eirinaki84
Δραστήριο μέλος

Αφού δεν μπορούμε να τα πούμε αλλού ας τα βγάλουμε εδώ!!!
μοναξιά, χαρά, σχέσεις, ευτυχία, θλίψη, κατάθλιψη, άγχος κτλ είναι εν ολίγοις τα συναισθήματα των ανθρώπων ποια όμως είναι τα δικά σας το 2012???
εδω παραθέτουμε συναισθήματα και δεν τσακωνόμαστε να τονίσω εεε.....χαχαχαχαχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
άνοιξα αυτό το θέμα για να λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά!!! (χαχαχαχα)![]()
Θες να εξασκήσεις τα πτυχία ε?????
Χαχαχαχαχαχα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
προτιμώ την παιδο-ψυχολογία με τις μεγαλύτερες ηλικίες γ|@@@@σε τα!!!! μιλάμε για Ανιατες περιπτώσεις χαχαχαχαχα
nikkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θες να εξασκήσεις τα πτυχία ε?????
Χαχαχαχαχαχα!!!!![]()
Συμφωνώωωωωω!!!!!!!!!!!!
Surreal Orwell promotion!!!

eirinaki84
Δραστήριο μέλος
500 την ώρα θα σας παίρνω!!!!!χαχαχαχαχαχα
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχαχα!!!! αχ!!! δεν θαρθει η ώρα που θα χρειαστείτε την γνώση μου και την βοηθειά μου????
500 την ώρα θα σας παίρνω!!!!!χαχαχαχαχαχα
Πάνε αυτάααα!!!
Που ζεις? Στο 2007???

nikkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάνε αυτάααα!!!
Που ζεις? Στο 2007???![]()
Ετσι είναι, όταν θα έρθει η ώρα μάλλον δεν θα χρειάζομαι ψυχολόγο, αλλά μάγειρα στο συσσίτιο ή ..... δικηγόρο!!!

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!!λοιπον για να παω κοντρα στο ρευμα εγω νιωθω αλληλεγγυη,αγαπη,φροντιδα σ οσους το χουν αναγκη,παρεουλα,πλακα-πλακα λογω κρισης εχουμε ερθει πιο κοντα,ξαναβγηκαν μασκαραδες στους δρομους αυτες τις μερες και το κρασακι πηγε συννεφο.λιτοτητα που στο φιναλε δεν κανει και κακο,απλοτητα που την ειχαμε σχεδον ξεχασει.πεσανε λιγο και μερικες μυτουλες,κοπηκαν και λιγα κολαρακια οκ και το δικο μου μαζι,αλλα δε βαριεσαι μωρε?καλη καρδια.εγω με τις γατες και τα παιδια ξεδινω παντως κι οσο εχω να τα ταισω ειμαι καλα.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
θα πάμε αλλου500 την ώρα θα σας παίρνω!!!!!χαχαχαχαχαχα

eirinaki84
Δραστήριο μέλος
νίκο άμα θες θα ψυχαναλύω και θα μαγειρεύω κιόλας......
ρενάκι μου, και εγώ να σου πω από την μια τα πράγματα είναι σκατά από την άλλη όμως οι καταστάσεις μας ξυπνήσαμε γιατί κοιμόμασταν τον ύπνο του Δικαιου....που δεν ήταν δίκαιος!!! χαχαχα
goth
Δραστήριο μέλος
13)????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου φεύγει ο κώλος λέμε ... Εντάξει λεφτά δεν υπάρχουν αλλά να μην υπάρχει και χρόνος πια στην ζωή μου!!! ΕΛΕΟΣ
Ήθελα και εγώ να ξεσπάσω

goth
Δραστήριο μέλος
.Αυτο το μηνυμα θα αυτοκαταστραφει σε 10 δυετερα....

chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ να πω, ότι δεν είμαι ούτε αισιόδοξη, ούτε απαισιόδοξη. Παρακολουθώ τις εξελίξεις κ προσπαθώ να σκέφτομαι όσο το δυνατόν θετικότερα..
Δυστυχώς, το παιχνίδι δε βρίσκετε στα χέρια μας. Είμαστε στο έλεος των δανειστών μας, με ευθύνη των ανίκανων, δυστυχώς, πολιτικών μας.
Άποψή μου πάντως είναι, πως χρειάζονται άμεσα εκλογές κ πιο καθαρό μυαλό την ώρα της κάλπης..για όλους μας!
Μήνυμα ελπίδας... KEEP WALKING...

