Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Κι όμως, κι όμως. Η Μπασσέτ είναι αρκετά παιχνιδιάρα, είναι και μοναχούλα της, οπότε, όποτε τη φωνάξω για παιχνίδι, πετάει η περδικούλα της. Το τελευταίο μας παιχνίδι είναι το κρυφτό, το οποίο παρακαλώ, μοιάζει σχεδόν με το κρυφτό, όπως το παίζουν τα παιδιά. Με μια διαφορά: Αυτή που τα φυλάει, δεν μετράει (η Μπασσέτ). Λοιπόν, ενώ είναι σε παιχνιδιάρικη διάθεση, άρχίζω να απομακρύνομαι με μικρά ύποπτα βηματάκια. Η Μπασσέτ πιάνει το νόημα και πάει σε μια γωνίτσα , απ'όπου με κοιτάει μισοκρυμένη (τα φυλάει), εγώ κρύβομαι τελείως ειτε πίσω από έπιπλα είτε σε άλλο δωμάτιο και μόλις κρυφτώ, τη φωνάζω, "Έλα Μπάχυ μου" (αυτό είναι αντί του "φτου και βγαίνω", αλλά, το φωνάζω εγώ). Σε δέκατα του δευτερολέπτου η Μπασσέτ βρίσκεται να πηδάει επάνω μου (σε βρήκα) με ακουμπάει στιγμιαία με τα πατουσάκια της και κάνει αστραπιαία μεταβολή και τρέχει εκεί όπου "τα φύλαγε", να με "φτύσει".Και ξανά από την αρχή εγώ σε άλλη κρυψώνα.
Το τί γέλιο κάνω, δεν λέγεται, αλλά, έχω γίνει ο περίγελως της οικογένειας

.Οι άλλοι το παίζουν σοβαροί, πουφφφφφΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
...Ώρες ολόκληρες...

maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με το μικρο γάτο παιζουμε το "αναδοχη μητερα" οπου τρέχω να γλυτώσω απο το 24ωρο ζύμωμα και πιπιλισμα, αλλα και παλι ξεφτιλιζομαι διοτι παντα με ρίχνει
Με την Λουση την τρίχρωμη παιζουμε το " Δωσε μου συνεχεια να τρώω" κι εκει παλι καταδιωκομαι μπρος εγώ με την γατοτροφη πισω η λουσυ
Και με τον πορτοκαλογατο που ειναι δανεικος (απο ξένο σπιτι μου ρχεται) παίζουμε το "ήρθα να στα κανω λυμπα και να φύγω". Εκει, μου τα κανει λυμπα και φεύγει, κι εγω παλι γίνομαι ρομπα, διοτι δεν προλαβαινω να κανω ουτε κιχ.
Μηπως πρεπει να με δει κανας γιατρος. Με ξεφτιλιζουν οι γατες μου

KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμείς έχουμε κάτι παρόμοιο, κρύβομαι πίσω από την πόρτα και την κρυφοκοιτάω, μόλις αντιληφθεί ότι είμαι κρυμμένη τρέχει μου γυρνάει την πλάτη και αρχίζει να τρέχει σ' όλο το σπίτι σαν μανιασμένη![]()

Εμείς πια δε σηκωνόμαστε από τη θέση μας!! Σηκώνουμε το κεφάλι, τεντώνουμε λαιμό, γυρνάμε αυτιά προς τα κει που κινήθηκε ο στόχος, γουρλώνουμε μάτια και καμιά φορά μυρίζουμε και τον αέρα!!! Αλλά ξαπλωμένοι πάντα!!! Μην παίρνω και θάρρητα!!!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευτυχώς η δικιά μου η μεσήλιξ σηκώνεται, κάτι είναι κι αυτό απ' το τίποτα. Συνήθως τα βράδια αφινιάζει! Έχει συγκεκριμένη ώρα, μετά το βραδινό γεύμα, ε, να μην κάψουμε και καμιά θερμίδα?
Εμείς πια δε σηκωνόμαστε από τη θέση μας!! Σηκώνουμε το κεφάλι, τεντώνουμε λαιμό, γυρνάμε αυτιά προς τα κει που κινήθηκε ο στόχος, γουρλώνουμε μάτια και καμιά φορά μυρίζουμε και τον αέρα!!! Αλλά ξαπλωμένοι πάντα!!! Μην παίρνω και θάρρητα!!!![]()

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ε, μεγάλος σοβαρός γάτος, τώρα, να κάνει σαν μωρό;
Εμείς πια δε σηκωνόμαστε από τη θέση μας!! Σηκώνουμε το κεφάλι, τεντώνουμε λαιμό, γυρνάμε αυτιά προς τα κει που κινήθηκε ο στόχος, γουρλώνουμε μάτια και καμιά φορά μυρίζουμε και τον αέρα!!! Αλλά ξαπλωμένοι πάντα!!! Μην παίρνω και θάρρητα!!!![]()
Raisa
Περιβόητο μέλος
....το αστείο είναι ότι αν δεν πήγαινα να την "βρω" και να πω φτου μια Μίτσι δεν έλεγε να βγει από την κρυψόνα της.... έβγαζε ίσα ίσα το κεφαλάκι της να δει αν έρχομαι...και μόλις με έβλεπε τσουπ πάλι μέσα

ruko
Διάσημο μέλος
Με την Λουση την τρίχρωμη παιζουμε το " Δωσε μου συνεχεια να τρώω" κι εκει παλι καταδιωκομαι μπρος εγώ με την γατοτροφη πισω η λουσυ

Κλασικό κι αγαπημένο παιχνίδι!
Εμείς δεν έχουμε πολλές κρυψώνες, αλλά έχουμε μεγάλο διάδρομο, όπου παίζουμε κυνηγητό με κορδονάκια και καλαμάκια (το τελευταίο το έχουμε περιορίσει, γιατί με ξεσκίζουν).

Επίσης του Φένστερ του αρέσει πολύ το fetch, δηλαδή του πετάω ένα παιχνιδάκι, συνήθως πάνω σε κάποια βιβλιοθήκη, και μου το φέρει.
Άλλο αγαπημένο παιχνίδι είναι το γατί-φάντασμα: σκεπάζεις το γατί μ' ένα σεντόνι και αρχίζεις να κουνάς γύρω του ένα παιχνιδάκι κι αυτό το κυνηγάει μέσα απ' το σεντόνι. Αφασία!
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε, μεγάλος σοβαρός γάτος, τώρα, να κάνει σαν μωρό;
Ε βέβαια!!! Μη μας περάσουν και για τίποτα ανώριμους!!!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος

!!!! Μπασσετακι γλυκο , εξυπνο ομορφο και sexy μουσουδιασμενο!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Α, φαίνεται είδε η Μπασσέτ την επίθεση λατρείας και είπε να καλλωπιστεί ,γι'αυτό κάθησε στην ποδιά μου να παρακολουθήσει my cat κι αντί να την πάρει ο ύπνος, ως συνήθως, πλένει τα μούτρα της μανιωδώςΚοριτσακι μου!!!! Μπασσετακι γλυκο , εξυπνο ομορφο και sexy μουσουδιασμενο!!

goutouna
Νεοφερμένο μέλος
παει και κρυβει καποθ το κεφαλι του και νομιζει οτι, επειδη δεν με βλεπει, κρυβεται... εχει πολυ γελιο το σκηνικο... ειναι κ θεοχοντρος κ εξεχει απο παντου......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool