Κροκέτες

Freddy

Νεοφερμένο μέλος

Η Freddy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
Μου εξηγει καποιος γιατι ο ψιψος μου δεν τρωει κονσερβα...
αλλα μονο κροκετες???
Ενω ετρωγε κονσερβα.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παίζουν ρόλο πολλά: ηλικία, είδος κροκέτας/κονσέρβας, καθώς και οι χορτασιές του ψίψου!
Η παρακάτω συμβουλή ισχύει μόνο αν ο εν λόγω είναι ενήλικος ψίψος και όχι γατάκι.
Αν θέλεις να τον ξανακάνεις να τρώει κονσέρβα, πάρ' του τις κροκέτες. Πρόσεξε μόνο να μην μείνει πολύ η κονσέρβα στο πιάτο, γιατί χαλάει εύκολα τώρα που κάνει ζέστη. Επίσης, μην του τιγκάρεις το πιάτο με κονσέρβα. Βάλ' του μια κουταλιά μόνο (και το υπόλοιπο στο ψυγείο). Μπορεί να μείνει και μια μέρα νηστικός μα, όταν πεινάσει, θα την προσκυνήσει την κονσέρβα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι 11 μηνων... μικρουλακος ακομα...
επισης εχουμε και αυτην την ταλαιπωρια με τα ματακια του... (αν ειδες τα θεματα υγειας) οποτε τωρα δεν τον πιεζω με την κονσερβα
Απλα αναρωτιομουνα γιατι ετσι ξαφνικα σταματησε την κονσερβα!
Μια εκτροφεας μας απαγορεψε τις friskies, ετσι και αλλιως δεν του αρεσαν και τοσο,
μας προτεινε αλλες εταιρειες κονσερβας...

Προσωπικά πιστεύω πως αν έχεις αρσενικό αξίζει τον κόπο να δίνεις κάτι παραπάνω στις κροκέτες. Εγώ ταϊζω τον Beeb (τον μαύρο) μόνο κροκέτες κυριλέ που τις παίρνω απ' τον κτηνίατρο. Όχι κροκέτες σούπερ μάρκετ.
Περαστικά στον γατούλη σου για το άλλο θέμα. Περιμένουμε τα καλά νέα του! :)

ο Βεεβ πρεπει να ειναι πανεξυπνος και παντα σε ετοιμοτητα...
ετσι φαινεται πραγματικο αιλουρο...
μαλλον γι' αυτο προτιμαει και ο φρεντυ τις κροκετες γιατι ειναι απο κτηνιατρο και οχι σουπερ μαρκετ σαν τις κονσερβες!!
:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back