Υ.Γ Ωραία τα είπες Ρενάκι!

eirinaki84
Δραστήριο μέλος
βασικά είδατε? όλοι έχουμε πάνω κάτω τα ίδια προβλήματα......και τα κυριότερα είναι τα εξής 2 : 1) πρέπει να μην χάσω την όποια ελπίδα έχω 2) η ζωή αυτή με κουράζει....την βαριέμαι ρε αδερφε!!!
πολλα μπορουν να αλλάξουν γιατι ''είναι ωραία η θάλασσα γιατί Κινείται Πάντα''......όλα κινούνται και άρα όλα είναι στη φύση τους να αλλάζουν .....και η φύση των πραγματων είμαστε εμείς...και εμείς μπορούμε όλα να τα αλλάξουμε!!!!
αλλά κυρίως να μην το βάζουμε κάτω!!! ποτε!!!! και να περνάνε καλά με όσα έχουμε μεεεχρι να έρθουν οι εποχές ναμαστε καλύτερα!!!!
μας παίρνει όλους από κάτω αλλά μην ξεχναμε ότι μια ζώη μας δόθηκε!!!! δεν θα μας τη γ@@@@@@
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Πραγματικά αν ισχύει ότι θα γίνουμε λιπασματάκι θα είναι πολύ κρίμα να χάσουμε την ευκαιρία που μας δόθηκε να ζήσουμε!!!
ισχύει .....ισχύει!!!!!

rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
... οι περισσότεροι γκρινιάζουν για τη δουλειά, τα λεφτά (και να πώ οτι δεν έχουν κιόλας!!!) ..... τα σάβανα δεν έχουν τσέπες
(όποτε και να έρθει αυτή η στιγμή...)
μάλλον το έχουν ξεχάσει... πόσο πραγματικά τους λυπάμαι....και χαίρομαι για εμάς, αυτούς που είναι ευτυχισμένοι με τα λίγα, τα καθημερινά, τις στιγμές απόλυτης ευτυχίας, μιας αγκαλιάς απο τα γατάκια μας και τους συντρόφους μας!εμένα αυτά μου αρκούν και ας είναι η Ήρα μου πλέον μια γλυκιά ανάμνηση...
mary-babis
Δραστήριο μέλος
Αφου ειμαι υγιης και εχω διπλα μου ανθρωπους που αγαπω και με αγαπουν δεν με ενδιαφερουν και πολλα...
Τωρα πλεον με αυτα που εχω δει, τιποτα δεν βαζω πανω απο την υγεια
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
αλλά η καθημερινότητα μας ξεπερνάει κακά τα ψέμματα και το θέμα δεν είναι αν ζεις με λίγα και είσαι ευτυχισμένος το θέμα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε ....όχι να αγοράσουν και να φροντίσουν γατάκια.........αυτό τους είναι πολυτέλεια!!!
και το κυριότερο να ζω με λίγα κ να είναι επιλογή μου οκ, να ζω όμως με ψίχουλα επειδή το επέλξαν άλλοι όχι!!! τουλάχιστον εγώ δεν θέλω τον εαυτό μου θύμα να έχω ένα φαγάκι κ να λέω ''δοξα το Θεο''''.....η προδοσία πάντα πονάει.......και εδώ βρομάει προδοσία!!!!
τελοσπάντων σημασία έχει να το παλεύει ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί!!!
κοινώς να μην μας παίρνει από κάτω και να λέμε ότι θα αλλάξουΜΕ τα πράγματα όχι θα Αλλάξουν!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool