Κομμωτήριο

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
κανενα καλο κομμωτη κομμωτρια που να κανει καλο κουρεμα σε ημιμακρα μαλλια και καλη τεχνικη στο χρωμα ξερετε???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω πάντως όχι.
μια φορά που έκανα το λάθος να ζητησω χτένισμα με έκαναν σαν τη βουγιουκλακη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ μιλάς???? :redface:

ΟΧΙ.
Ξέρω Κολωνάκι... αλλά με το που μπαίνεις... είναι τσούπ και στείρωση...:P

μαι ανθρωπινο εννοω, θελω μια αλλαγη βρε αδερφε...
εκεινος που ερχεται σπιτι και με κουρευει δεν κανει βαφη και βαριεμαι τη διαδικασια, αν μπορουσα να κανω κι ενα ρεκτιφιε αποτριχωση και πεντικουρ θα αισθανομουν πολυ καλυτερα....:(

εγω ξέρω αλλα ειναι δροσοπουλου οποτε εχω παει και για κουρεμα αλλα και για βαφη εχω μεινει υπερ ευχαριστημένη ειναι γνωστή αλυσιδα αλλα τα παιδια εκεί στο συγκεκριμενο ειναι πολυ καλα στη δουλεια τους.

ναι καταλαβα πιο λες....:hmm:

Ξέρω ένα στο Χαλάνδρι, με πραγματικά καλές τιμές & εξαιρετικό αποτέλεσμα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back