RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Η RINIO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα.
26-09-13
13:26
Καλησπερα, ήθελα να ρωτήσω εαν εχει δοκιμάσει κανείς τις κονσερβούλες Natures menu.
Συστατικά: ελάχ. ποσότητα φρέσκο φιλέτο κοτόπουλο: 43%, φρέσκο φιλέτο γαλοπούλας: 28%, πατάτα: 8%, καρότο: 6%,
αρακάς: 4%, ηλιέλαιο <1%, φώσφορο και ιχνοστοιχεία
Αναλυτικά συστατικά: Πρωτεΐνη (10%), Ακατέργαστα λιπαρά & λίπη (6,5%), Τέφρα (2,5%), ινώδεις ουσίες (0,4%), υγρασία (79%)
Πρόσθετα (ανά kg): Βιταμίνη Α 2.000iu/kg, ταυρίνη 200mg/kg. Βιταμίνη D3 320iu/kg, βιταμίνη Ε 30mg/kg.
Ιχνοστοιχεία: ιωδιούχο κάλιο, 0.2mg/kg, 2.1mg/kg οξείδιο του μαγγανίου, θειικό άλας 10mg/kg.
Γνώμες και εντυπώσεις????
Συστατικά: ελάχ. ποσότητα φρέσκο φιλέτο κοτόπουλο: 43%, φρέσκο φιλέτο γαλοπούλας: 28%, πατάτα: 8%, καρότο: 6%,
αρακάς: 4%, ηλιέλαιο <1%, φώσφορο και ιχνοστοιχεία
Αναλυτικά συστατικά: Πρωτεΐνη (10%), Ακατέργαστα λιπαρά & λίπη (6,5%), Τέφρα (2,5%), ινώδεις ουσίες (0,4%), υγρασία (79%)
Πρόσθετα (ανά kg): Βιταμίνη Α 2.000iu/kg, ταυρίνη 200mg/kg. Βιταμίνη D3 320iu/kg, βιταμίνη Ε 30mg/kg.
Ιχνοστοιχεία: ιωδιούχο κάλιο, 0.2mg/kg, 2.1mg/kg οξείδιο του μαγγανίου, θειικό άλας 10mg/kg.
Γνώμες και εντυπώσεις????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xontrogato
Νεοφερμένο μέλος
Η μαρθουλινι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα.
26-09-13
19:02
τα εχω απλα ακουστα μου τα συστησε ενας φιλος μου για αρκετα καλη τροφη.δεν ξερω παντως σιγουρα δεν εχω δοκιμασει στα διοκα μου.μου φαινεται πως εχει τσιμπημενη τιμη παντως!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
28-09-13
15:17
Τα έχουμε ξεκινήσει εδώ κ καιρό. παίρνουμε κ τις 3 γεύσεις από adult σε φακελάκι που είναι επίσης πατέ κ όχι κομματάκια. Τα βρίσκουμε εξαιρετικά κ δεν νομίζω πως είναι ιδιαίτερα ακριβά... 1ευρώ για 100γρ φακελάκι με 70% κρέας είναι σαφώς καλύτερα από τα λεφτά που ζητάνε οι "γνωστές" εταιρείες για τα δημητριακά τους.
ssgerita
Νεοφερμένο μέλος
Η ssgerita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
27-10-13
08:29
Η τιμή εδώ στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλή! Απαγορευτική, ειδικά, όταν έχουμε περισσότερες γάτες...
Με μία παραγγελία από amazon.co.uk μπορείτε να κερδίσετε π.χ. στα 100 φακελάκια περίπου 30 ευρώ ώστε τα 100gr να βγαίνουν περίπου 0,70 ευρώ. Πωλούν σε πακέτα των 4χ12χ100gr, τα παραπάνω που είπα βγαίνουν αν πάρουμε 2 τέτοια πακέτα, δηλαδή, . 96 φακελάκια μαζί με μεταφορικά βγαίνουν 70 ευρώ.
Παλαιότερα ήταν καλύτερα ακόμη αφού δεν πληρώναμε καθόλου έξοδα μεταφοράς από amazon αλλά δυστυχώς τώρα άλλαξε (περίπου 5 λίρες ανά δέμα και 0,50 λίρες ανά κιλό). Και, πάλι, όμως συμφέρει.
Επίσης καλής ποιότητας και πολύ οικονομική είναι η Nature's Peak (70% κρέας χωρίς grain, ζάχαρη κλπ) που την διανέμει η εταιρία που διανέμει τις Orijen Acana κλπ, βγαίνει 1,55 η κονσέρβα 400gr, δηλαδή 0,38 ευρώ τα 100gr. Τη βρίσκουμε ή τη ζητάμε στα καταστήματα που πωλούν Orijen και Acana.
Με μία παραγγελία από amazon.co.uk μπορείτε να κερδίσετε π.χ. στα 100 φακελάκια περίπου 30 ευρώ ώστε τα 100gr να βγαίνουν περίπου 0,70 ευρώ. Πωλούν σε πακέτα των 4χ12χ100gr, τα παραπάνω που είπα βγαίνουν αν πάρουμε 2 τέτοια πακέτα, δηλαδή, . 96 φακελάκια μαζί με μεταφορικά βγαίνουν 70 ευρώ.
Παλαιότερα ήταν καλύτερα ακόμη αφού δεν πληρώναμε καθόλου έξοδα μεταφοράς από amazon αλλά δυστυχώς τώρα άλλαξε (περίπου 5 λίρες ανά δέμα και 0,50 λίρες ανά κιλό). Και, πάλι, όμως συμφέρει.
Επίσης καλής ποιότητας και πολύ οικονομική είναι η Nature's Peak (70% κρέας χωρίς grain, ζάχαρη κλπ) που την διανέμει η εταιρία που διανέμει τις Orijen Acana κλπ, βγαίνει 1,55 η κονσέρβα 400gr, δηλαδή 0,38 ευρώ τα 100gr. Τη βρίσκουμε ή τη ζητάμε στα καταστήματα που πωλούν Orijen και Acana.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum