Κολπικά υγρά;;;

Μπρέτσελ

Νεοφερμένο μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Καλησπέρα σας!!!
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν ειναι φυσιολογικό οι γατούλες να έχουν κολπικά υγρά;
Ξύπνησα και παρατήρησα λεκέδες στο σεντόνι μου! Έχει δύο μέρες τωρα..αλλα σήμερα ήταν πιο έντονοι!
Την παρακολουθώ να καθαρίζεται συνέχεια αλλα παρολαύτα αφήνει στάμπες....!
Είναι φυσιολογικό; Πόσο διαρκεί;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Για να σου απαντήσει κάποιος σίγουρα χρειάζεται και άλλες πληροφορίες. Τί ηλικία έχει η γατούλα; Είναι στειρωμένη; Αν όχι έχει περάσει αρκετούς οίστρους; Γιατί αν δεν είναι στειρωμένη πιθανόν να είναι πύον, που δεν είναι και πολύ καλό σημάδι αυτό.
Στη θέση σου θα την πήγαινα στον κτηνίατρο απο τα πρώτα σημάδια. Μιλήστε εστω και τηλεφωνικά μέχρι να μπορέσεις τουλάχιστον αύριο να την πάς. Πάντως μη το αφήσεις. Μπορεί να είναι απο τίποτα ως πολλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Κολπικα υγρα;;;

διάφανα υγρά από τον κόλπο, είχα παρατηρήσει πως είχε η γατούλα μου, όταν είχε οίστρους. Αν δεν είναι στειρωμένη, όμως, τότε μάλλον είναι πύον από πυομήτρα και χρειάζεται επειγόντως να τη δει κτηνίατρος, γιατί πάθηση αυτή εξελίσσεται σε καρκίνο...Εύχομαι να είναι όλα καλά! Αν δεν είναι στειρωμένη η γατούλα, σου συνιστώ να το κάνεις άμεσα, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί ο οιστρικός κύκλος και πριν αρχίσει ο επόμενος.

Θα πρότεινα να δει κτηνίατρος τη γάτα το συντομότερο δυνατόν...
Είναι ο μόνος ο οποίος μπορεί να σου πει με σιγουριά τι συμβαίνει και πως αντιμετωπίζεται.

Χρόνια Πολλά!!! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Είναι 10 μήνων το μωρό μου!!! Δεν την έχω στειρώσει ακομη γιατι εχω οικονομικές δυσκολίες!
Τέλη Γενάρη είχε τον πρώτο της οίστρο, ακολόυθησαν αλλοι 2... τώρα έχει περίπου ενα μήνα που δεν έχει εμφανίσει σημάδια οίστρου!
Κατατάλα δεν έχω παρατηρήσει οτιδήποτε περίεργο..κοιμάται κανονικά, τρώει, παίζει...!
Αυτό που παρατήρησα επίσης ειναι οτι χτες που καθαριζότανε, τα υγρά πάνω της ήταν άσπρα/διαφανή! Στο σεντόνι όμως οι λεκέδες ήταν κιτρινοποί!!!

Χρόνια Πολλά!!! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Είναι 10 μήνων το μωρό μου!!! Δεν την έχω στειρώσει ακομη γιατι εχω οικονομικές δυσκολίες!
Τέλη Γενάρη είχε τον πρώτο της οίστρο, ακολόυθησαν αλλοι 2... τώρα έχει περίπου ενα μήνα που δεν έχει εμφανίσει σημάδια οίστρου!
Κατατάλα δεν έχω παρατηρήσει οτιδήποτε περίεργο..κοιμάται κανονικά, τρώει, παίζει...!
Αυτό που παρατήρησα επίσης ειναι οτι χτες που καθαριζότανε, τα υγρά πάνω της ήταν άσπρα/διαφανή! Στο σεντόνι όμως οι λεκέδες ήταν κιτρινοποί!!!

μμμ, ανησυχητικό το κίτρινο χρώμα...κτηνίατρος ΑΜΕΣΑ!!!!

Συμφωνώ απολύτως. Στον κτηνίατρο πρέπει να την πας άμεσα....μην το καθυστερήσεις άλλο. Μπορεί να είναι μια απλή μόλυνση εως κάτι πιο σοβαρό, πράγμα που το οποίο εννοείται πως όλοι απευχόμαστε.
Αν θες γενικώς τη συμβουλή μου, πράγματα που δεν είναι φυσιολογικά να τα ελέγχεις άμεσα. Η έγκαιρη πρόληψη και γενικώς διάγνωση είναι η καλύτερη θεραπεία.
Το οικονομικό θέμα σε ότι αφορά στη στείρωση το καταλαβαίνω απόλυτα στις μέρες μας. Προσπάθησε όμως να ''στερηθείς'' εσύ κάτι, ή να κάνεις όπου μπορείς οικονομία για να στειρωθεί το κορίτσι σου.
Όσο καθυστερεί η στείρωση κινδυνεύει το ζωάκι.
Εγώ όταν στείρωσα το κορίτσι μου ήταν 5,5 μηνών. Μικρή μεν αλλά ξεπεταγμένη νωρίς νωρίς. Την άφηνα να κάνει τις βολτίτσες στον κήπο και όταν βαριόταν επέστρεφε.
Έκλεισα λοιπόν ραντεβού με το γιατρό και όχι μόνο στειρώθηκε αλλά τη βρήκε και έγκυο (ούτε που είχα πάρει χαμπάρι πότε ζευγάρωσε).
Που θέλω να καταλήξω; Αν την άφηνα ως 10 μηνών για παράδειγμα θα είχε περάσει 100 οίστρους...πράγμα πολύ επίφοβο αν δεν της επέτρεπα να βγει έξω.
Οπότε, στείρωση οπωσδήποτε!!

Αν τα υγρά είναι οτιδήποτε χρώμα εκτός από διαφανή, πρέπει να την δει επειγόντως κτηνίατρος. Μύρισε τα (την ώρα που βγαίνουν από τον κόλπο... σύλλεξε τα με μπατονέτα) και αν μυρίζουν πολύ έντονα και έχουν μια απαίσια μυρωδιά, φεύγεις τρέχοντας για κτηνίατρο. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Γέννησε πρόσφατα η γατούλα;

Όταν εννοώ διαφανή υγρά, εννοώ να είναι διαφανή την ώρα που βγαίνουν από τον κόλπο της. Μη κοιτάς το χρώμα που αφήνουν όπου κάθεται.

οιστρος λογικα θα ειναι.... καπου 110 ευρω μ.ο για θυληκο η στειρωση....

οιστρος λογικα θα ειναι.... καπου 110 ευρω μ.ο για θυληκο η στειρωση....

110 ευρώ είναι πάρα πολλά! Ποτέ δεν κατάλαβα, τι παραπάνω κάνουν αυτοί που παίρνουν πάνω από 110 (εμένα ένας μου είχε ζητήσει 150:mad:. Αν το ψάξουμε λίγο, η στείρωση στα θηλυκά είναι 80 ευρώ,υπό την προϋπόθεση ότι η γατούλα δεν είναι έγκυος και στα αρσενικά 60. Όπως και να 'χει όμως η γατούλα χρειάζεται άμεσα κτηνίατρο!

καλα.... δεν το συζητω εχεις δικιο.... απλα ειπα ενα μεσο ορο στα 110.... το θεμα ειναι να ειναι εμπιστοσύνης ο κτηνιατρος...!!!τωρα αν παιρνει 80-30-1000 ειναι αλλο ,πως ξερεις οτι ειναι καλος σιγουρα ,αυτο θεωρο σημαντικο!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back