Κρυφτό με τη γάτα

Ελένη Άνση

Διακεκριμένο μέλος

Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
Ότι θα έπαιζα, κρυφτό με μια γάτα, δεν θα το πίστευα και να μου το έλεγαν πριν από έξη μήνες. :blink:Κι όμως, κι όμως. Η Μπασσέτ είναι αρκετά παιχνιδιάρα, είναι και μοναχούλα της, οπότε, όποτε τη φωνάξω για παιχνίδι, πετάει η περδικούλα της. Το τελευταίο μας παιχνίδι είναι το κρυφτό, το οποίο παρακαλώ, μοιάζει σχεδόν με το κρυφτό, όπως το παίζουν τα παιδιά. Με μια διαφορά: Αυτή που τα φυλάει, δεν μετράει (η Μπασσέτ). Λοιπόν, ενώ είναι σε παιχνιδιάρικη διάθεση, άρχίζω να απομακρύνομαι με μικρά ύποπτα βηματάκια. Η Μπασσέτ πιάνει το νόημα και πάει σε μια γωνίτσα , απ'όπου με κοιτάει μισοκρυμένη (τα φυλάει), εγώ κρύβομαι τελείως ειτε πίσω από έπιπλα είτε σε άλλο δωμάτιο και μόλις κρυφτώ, τη φωνάζω, "Έλα Μπάχυ μου" (αυτό είναι αντί του "φτου και βγαίνω", αλλά, το φωνάζω εγώ). Σε δέκατα του δευτερολέπτου η Μπασσέτ βρίσκεται να πηδάει επάνω μου (σε βρήκα) με ακουμπάει στιγμιαία με τα πατουσάκια της και κάνει αστραπιαία μεταβολή και τρέχει εκεί όπου "τα φύλαγε", να με "φτύσει".
Και ξανά από την αρχή εγώ σε άλλη κρυψώνα.
Το τί γέλιο κάνω, δεν λέγεται, αλλά, έχω γίνει ο περίγελως της οικογένειας:(:(:redface::redface: .Οι άλλοι το παίζουν σοβαροί, πουφφφφφ:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και η Καλυψουλα και η καλυψούλα.. στην αρχή νομιζε την κυνηγουσα αλλα μετα καταλαβε και κρυβονταν χεχεχε και οταν την ανακαλυπτεις φιλακια και ουριτσες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ με τον πρίνς παίζουμε κλέφτες και αστυνόμους... εγώ συνήθως είμαι ο αστυνόμος... ο πρίνς παίζει... η ρέινα νομίζει ότι έχει κάνει κάτι κακό κι άμα κρυφτεί περνάει κανα τετράωρο να ξετρυπώσει :Ρ

Κι εμεις παιζουμε κρυφτο,δεν εχει πολυ πλακα;:D

Αντε καλέ σοβαροί και κουλαφέξαλα.Που να δεις εμάς να σερνόμαστε στα πατώματα σα κομάντο της κακιάς ώρας,πίσω από κουρτίνες και καναπέδες,μέσα στο πάπλωμα και να βλέπεις την κυρία να γουρλώνει τις ματάρες της,να κατεβάζει τα αυτιά της και να κρύβεται(λέμε τώρα η μισή φαίνεται) και όταν πλησιασουμε αρκετά...attaaaack και ξανά απ'την αρχή μέχρι τελικής πτώσεως.:lol::lol::lol:

Και εγώ με τον Κίκη όταν ήμασταν στην Αθήνα μόνοι.. το κάναμε αυτό!!!!:P...

Ώρες ολόκληρες...:up:

Με τον μεγαλο γατο παιζουμε το "ελα σπιτι γρηγορα" κι ο μεγάλος γάτος κανει προσποιησεις να με αποφύγει που τον κυνηγαω, και φυσικα καθε φορα ξεφτιλιζομαι, με κανει ρομπα σε καθε ευκαιρια.

Με το μικρο γάτο παιζουμε το "αναδοχη μητερα" οπου τρέχω να γλυτώσω απο το 24ωρο ζύμωμα και πιπιλισμα, αλλα και παλι ξεφτιλιζομαι διοτι παντα με ρίχνει

Με την Λουση την τρίχρωμη παιζουμε το " Δωσε μου συνεχεια να τρώω" κι εκει παλι καταδιωκομαι μπρος εγώ με την γατοτροφη πισω η λουσυ

Και με τον πορτοκαλογατο που ειναι δανεικος (απο ξένο σπιτι μου ρχεται) παίζουμε το "ήρθα να στα κανω λυμπα και να φύγω". Εκει, μου τα κανει λυμπα και φεύγει, κι εγω παλι γίνομαι ρομπα, διοτι δεν προλαβαινω να κανω ουτε κιχ.

