Κρυφτό με τη γάτα

και ο naruto μου παιζει κρυφτο!!! Αλλα πιο πολυ του αρεσει το κυνηγητο! Τον κυνηγαω και μολις τον πιασω τον αφηνω και τρεχω και με κυνηγαει αυτος. Οταν με πιασει τον κυνηγαω εγω και παει λεγοντας :lol: Ποιος θα το περιμενε οτι θα με κυνηγουσε γατακι :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοριτσια, ο Μπακλαβας μου οταν μου κρυβεται εχει πολυ πλακα...
παει και κρυβει καποθ το κεφαλι του και νομιζει οτι, επειδη δεν με βλεπει, κρυβεται... εχει πολυ γελιο το σκηνικο... ειναι κ θεοχοντρος κ εξεχει απο παντου......
Αχ, να ήμουν από μια μεριά:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι ο Σειριος παιζει κρυφτο αλα Μπακλαβα...
P1240022.jpg

Και με την Κλάρα παίζουμε κρυφτό!!!!
Δηλαδή εκείνη τα φυλάει, εγώ κρύβομαι και μετά βγάζει πρώτα το μισό αυτί και το μισό μάτι και προσπαθεί να καταλάβει που βρίσκομαι. Η τρέλλα όλη είναι όταν κρύβομαι και με μια σφιρίχτρα την αποπροσανατολίζω. Τρέχει, νιαουρίζει .......και με τρελλαίνει.......Πρώτη βαριέται εκείνη. Εγώ συνήθως αντέχω και άλλο.

Τελικά όλα τα γατουλινάκια παίζουν κρυφτό!!Μα δεν είναι αξιολάτρευτα???Οταν η Κίκα μου έχει όρεξη-γιατί μεγαλώσαμε τώρα-χώνεται στα σεντόνια την ώρα που τα στρώνω και δεν φεύγει αν δεν την κυνηγήσω!Τι γέλια κάνω,δεν περιγράφεται...Εχει φέρει ευτυχία στη ζωή μου το μωρό μου!Μια χαζή γατομαμά :redface:..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back