Κρίση, συναισθήματα, σχέσεις το 2012

eirinaki84

Δραστήριο μέλος

Η eirinaki84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 581 μηνύματα.
άνοιξα αυτό το θέμα για να λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά!!! (χαχαχαχα):P:P:P:P

Αφού δεν μπορούμε να τα πούμε αλλού ας τα βγάλουμε εδώ!!!

μοναξιά, χαρά, σχέσεις, ευτυχία, θλίψη, κατάθλιψη, άγχος κτλ είναι εν ολίγοις τα συναισθήματα των ανθρώπων ποια όμως είναι τα δικά σας το 2012???

εδω παραθέτουμε συναισθήματα και δεν τσακωνόμαστε να τονίσω εεε.....χαχαχαχαχα:D:D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

άνοιξα αυτό το θέμα για να λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά!!! (χαχαχαχα):P:P:P:P

Θες να εξασκήσεις τα πτυχία ε?????
Χαχαχαχαχαχα!!!!:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπαααα!!!! δεν την παλεύω ..........χαχαχαχχαχαχαχαχα

προτιμώ την παιδο-ψυχολογία με τις μεγαλύτερες ηλικίες γ|@@@@σε τα!!!! μιλάμε για Ανιατες περιπτώσεις χαχαχαχαχα

χαχαχαχαχα!!!! αχ!!! δεν θαρθει η ώρα που θα χρειαστείτε την γνώση μου και την βοηθειά μου????

500 την ώρα θα σας παίρνω!!!!!χαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχα!!!! αχ!!! δεν θαρθει η ώρα που θα χρειαστείτε την γνώση μου και την βοηθειά μου????

500 την ώρα θα σας παίρνω!!!!!χαχαχαχαχαχα

Πάνε αυτάααα!!!
Που ζεις? Στο 2007???:P:P:P:P

Πάνε αυτάααα!!!
Που ζεις? Στο 2007???:P:P:P:P

Ετσι είναι, όταν θα έρθει η ώρα μάλλον δεν θα χρειάζομαι ψυχολόγο, αλλά μάγειρα στο συσσίτιο ή ..... δικηγόρο!!!:(:/:

ωραιο θεματακι :clapup:!!!!
λοιπον για να παω κοντρα στο ρευμα εγω νιωθω αλληλεγγυη,αγαπη,φροντιδα σ οσους το χουν αναγκη,παρεουλα,πλακα-πλακα λογω κρισης εχουμε ερθει πιο κοντα,ξαναβγηκαν μασκαραδες στους δρομους αυτες τις μερες και το κρασακι πηγε συννεφο.λιτοτητα που στο φιναλε δεν κανει και κακο,απλοτητα που την ειχαμε σχεδον ξεχασει.πεσανε λιγο και μερικες μυτουλες,κοπηκαν και λιγα κολαρακια οκ και το δικο μου μαζι,αλλα δε βαριεσαι μωρε?καλη καρδια.εγω με τις γατες και τα παιδια ξεδινω παντως κι οσο εχω να τα ταισω ειμαι καλα.

που αλλού θα πάτε βρεεε??? αφού είμαι η καλύτερη στην πιάτσα.....χαχαχαχαχαχαχαχα

νίκο άμα θες θα ψυχαναλύω και θα μαγειρεύω κιόλας......

ρενάκι μου, και εγώ να σου πω από την μια τα πράγματα είναι σκατά από την άλλη όμως οι καταστάσεις μας ξυπνήσαμε γιατί κοιμόμασταν τον ύπνο του Δικαιου....που δεν ήταν δίκαιος!!! χαχαχα

Μπορουν να πουν και τα ''μικρα'' παιδια(:pfff:13)????

Σχολή Διάβασμα Γυμναστήριο Δουλειά!! Δεν μου φτάνουν 24 ώρες την ημέρα για να κάνω όλα αυτά που πρέπει...
Μου φεύγει ο κώλος λέμε ... Εντάξει λεφτά δεν υπάρχουν αλλά να μην υπάρχει και χρόνος πια στην ζωή μου!!! ΕΛΕΟΣ
Ήθελα και εγώ να ξεσπάσω:mad:

Ουφ!Θελω κι εγω να πω...Βεβαια δεν εχω μαθει ακομα τι εστι δουλεια...Αλλα εμενα θα μου κλεισουν το μουσικο σχολειο μου,οι γονεις μου ειναι νευριασμενοι με τον μισθο τους και ο μικρουλης μου αδερφος ζει σε ενα κοσμο γεματο ΝΕΥΡΑ ΝΕΥΡΑ ΝΕΥΡΑ και τιποτα αλλο.Θα ελεγα κι αλλα αλλα φοβαμαι μην το παρακανω......Αν και τωρα νιωθω ακομα πιο φορτισμενη:confused:.
Αυτο το μηνυμα θα αυτοκαταστραφει σε 10 δυετερα....:P