Μηπως πρεπει να με δει κανας γιατρος. Με ξεφτιλιζουν οι γατες μου:blink::blink:

Ναι ναι!!! κι εμεις παιζουμε κρυφτο!!! και αμα δε παιζουμε ανθρωποι με γατακια, παιζουν τα γατακια μονα τους!!! Οταν πιανει ο ενας τον αλλο δε, το τι κωλοτουμπες ριχνουν στο πατωμα δε λεγεται!!!:up:

Εμείς έχουμε κάτι παρόμοιο, κρύβομαι πίσω από την πόρτα και την κρυφοκοιτάω, μόλις αντιληφθεί ότι είμαι κρυμμένη τρέχει μου γυρνάει την πλάτη και αρχίζει να τρέχει σ' όλο το σπίτι σαν μανιασμένη:lol::lol:

Εμείς έχουμε κάτι παρόμοιο, κρύβομαι πίσω από την πόρτα και την κρυφοκοιτάω, μόλις αντιληφθεί ότι είμαι κρυμμένη τρέχει μου γυρνάει την πλάτη και αρχίζει να τρέχει σ' όλο το σπίτι σαν μανιασμένη:lol::lol:

:lol::lol::lol:
Εμείς πια δε σηκωνόμαστε από τη θέση μας!! Σηκώνουμε το κεφάλι, τεντώνουμε λαιμό, γυρνάμε αυτιά προς τα κει που κινήθηκε ο στόχος, γουρλώνουμε μάτια και καμιά φορά μυρίζουμε και τον αέρα!!! Αλλά ξαπλωμένοι πάντα!!! Μην παίρνω και θάρρητα!!! :lol::lol:

Εμείς πια δε σηκωνόμαστε από τη θέση μας!! Σηκώνουμε το κεφάλι, τεντώνουμε λαιμό, γυρνάμε αυτιά προς τα κει που κινήθηκε ο στόχος, γουρλώνουμε μάτια και καμιά φορά μυρίζουμε και τον αέρα!!! Αλλά ξαπλωμένοι πάντα!!! Μην παίρνω και θάρρητα!!! :lol::lol:
Ευτυχώς η δικιά μου η μεσήλιξ σηκώνεται, κάτι είναι κι αυτό απ' το τίποτα. Συνήθως τα βράδια αφινιάζει! Έχει συγκεκριμένη ώρα, μετά το βραδινό γεύμα, ε, να μην κάψουμε και καμιά θερμίδα?:lol::lol::lol:

Ε, μεγάλος σοβαρός γάτος, τώρα, να κάνει σαν μωρό;

Ναι, έχει πολύ πλάκα....κρυφτό παίζαμε με την πρώτη μας γάτα στο πατρικό, την Μίτσι....μόνο που κρυβόταν αυτή και εγώ φιλούσα....και κρυβόταν πάντα στο ίδιο μέρος, κάτω από το κρεβάτι των γονιών μου;)....το αστείο είναι ότι αν δεν πήγαινα να την "βρω" και να πω φτου μια Μίτσι δεν έλεγε να βγει από την κρυψόνα της.... έβγαζε ίσα ίσα το κεφαλάκι της να δει αν έρχομαι...και μόλις με έβλεπε τσουπ πάλι μέσα:whistle::lol::lol::lol::lol:

Με την Λουση την τρίχρωμη παιζουμε το " Δωσε μου συνεχεια να τρώω" κι εκει παλι καταδιωκομαι μπρος εγώ με την γατοτροφη πισω η λουσυ

:lol::lol::lol::lol::lol:
Κλασικό κι αγαπημένο παιχνίδι!

Εμείς δεν έχουμε πολλές κρυψώνες, αλλά έχουμε μεγάλο διάδρομο, όπου παίζουμε κυνηγητό με κορδονάκια και καλαμάκια (το τελευταίο το έχουμε περιορίσει, γιατί με ξεσκίζουν).:P
Επίσης του Φένστερ του αρέσει πολύ το fetch, δηλαδή του πετάω ένα παιχνιδάκι, συνήθως πάνω σε κάποια βιβλιοθήκη, και μου το φέρει.
Άλλο αγαπημένο παιχνίδι είναι το γατί-φάντασμα: σκεπάζεις το γατί μ' ένα σεντόνι και αρχίζεις να κουνάς γύρω του ένα παιχνιδάκι κι αυτό το κυνηγάει μέσα απ' το σεντόνι. Αφασία!

Ε, μεγάλος σοβαρός γάτος, τώρα, να κάνει σαν μωρό;

Ε βέβαια!!! Μη μας περάσουν και για τίποτα ανώριμους!!! :lol:

Ένα ωραίο παιχνιδάκι είναι το "κρυφτό με το ποντίκι" : Κάτω από ένα σεντόνι, κρύβω ένα κουρδιστό ποντικάκι.Τρέχει να το συλλάβει η Μπασσέτ, το σταματά προς στιγμήν, μόλις το χαλαρώσει, εκείνο ξαναρχίζει να κουνιέται κ.ο.κ., πολύ το διασκεδάζει , μόνο που το ποντίκι μας αρχίζει να τα κακαρώνει,μετά απ'αυτό δεν τρέχει και πολύ:lol::lol::lol:

Κοριτσακι μου:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:!!!! Μπασσετακι γλυκο , εξυπνο ομορφο και sexy μουσουδιασμενο!!

Κοριτσακι μου:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:!!!! Μπασσετακι γλυκο , εξυπνο ομορφο και sexy μουσουδιασμενο!!
Α, φαίνεται είδε η Μπασσέτ την επίθεση λατρείας και είπε να καλλωπιστεί ,γι'αυτό κάθησε στην ποδιά μου να παρακολουθήσει my cat κι αντί να την πάρει ο ύπνος, ως συνήθως, πλένει τα μούτρα της μανιωδώς:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοριτσια, ο Μπακλαβας μου οταν μου κρυβεται εχει πολυ πλακα...
παει και κρυβει καποθ το κεφαλι του και νομιζει οτι, επειδη δεν με βλεπει, κρυβεται... εχει πολυ γελιο το σκηνικο... ειναι κ θεοχοντρος κ εξεχει απο παντου......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back