι πολύ τραγικο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool