Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα.
12-01-08
01:03
Επειδή τώρα τελευταία είμαι κρυωμένος θέλω να ξέρω αν γίνεται να κολλήσει ο γάτος από εμένα.
Καλό είναι επίσης να ξέρω γενικώς αν μεταδίδονται οι ανθρώπινες αρρώστειες στους γάτους και τις γάτες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλό είναι επίσης να ξέρω γενικώς αν μεταδίδονται οι ανθρώπινες αρρώστειες στους γάτους και τις γάτες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
12-01-08
01:14
Δεν μεταδίδονται. Μας το λέει ο κτηνίατρός μας κι επιπλέον με τόσες αρρώστιες που έχουμε περάσει με την αδερφή μου τώρα τα γατάκια μας θα έπρεπε να μην είναι μαζί μας!!!!
Θού Κύριε!!!!!!!!
Από κρυολόγημα μέχρι και βροχίτιδα έχουμε περάσει. Τίποτα ευτυχώς!!
Θού Κύριε!!!!!!!!
Από κρυολόγημα μέχρι και βροχίτιδα έχουμε περάσει. Τίποτα ευτυχώς!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
12-01-08
10:51
Η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενειών που προσβάλλουν τους ανθρώπους δεν μεταδίδονται στα ζώα (όπως επίσης και οι περισσότερες ασθένειες των ζώων δεν μεταδίδονται στους ανθρώπους). Υπάρχουν πολύ λίγες εξαιρέσεις: οι ανθρωποζωονόσοι (που μεταδίδονται από τους ανθρώπους στα ζώα) και οι ζωοανθρωπονόσοι (που μεταδίδονται από τα ζώα στους ανθρώπους).
Ωστόσο, το κρυολόγημα, η γρίπη, οι διάφορες λοιμώξεις που παθαίνουμε συνήθως το χειμώνα δεν συγκαταλέγονται σ' αυτές και σίγουρα δεν θέτουν σε κίνδυνο τις γάτες μας.
Ωστόσο, το κρυολόγημα, η γρίπη, οι διάφορες λοιμώξεις που παθαίνουμε συνήθως το χειμώνα δεν συγκαταλέγονται σ' αυτές και σίγουρα δεν θέτουν σε κίνδυνο τις γάτες μας.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα.
12-01-08
11:45
Με μόνη εξαίρεση τα νεογέννητα γατάκια που είναι πολύ ευαίσθητα. Οι μεγαλύτερες γάτες δεν κινδυνεύουν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum