Κρίστοφερ Παολίνι

lactoula

Πολύ δραστήριο μέλος

Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
Την Πρωτοχρονια ο ''αι Βασιλης'' μου εφερε τα δυο βιβλια της τριλογιας του Κριστοφερ Παολινι, το Εραγκον και τον Πρωτοτοκο. Τον Εραγκον ηδη τον ειχα διαβασει απο την βιβλιοθηκη της σχολης μου στην Πατρα, ξεκινησα λοιπον το δευτερο βιβλιο (900 σελιδες) και προχτες την νυχτα επιτελους το τελειωσα! :up: Καινουργιο ρεκορ για μενα, το αλλο εινια 800κατι σελιδες μεσα σε μιαμιση μερα (φαι-βιβλιο-μπανιο-βιβλιο-λιγο υπνος) ουτε στην σχολη πηγα τοτε ουτε τπτ! :redface: Μου αρεσε παρα πολυ, ακομα πιο πολυ απο το Εραγκον! Η ταινια δεν με ενθουσιασε, ισως γιατι ηξερα τι εχουν αλλαξει, τι εχουν κοψει κτλ... Λοιπον που μου προκαλει δεος, ειναι η ηλικια στην οποια ξεκινησε να γραφει. Μολις 15 χρονων, τον θαυμαζω για αυτο! Το βιβλιο ειναι πολυ ωραιο και το προτεινω ανεπυφυλαχτα σε λατρεις τετοιων τριλογιων! :D :cool: Ανυπομωνω να βγει το τριτο βιβλιο της τριλογιας για να συμπληρωθει!!! :blink: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ!!!! :up: :up: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back