vasikosta
Νεοφερμένο μέλος
Η vasikosta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
03-11-07
12:48
Δεν εχει κανένα από τα συμπτωματα που αναφερατε.Θα κοιταξω το θεμα με τον υπέρηχο μηπως καταλαβουμε τι συμβαινει.
Εν τω μεταξυ χθες σε μια προσπαθεια να της δώσουμε το χαπι της, μου δωσε μια δαγκωμάτια τρέλη το ατιμο!!!!
Εν τω μεταξυ χθες σε μια προσπαθεια να της δώσουμε το χαπι της, μου δωσε μια δαγκωμάτια τρέλη το ατιμο!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
03-11-07
16:44
το χάπι και οι γάτες ειναι μια πονεμένη ιστορια... Εγώ για την αποπαρασίτωση του δίνω πλέον βερμοξ με σύρριγγα και σωληνάκι που εφαρμόζει στην άκρη της. Και πάλι μάχη γίνεται...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
19-11-07
20:54
και εμενα εχει αιμα στα κακακια της αλλα ο γιατρος μου ειπε να της δωσω σιροπι ercefuril και για διαιτα δεν μου ειπε τιποτε.Μηπως θα επρεπε να κανω κατι αλλο? ειναι μολις 45 ημερων,και τις δινω μονο βραστο κοτοπουλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum