Κουκλογατάκια ζητούν φιλοξενία κι ένα καλό σπίτι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ξεκινάμε με σημερινές φωτογραφίες του Κρεμούλη, αφιερωμένες... σε άτομο που έχει τη μύγα και θα μυγιαστεί, χιχιχιχιχι!
Εδώ τον τσάκωσα στο χασμουρητό.
p8050081.jpg

Εδώ κόβει βόλτες και χαϊδεύεται εν όψει ταϊσματος.

p8050087.jpg

"Ποιοοοοος με φωνάζει; Μήπως εσείς που μυγιάζεσθε;;;"
p8050090.jpg

Κι εδώ ο Κρέμας με τον Γκριζούλη, τον αυτοκόλλητό του!
p8050096.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Are you talking for me ?? Ντροπή σου, τσ, τσ, μόνο αυτό έχω να πω:P:mad:

Ο μικρός είναι κούκλος. Τι κάνουν οι θεσσαλονικείς και δεν βουτάνε άμεσα τέτοιο μωρό ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και τώρα ο Γκριζούλης που συστρεφόταν σαν τον σκώληκα και δεν με άφησε να τον βγάλω άλλες φωτό απόψε!
Εδώ χαϊδεύεται πριν να κάνει μαμ.
p8050088.jpg

Κι εδώ εξακολουθεί να χαϊδεύεται, μαζί με την Ταρταρουγίνα.
p8050093.jpg

Are you talking for me ?? Ντροπή σου, τσ, τσ, μόνο αυτό έχω να πω:P:mad:

Ο μικρός είναι κούκλος. Τι κάνουν οι θεσσαλονικείς και δεν βουτάνε άμεσα τέτοιο μωρό ?
Όχι, Βούλα, παραδόξως, I am not talking to you αλλά σε έτερο πορτοκαλοβαρεμένο άτομο που άκουσε τον γατούλη να το φωνάζει! ;):whistle:
Τι καλά να δέσει αυτό το γλυκό! Καλύτερα δεν γίνεται!

Και τελευταία, όπως πρέπει σε κάθε ντίβα, το Ταρταρουγίνι το όμορφο!

p8050091.jpg

Δείτε εδώ φατσούλα!
p8050083.jpg

Εδώ παρακολουθεί έναν άσχετο περαστικό, πότε θα φύγει για να βγει από κάτω από το αμάξι!
p8050085.jpg

"Τι θα γίνει βρε δίποδο, θα αφήσεις επιτέλους τη μηχανή απ' το χέρι για να μας βάλεις να φάμε;"
p8050097.jpg

Κουκλίτσα δεν είναι;

Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz;2367827[SIZE=1:
Τι καλά να δέσει αυτό το γλυκό! Καλύτερα δεν γίνεται![/SIZE]

Aν είναι αυτό που υποψιάζομαι:hmm:, μακάρι. Cross our fingers !

Η ταρταρουγίνα είναι πανέμροφη.

Όλα όμορφα είναι τα άτιμα, μακάρι να έχουν μια καλή τύχη!!!

p7270060.jpg

Εμείς, τα μαγικά γατιά του Λευκού Πύργου, περιμένουμε δίποδα με μαγικό χάδι για να μας δώσουν αυτό που λείπει απ' τη ζωή μας... για την ώρα! :)
Επικοινωνία στο siapantaz@gmail.com

Είναι φοβερή τριάδα πάντως!!:inlove:
Ζωή, έχω στείλει εδώ και πολλές μέρες τις φωτογραφίες του Γκριζούλη σ'εκείνη την κυρία που ήθελε τον Μένιο, αλλά δεν έχω πάρει καμία απάντηση ακόμα. Αν θυμάμαι καλά, επιστρέφει από διακοπές στις 25/8, ελπίζω να μου γράψει τότε. Εκτός βέβαια αν μέχρι τότε έχουν ρίξει κάποιον Σαλονικιό τα λευκοπυργιώτικα μωρά! ;)

Εκτός βέβαια αν μέχρι τότε έχουν ρίξει κάποιον Σαλονικιό τα λευκοπυργιώτικα μωρά! ;)
Αμήν, αμήν, από το στόμα σου και στου γατοθεού το αυτί! :yes:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back