Πολύ ωραίο κ επίκαιρο το θέμα σου Ειρηνάκι μου! :)
Εγώ να πω, ότι δεν είμαι ούτε αισιόδοξη, ούτε απαισιόδοξη. Παρακολουθώ τις εξελίξεις κ προσπαθώ να σκέφτομαι όσο το δυνατόν θετικότερα..
Δυστυχώς, το παιχνίδι δε βρίσκετε στα χέρια μας. Είμαστε στο έλεος των δανειστών μας, με ευθύνη των ανίκανων, δυστυχώς, πολιτικών μας.
Άποψή μου πάντως είναι, πως χρειάζονται άμεσα εκλογές κ πιο καθαρό μυαλό την ώρα της κάλπης..για όλους μας!
Μήνυμα ελπίδας... KEEP WALKING... :)

Υ.Γ Ωραία τα είπες Ρενάκι! ;)

αχαχαχα!!!! γέλιο έχετε όλοι !!!!

βασικά είδατε? όλοι έχουμε πάνω κάτω τα ίδια προβλήματα......και τα κυριότερα είναι τα εξής 2 : 1) πρέπει να μην χάσω την όποια ελπίδα έχω 2) η ζωή αυτή με κουράζει....την βαριέμαι ρε αδερφε!!!

πολλα μπορουν να αλλάξουν γιατι ''είναι ωραία η θάλασσα γιατί Κινείται Πάντα''......όλα κινούνται και άρα όλα είναι στη φύση τους να αλλάζουν .....και η φύση των πραγματων είμαστε εμείς...και εμείς μπορούμε όλα να τα αλλάξουμε!!!!

αλλά κυρίως να μην το βάζουμε κάτω!!! ποτε!!!! και να περνάνε καλά με όσα έχουμε μεεεχρι να έρθουν οι εποχές ναμαστε καλύτερα!!!!

μας παίρνει όλους από κάτω αλλά μην ξεχναμε ότι μια ζώη μας δόθηκε!!!! δεν θα μας τη γ@@@@@@

Πραγματικά αν ισχύει ότι θα γίνουμε λιπασματάκι θα είναι πολύ κρίμα να χάσουμε την ευκαιρία που μας δόθηκε να ζήσουμε!!!

Πραγματικά αν ισχύει ότι θα γίνουμε λιπασματάκι θα είναι πολύ κρίμα να χάσουμε την ευκαιρία που μας δόθηκε να ζήσουμε!!!

ισχύει .....ισχύει!!!!!:D:D:D:D

κουράστηκα :/: ... οι περισσότεροι γκρινιάζουν για τη δουλειά, τα λεφτά (και να πώ οτι δεν έχουν κιόλας!!!) ..... τα σάβανα δεν έχουν τσέπες :devil:(όποτε και να έρθει αυτή η στιγμή...) :hehe: μάλλον το έχουν ξεχάσει... πόσο πραγματικά τους λυπάμαι....και χαίρομαι για εμάς, αυτούς που είναι ευτυχισμένοι με τα λίγα, τα καθημερινά, τις στιγμές απόλυτης ευτυχίας, μιας αγκαλιάς απο τα γατάκια μας και τους συντρόφους μας!
εμένα αυτά μου αρκούν και ας είναι η Ήρα μου πλέον μια γλυκιά ανάμνηση...

Εχω σταματησει πλεον να στεφτομαι τι θα γινω οταν τελειωσω τη σχολη μου..δεν με απασχολει, κατι θα γινει..
Αφου ειμαι υγιης και εχω διπλα μου ανθρωπους που αγαπω και με αγαπουν δεν με ενδιαφερουν και πολλα...
Τωρα πλεον με αυτα που εχω δει, τιποτα δεν βαζω πανω απο την υγεια

βασικά σωστά είναι όλα αυτά διότι πάντα γκρινιάζουμε αλλά αν σου πουν ότι έχεις καμιά σοβαρή αρρώστια για παράδειγμα μετά σκέφτεσαι ότι τπτ δεν αγγίζει την σοβαρότητα όσο η ζωή και ο θάνατος!!!!

αλλά η καθημερινότητα μας ξεπερνάει κακά τα ψέμματα και το θέμα δεν είναι αν ζεις με λίγα και είσαι ευτυχισμένος το θέμα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε ....όχι να αγοράσουν και να φροντίσουν γατάκια.........αυτό τους είναι πολυτέλεια!!!
και το κυριότερο να ζω με λίγα κ να είναι επιλογή μου οκ, να ζω όμως με ψίχουλα επειδή το επέλξαν άλλοι όχι!!! τουλάχιστον εγώ δεν θέλω τον εαυτό μου θύμα να έχω ένα φαγάκι κ να λέω ''δοξα το Θεο''''.....η προδοσία πάντα πονάει.......και εδώ βρομάει προδοσία!!!!

τελοσπάντων σημασία έχει να το παλεύει ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί!!!

κοινώς να μην μας παίρνει από κάτω και να λέμε ότι θα αλλάξουΜΕ τα πράγματα όχι θα Αλλάξουν!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back