tsili1
Νεοφερμένο μέλος
Ψάχνω να βρω μακρύτριχο κοριτσάκι, να είναι πολύ όμορφο και ιδιαίτερο (τσαχπίνικο και έξυπνο) στο χαρακτήρα.
Ζητάω πολλά , το ξέρω, αλλά είμαι σε ανέυρεση γατιού που θα αντικαταστήσει το προ δύο μηνών αδικοχαμένο κοριτσάκι μου, που ήταν όλα αυτά που περιγράφω παραπάνω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
μπράβο σου πάντως που θες να δώσεις αγάπη και σε κάποιο άλλο ζωάκι.
ευτυχώς ή δυστυχώς, μάλλον δυστυχώς, υπάρχουν πάρα πολλά αδέσποτα γατάκια, όλων των ηλικιών-σχεδόν όλων των ρατσών-χρωμάτων κλπ, είμαι σίγουρη πως θα βρεις σύντομα το μουτράκι που θα σε κερδίσει.
όπως είπε κι η φωτεινή, μια ματιά στην αντίστοιχη ενότητα εδώ, αλλά ακόμη και σε κοινωνικά δίκτυα ή σελίδες φιλοζωικών οργανώσεων, και δε θα δυσκολευτείς.
καλό θα είναι να πας κι από κοντά να γνωρίσεις μερικά πριν αποφασίσεις, αν και, πίστεψέ με, όταν το δεις θα ξέρεις πως αυτό είναι το γατάκι που θες να βάλεις στο σπίτι σου και στην καρδιά σου.
Με μια πρόχειρη ματιά βρήκα αυτά :
εκλέρ
ορνέλα
shaya-maya, νομίζω ημιμακρύτριχα
καλή τύχη και περιμένουμε νέα σου

tsili1
Νεοφερμένο μέλος
Η Ορνέλα έχει θιοθετηθεί, το ίδιο και η Maya....
Για την Shaya δεν ξέρω, εισέπραξα περίεργη συμπεριφορά από την κοπέλλα που τις χάριζε.
Για Νουγκατίνα και Εκλαίρ δεν έχω ψάξει..
Θα δυσκολευτώ να βρω αυτό που θέλω....Ψάχνω λίγο καιρό ΄τωρα.
Για να πάρετε μία ιδέα αυτό ήταν το κοριτσάκι μου

anna 21
Δραστήριο μέλος
tsili1
Νεοφερμένο μέλος
Δεν προσπαθώ να αντικαταστήσω το κοριτσάκι μου, προσπαθώ να βρώ κάτι που θα κάνει το σπίτι να μην μου φαίνεται άδειο...Έχω και δύο αρσενικούς τετράποδους, αλλά το θηλυκό εχει άλλη χάρη
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Όμως είμαι σίγουρη οτι "έφυγε" γεμάτη από την αγάπη που της έδωσες όσο καιρό μοιραστήκατε τη ζωή, κι αυτό είναι που έχει σημασία Ασφαλώς και γνωρίζεις οτι κάθε ψυχούλα είναι μοναδική κι οτι "δεν υπάρχουν αντικαταστάτες, αλλά διάδοχοι", πιστεύω λοιπόν οτι και η μικρή που θα τη διαδεχτεί θα σε μαγέψει με άλλο τρόπο, αλλά με την ίδια δύναμη και θα τη λατρέψεις

Μόνο έχε υπομονή , μη βιάζεσαι και μη ξεχνάς οτι η προσμονή μπορεί να γίνει μια όμορφη διαδικασία που αργά ή γρήγορα θα σε οδηγήσει στο πλάσμα που επιθυμείς και που όταν έρθει η στιγμή θα το νιώσεις αμέσως οτι "αυτή είναι"

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα έλεγα ότι μοιάζει αρκετά στο κοριτσάκι σας, σε άλλο χρώμα απλά. Έχει ακόμη και το τιγρίσιο λευκό γύρω από το στόμα. Η αγαπητή rouli726 νομίζω το πέτυχε ακριβώς με το Εκλεράκι...

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Αν θέλεις, ρίξε μια ματιά και στη μικρή Κασσάνδρα. Είναι η γκριζοτιγρούλα. Δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει ημιμακρύτριχη αλλά το μαλλάκι της έχει αρχίσει να φουντώνει!Τα νάζια, τα καμώματα και οι πόζες πάντως είναι ειδικότητά της!

rouli726
Δραστήριο μέλος
Καλησπέρα κι ευχαριστώ για τις απαντήσεις....
Η Ορνέλα έχει θιοθετηθεί, το ίδιο και η Maya....
Για την Shaya δεν ξέρω, εισέπραξα περίεργη συμπεριφορά από την κοπέλλα που τις χάριζε.
Για Νουγκατίνα και Εκλαίρ δεν έχω ψάξει..
Θα δυσκολευτώ να βρω αυτό που θέλω....Ψάχνω λίγο καιρό ΄τωρα.
Για να πάρετε μία ιδέα αυτό ήταν το κοριτσάκι μου
![]()
Α η κοπέλα είναι βασικά επιφυλακτική γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια της, αλλά κατά τα άλλα είναι πολύ καλή κι ενεργή φιλόζωη. εκείνη έσωσε και το δικό μας το μωράκι από τα σκουπίδια και το υιοθετήσαμε εμείς πριν 8 μήνες

μην απογοητεύεσαι πάντως. αν η αγάπη σου είναι αληθινή, θα το βρεις το φατσάκι που θες να υιοθετήσεις, και θα το καταλάβεις μάλλον ..με την πρώτη ματιά!
ειλικρινά δε νομίζω να δυσκολευτείς γιατί λόγω πολλών δυστυχώς αστείρωτων οικόσιτων, έχουν βρεθεί πάρα πολλά αδεσποτάκι πάλι να ψάχνουν σπίτι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool