Κουίζ...

Συγχαρητήρια στις νικήτριες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάνω ή Κάτω?
1657.gif

upl55278f5a2ac38.jpg

Αυτή η φωτογραφία μιας γάτας έχει διχάσει τις γνώμες πολλών διαδικτυακών χρηστών, σχετικά με το αν ανεβαίνει ή κατεβαίνει τα σκαλιά που δείχνει η εικόνα. Εσείς τι λέτε?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:clapup:Το είχα δει και στο φέις πριν μερικές μέρες και έδωσα την ίδια απάντηση που θα δώσω και τώρα. Εμένα μου φαίνεται σαν να κατεβαίνει τα σκαλιά.
Αλήθεια όμως, υπάρχει κάπου η σωστή απάντηση ή απλά λέμε ο καθένας την γνώμη του.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ κάτω ψηφίζω. Συνήθως το μάρμαρο (ή οποιαδήποτε επίστρωση μιας σκάλας) προεξέχει ελαφρώς από το πάτημα. Κι αν κρίνω από τα σκαλιά αυτό που φαίνεται να προεξέχει είναι το πάτημα λοιπόν κι όχι το ρίχτι, οπότε κατεβαίνει! ;)

Βάσω μου απλά το έβαλα σαν κουίζ, δεν σημαίνει οτι γνωρίζω τη σωστή λύση..:P Όμως πιστεύω σίγουρα κάποιος/α από τα μέλη μας θα ξέρει να μας δώσει μια σωστή και πειστική απάντηση.
Συμφωνώ μαζί σου οτι κατεβαίνει και μπορώ και να υποστηρίξω την άποψή μου ;)

Κι εγώ κάτω ψηφίζω. Συνήθως το μάρμαρο (ή οποιαδήποτε επίστρωση μιας σκάλας) προεξέχει ελαφρώς από το πάτημα. Κι αν κρίνω από τα σκαλιά αυτό που φαίνεται να προεξέχει είναι το πάτημα λοιπόν κι όχι το ρίχτι, οπότε κατεβαίνει! ;)
Ακριβώς αυτό!:yes:(με πρόλαβε η Φωτεινή)
Ωστόσο, αν κάποιος έχει διαφορετική γνώμη και μπορεί να την τεκμηριώσει εδώ είμαστε!:)

Τελευταία επεξεργασία:
ψηφίζω και εγώ και λέω ότι ανεβαίνει τα σκαλιά δε ξέρω γιατί αλλά έτσι μου φένεται

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back