Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εδώ τον τσάκωσα στο χασμουρητό.
Εδώ κόβει βόλτες και χαϊδεύεται εν όψει ταϊσματος.
"Ποιοοοοος με φωνάζει; Μήπως εσείς που μυγιάζεσθε;;;"
Κι εδώ ο Κρέμας με τον Γκριζούλη, τον αυτοκόλλητό του!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

Ο μικρός είναι κούκλος. Τι κάνουν οι θεσσαλονικείς και δεν βουτάνε άμεσα τέτοιο μωρό ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εδώ χαϊδεύεται πριν να κάνει μαμ.
Κι εδώ εξακολουθεί να χαϊδεύεται, μαζί με την Ταρταρουγίνα.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Όχι, Βούλα, παραδόξως, I am not talking to you αλλά σε έτερο πορτοκαλοβαρεμένο άτομο που άκουσε τον γατούλη να το φωνάζει!Are you talking for me ?? Ντροπή σου, τσ, τσ, μόνο αυτό έχω να πω
Ο μικρός είναι κούκλος. Τι κάνουν οι θεσσαλονικείς και δεν βουτάνε άμεσα τέτοιο μωρό ?

Τι καλά να δέσει αυτό το γλυκό! Καλύτερα δεν γίνεται!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Δείτε εδώ φατσούλα!
Εδώ παρακολουθεί έναν άσχετο περαστικό, πότε θα φύγει για να βγει από κάτω από το αμάξι!
"Τι θα γίνει βρε δίποδο, θα αφήσεις επιτέλους τη μηχανή απ' το χέρι για να μας βάλεις να φάμε;"
Κουκλίτσα δεν είναι;
Voula
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz;2367827[SIZE=1:Τι καλά να δέσει αυτό το γλυκό! Καλύτερα δεν γίνεται![/SIZE]
Aν είναι αυτό που υποψιάζομαι
, μακάρι. Cross our fingers !Η ταρταρουγίνα είναι πανέμροφη.
konstans
Περιβόητο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εμείς, τα μαγικά γατιά του Λευκού Πύργου, περιμένουμε δίποδα με μαγικό χάδι για να μας δώσουν αυτό που λείπει απ' τη ζωή μας... για την ώρα!

Επικοινωνία στο siapantaz@gmail.com
aretha
Περιβόητο μέλος

Ζωή, έχω στείλει εδώ και πολλές μέρες τις φωτογραφίες του Γκριζούλη σ'εκείνη την κυρία που ήθελε τον Μένιο, αλλά δεν έχω πάρει καμία απάντηση ακόμα. Αν θυμάμαι καλά, επιστρέφει από διακοπές στις 25/8, ελπίζω να μου γράψει τότε. Εκτός βέβαια αν μέχρι τότε έχουν ρίξει κάποιον Σαλονικιό τα λευκοπυργιώτικα μωρά!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αμήν, αμήν, από το στόμα σου και στου γατοθεού το αυτί!Εκτός βέβαια αν μέχρι τότε έχουν ρίξει κάποιον Σαλονικιό τα λευκοπυργιώτικα μωρά!![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool